Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Πριν ένα χρόνο χάλασε ο αισθητήρας του αερόσακου, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς τιμές αλλά ο γνήσιος πρέπει να κόστιζε πάνω από 300 ευρώ, μου φαίνεται υπερβολικό για μια μάρκα που φήμίζεται ότι έχει φτηνά ανταλλακτικά. 

Λόγω της τοποθέτησης του κάτι έγινε και δεν λειτουργούσε σωστά ο αισθητήρας του esp, (στην αντιπροσωπεία απλώς κάτι του έκαναν και το διόρθωσαν με 40 ευρώ) ωστόσο ο ηλεκτρολόγος που το είχα πάει αρχικά νόμιζε ότι ήθελε αλλαγή και αυτός ο αισθητήρας ο οποίος κόστιζε και αυτός πάνω από 200 ευρώ.

Ομοίως μου είχαν φανεί ακριβά τα γνήσια αμορτισέρ του χωρίς να θυμάμαι και εκεί ακριβώς τιμές.

Τα Hyundai του κάποτε είχαν φθηνά ανταλλακτικά . Τα σημερινά hyundai με την πρόοδο που έχουν κάνει  έχουν πιο ακριβά ανταλλακτικά  αλλά οι τιμές των ανταλλακτικών παραμένουν καλές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό . 

Τη τελευταία γενιά έχεις ;

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Τα Hyundai του κάποτε είχαν φθηνά ανταλλακτικά . Τα σημερινά hyundai με την πρόοδο που έχουν κάνει  έχουν πιο ακριβά ανταλλακτικά  αλλά οι τιμές των ανταλλακτικών παραμένουν καλές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό . 

Τη τελευταία γενιά έχεις ;

Όχι του 2014. Δεν θέλω να αποτρέψω κάποιον από την απόκτηση του, να είμαι ξεκάθαρος, είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο και την τιμή που το πήρα. Απλώς τότε μου έλεγαν ότι είχε και φτηνά ανταλλακτικά συν των άλλων κάτι που τελικά δεν ισχύει απόλυτα και ήθελα να το αναφέρω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/12/2019 στις 11:51 ΠΜ, parlapipas25 είπε

Καλησπέρα στην παρέα, έχετε γνώμες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;Είμαι ανάμεσα σε κινητήρα 1.200cc 84 άλογα ή 1000cc turbo 100 άλογα.Το χιλιαρι τούρμπο δίνει καλύτερες επιδόσεις και κατανάλωση αλλά με προβληματίζει που είναι μόνο χίλια κυβικά.Μηπως έχει μεγάλο τούρμπο lag; Μήπως σέρνεται μέχρι να μπει το τούρμπο;

Το 1.2 το δίνει 13.100 και το 1.0 turbo 13.900

Αν υπάρχει και καλύτερη εναλλακτική από το i20 μπορείτε να προτείνετε.Ευχαριστω!

εχω το i20 1000αρι turbo εδω και εναμιση χρονο και εχω κανει 38.000χλμ

καθημερινη χρηση μεσα στη πολη και καθε σ/κ ταξιδι.μεχρι στιγμης εχω μεινει υπερευχαριστημενος και θα σου ελεγα να παρεις σιγουρα το τουρμπο.τουρμπο λαγκ πανω απο τις 1800 στροφες δεν υπαρχει και ανεβαζει γραμμικα και απροβληματιστα.

για την κατηγορια του εχει και πολυ ανετους χωρους.

• Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παίδες σκέφτομαι για το καινούριο i20 με τον 1000αρη τουρμπο. γενικά είναι αξιόπιστα αυτά τα μοτεράκια;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gsisr είπε

παίδες σκέφτομαι για το καινούριο i20 με τον 1000αρη τουρμπο. γενικά είναι αξιόπιστα αυτά τα μοτεράκια;

μεχρι στιγμης κανενα θεμα..πλεον ολες οι εταιριες τουρμπο βγαζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Κοντά δύο χρόνια μετά, το βασικό πρόβλημα που έχω είναι με μια απο τις κάμερες που βλέπουν τον δρόμο μπροστά η οποία θα γίνει αλλαγή εντός εγγύησης την επόμενη Πέμπτη.

Η μηχανή δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Η κατανάλωση έξω από την πόλη σε μεγάλες αποστάσεις είναι αρκετά καλή, γύρω στα 6l/100km.
Μέσα στην πόλη τώρα το καλοκαίρι είναι αρκετά ποιο πάνω με AC.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω από τον Απρίλιο του '21. Στα 25.5k χλμ που έχω κάνει μου έβγαλε πριν λίγο καιρό βλάβη στον 2ο κύλινδρο, μάλλον ο πολλαπλασιαστής μου είπαν από την αντιπροσωπεία καθώς το έχουν ακόμα για δοκιμές..

2 φορές έχει χαλάσει ο διακόπτης από τη μεριά του οδηγού για το παράθυρο του συνοδηγού και μια φορά η κόρνα.

Κατανάλωση μικτή μέσω εφαρμογής είναι στα 7,6. Καλό γκαζάκι έχει για προσπεράσεις. Λίγο σφιχτές αναρτήσεις έχει και στις λακκούβες κουνιέσαι καλά.  

Πέρα από αυτά για τα χρήματα που είχε ήταν το πιο value for money για τον εξοπλισμό που προσέφερε και αυτό με κέρδισε όπως και η 5ετή εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

πριν το παραγγείλω έκανα test drive δύο αυτοκίνητα. στο πρώτο δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα στο δεύτερο άκουσα τριγμούς στις πίσω θέσεις. @koularasss ψιλοανησυχητικά αυτά που γράφεις. με τριγμούς είσαι κομπλέ;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω δωσει παραγγελια ενα ι20 και το περιμενω. Πραγματικα αυτό το αυτοκινητο ειναι ό,τι πιο value for money, ποιοτητα τιμη, ποσοτητα τιμη, οπωε θες δες το,,, α ξ ι ζ ε ι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gsisr είπε

πριν το παραγγείλω έκανα test drive δύο αυτοκίνητα. στο πρώτο δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα στο δεύτερο άκουσα τριγμούς στις πίσω θέσεις. @koularasss ψιλοανησυχητικά αυτά που γράφεις. με τριγμούς είσαι κομπλέ;

Πίσω δεξιά λίγο αλλά μερικές φορές δεν ακούγεται

Δημοσ.

Ερώτηση για τους κατόχους του νέου i20.

Το έχει πάρει ο πατέρας μου εδώ κ ένα χρόνο. Το κουλό που του κάνει είναι πως δεν κρατάει την ώρα. Την κρατάει για κάποιες μέρες κ μετά του το πάει 1 ώρα πίσω. Έχουμε απενεργοποιησει την ώρα απo το gps αλλά πάλι το ίδιο. Το αμάξι το χρησιμοποιεί 2-4 φορές τη βδομάδα. Στην αντιπροσωπεία που το πήγε δεν μπορούν να βρουν γιατί....

Έχει κανείς καμιά ιδέα ή κάτι παρόμοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ilias78 είπε

Ερώτηση για τους κατόχους του νέου i20.

Το έχει πάρει ο πατέρας μου εδώ κ ένα χρόνο. Το κουλό που του κάνει είναι πως δεν κρατάει την ώρα. Την κρατάει για κάποιες μέρες κ μετά του το πάει 1 ώρα πίσω. Έχουμε απενεργοποιησει την ώρα απo το gps αλλά πάλι το ίδιο. Το αμάξι το χρησιμοποιεί 2-4 φορές τη βδομάδα. Στην αντιπροσωπεία που το πήγε δεν μπορούν να βρουν γιατί....

Έχει κανείς καμιά ιδέα ή κάτι παρόμοιο?

https://www.hyundai-forums.com/threads/problem-with-navigation-unit-clock-settings.424897/page-10

Το τελευταιο σχολιο

Δοκιμασε να βγαλεις ξαναβαλεις την καρτα SD του GPS αν εχει 2-3 φορες, να βγαλεις τους πολους της μπαταριας και να το αφησεις κανα 10 λεπτο να μηδενισουν ολες οι ρυθμισεις. 

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

https://www.hyundai-forums.com/threads/problem-with-navigation-unit-clock-settings.424897/page-10

Το τελευταιο σχολιο

Δοκιμασε να βγαλεις ξαναβαλεις την καρτα SD του GPS αν εχει 2-3 φορες, να βγαλεις τους πολους της μπαταριας και να το αφησεις κανα 10 λεπτο να μηδενισουν ολες οι ρυθμισεις. 

Θα το δοκιμάσω το σκ κ θα σου πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...