parlapipas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, έχετε γνώμες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;Είμαι ανάμεσα σε κινητήρα 1.200cc 84 άλογα ή 1000cc turbo 100 άλογα.Το χιλιαρι τούρμπο δίνει καλύτερες επιδόσεις και κατανάλωση αλλά με προβληματίζει που είναι μόνο χίλια κυβικά.Μηπως έχει μεγάλο τούρμπο lag; Μήπως σέρνεται μέχρι να μπει το τούρμπο; Το 1.2 το δίνει 13.100 και το 1.0 turbo 13.900 Αν υπάρχει και καλύτερη εναλλακτική από το i20 μπορείτε να προτείνετε.Ευχαριστω! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από parlapipas25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει πρωτίστως να αναφέρεις τις ανάγκες σου, τις απαιτήσεις που έχεις από ένα αυτοκίνητο, καθώς και το μέγιστο μπάτζετ σου. (Οι προβληματισμοί σου περί lag θα καμφθούν μόνο αν το οδηγήσεις εσύ ο ίδιος) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μέσα στην πόλη θα είναι η χρήση και 2-3 ταξιδακια τον χρόνο.Το αυτοκίνητο είναι πιο πολύ για την γυναίκα, εγώ θα το παίρνω σπάνια.Ψαχνω τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο.Αξιοπιστο,οικονομικο στην κατανάλωση αλλά να μην σέρνεται κι όλας. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από parlapipas25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Μέσα στην πόλη θα είναι η χρήση και 2-3 ταξιδακια τον χρόνο.Το αυτοκίνητο είναι πιο πολύ για την γυναίκα, εγώ θα το παίρνω σπάνια.Ψαχνω τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο.Αξιοπιστο,οικονομικο στην κατανάλωση αλλά να μην σέρνεται κι όλας. Τα καλύπτει αυτά το i20. Κατανάλωση εκτιμώ ότι πρακτικά θα έχουν ίδια αλλά το χιλιάρι είναι σημαντικά πιο ζωντανό στο δρόμο. Βέβαια επειδή ουσιαστικά θεωρείται απερχόμενο μοντέλο, δες μήπως μπορέσεις να το πάρεις αυτόματο (μεγάλη ευκολία στην πόλη) με καλή έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τα καλύπτει αυτά το i20. Κατανάλωση εκτιμώ ότι πρακτικά θα έχουν ίδια αλλά το χιλιάρι είναι σημαντικά πιο ζωντανό στο δρόμο. Βέβαια επειδή ουσιαστικά θεωρείται απερχόμενο μοντέλο, δες μήπως μπορέσεις να το πάρεις αυτόματο (μεγάλη ευκολία στην πόλη) με καλή έκπτωση. Αυτόματο μου είπε +1400 ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, parlapipas25 είπε Αυτόματο μου είπε +1400 ευρώ.. Ε κάπου τόσο τα χρεώνουν. Για μένα τα αξίζει το αυτόματο (ειδικά για χρήση στην πόλη που το προορίζεις), η γυναίκα σου θα σε ευγνωμονεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ έχω τo i20. Τα χωρίζουν βέβαια 6 χρόνια αλλά δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι περίμενα να έχει φθηνότερα ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Η μόνη μου ένσταση είναι ότι περίμενα να έχει φθηνότερα ανταλλακτικά. Για δώσε συγκεκριμένο παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Πριν ένα χρόνο χάλασε ο αισθητήρας του αερόσακου, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς τιμές αλλά ο γνήσιος πρέπει να κόστιζε πάνω από 300 ευρώ, μου φαίνεται υπερβολικό για μια μάρκα που φήμίζεται ότι έχει φτηνά ανταλλακτικά. Λόγω της τοποθέτησης του κάτι έγινε και δεν λειτουργούσε σωστά ο αισθητήρας του esp, (στην αντιπροσωπεία απλώς κάτι του έκαναν και το διόρθωσαν με 40 ευρώ) ωστόσο ο ηλεκτρολόγος που το είχα πάει αρχικά νόμιζε ότι ήθελε αλλαγή και αυτός ο αισθητήρας ο οποίος κόστιζε και αυτός πάνω από 200 ευρώ. Ομοίως μου είχαν φανεί ακριβά τα γνήσια αμορτισέρ του χωρίς να θυμάμαι και εκεί ακριβώς τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Προσωπικά θα επέλεγα το turbo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Κι εγώ για το turbo λέω.Καμια εναλλακτική σε αυτά τα λεφτά υπάρχει η λέτε είναι καλή επιλογή; Βέβαια θα βγαλουν καινούργιο μοντέλο και το σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λάβε υπόψη ότι το 1000ρι θα έχει και χαμηλότερα τέλη Lag σε συνθήκες πόλης δεν θα δεις Ίσως δεις στην εθνική σε καμία προσπέραση ανάλογος από πόσες στροφές θα την ξεκινήσεις Πχ με 5 και 1500 στροφές Αλλά μόλις φουσκώσει ο σαλιγγαρος θα πας απροβληματιστα Αν πάλι οδηγάς ομαλά θα διαπιστώσεις ότι είναι τόσο Γραμμικο που νομίζεις ότι οδηγάς ατμόσφαιρα Θύμισε μου το 1000ρι είναι καλύτερο και στην κατανάλωση ?? Ένα έξτρα κόστος στα τούρμπο είναι η επισκευή αλλαγή της κάθε 150000 200000 χλμ ανάλογα τον τρόπο οδήγησης σου Πχ αν δεν το αφήνεις να κρυώσει μετά από έντονη χρήση θα έχει ως αποτέλεσμα μετά από πολλές φορές να την ακουσει.... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από zourman1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Μέσα στην πόλη θα είναι η χρήση και 2-3 ταξιδακια τον χρόνο.Το αυτοκίνητο είναι πιο πολύ για την γυναίκα, εγώ θα το παίρνω σπάνια.Ψαχνω τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο.Αξιοπιστο,οικονομικο στην κατανάλωση αλλά να μην σέρνεται κι όλας. Ακριβως τα ιδια και εγώ με εσενα πριν έξι μήνες της πηρα το swift.δεν της άρεσε το i20 ( εγω i20 ηθελα αλλα να αποφύγω την γκρίνια της πηρα swift που της άρεσε).. Υ.γ γυναικα ειναι παρτης αυτοματο μην το σκέφτεστε καν. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Conan2046 είπε Εγώ έχω τo i20. Τα χωρίζουν βέβαια 6 χρόνια αλλά δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι περίμενα να έχει φθηνότερα ανταλλακτικά. Στο μεσο ορο εχει φθηνοτερα ανταλλακτικα τουλαχιστον σε σχεση με τα γερμανικα. Πχ αν το συγκρινεις με ενα παλιο κορεατικο βγαινει πιο ακριβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, zourman1981 είπε Λάβε υπόψη ότι το 1000ρι θα έχει και χαμηλότερα τέλη Lag σε συνθήκες πόλης δεν θα δεις Ίσως δεις στην εθνική σε καμία προσπέραση ανάλογος από πόσες στροφές θα την ξεκινήσεις Πχ με 5 και 1500 στροφές Αλλά μόλις φουσκώσει ο σαλιγγαρος θα πας απροβληματιστα Αν πάλι οδηγάς ομαλά θα διαπιστώσεις ότι είναι τόσο Γραμμικο που νομίζεις ότι οδηγάς ατμόσφαιρα Θύμισε μου το 1000ρι είναι καλύτερο και στην κατανάλωση ?? Ένα έξτρα κόστος στα τούρμπο είναι η επισκευή αλλαγή της κάθε 150000 200000 χλμ ανάλογα τον τρόπο οδήγησης σου Πχ αν δεν το αφήνεις να κρυώσει μετά από έντονη χρήση θα έχει ως αποτέλεσμα μετά από πολλές φορές να την ακουσει.... Ναι χαμηλότερη κατανάλωση έχει.Και καλύτερες επιδόσεις.Μαλλον προς τα εκεί θα πάω. Θέλω να ρωτήσω,το αυτόματο σασμάν θα ειναι αξιόπιστο όπως το μηχανικό; Δίσκους κάθε πότε θα θέλουν αλλαγή; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από parlapipas25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα