moumias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα,τον ιουνιο εκανα ενα χειρουργειο και εκατσα σπιτι 15 μερες,τα λεφτα του μισθου τοτε τα πηρα κανονικα απο ικα και δουλεια,τωρα το δωρο χριστουγεννων ποσα μεροκαματα θα ειναι απο το ικα περιπου; Αν ειναι λιγα τους τα χαριζω για να γλυτωσω την ταλαιπωρια...
james01gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, moumias είπε Καλημερα,τον ιουνιο εκανα ενα χειρουργειο και εκατσα σπιτι 15 μερες,τα λεφτα του μισθου τοτε τα πηρα κανονικα απο ικα και δουλεια,τωρα το δωρο χριστουγεννων ποσα μεροκαματα θα ειναι απο το ικα περιπου; Αν ειναι λιγα τους τα χαριζω για να γλυτωσω την ταλαιπωρια... δε νομίζω να παίρνεις δώρο από το ΙΚΑ. εάν είσαι μισθωτός και τους προηγούμενους 9 μήνες δούλευες στην εταιρεία, μου φαίνεται δικαιούσαι ολόκληρο το δώρο
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, james01gr είπε δε νομίζω να παίρνεις δώρο από το ΙΚΑ. εάν είσαι μισθωτός και τους προηγούμενους 9 μήνες δούλευες στην εταιρεία, μου φαίνεται δικαιούσαι ολόκληρο το δώρο Ναι αλλα νομιζω οι ημέρες αναρρωτικής εξαιρούνται Εντιτ: https://www.kepea.gr/article.php?id=1098 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από panosno1com
moumias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εξαιρουνται ναι...εγω για 15 μερες που εκατσα τοτε πηρα 120 απο το ικα,το δωρο χριστουγεννων παει αλλιως ομως,λεει 2 ημερομισθια καθε 19 ημερολογιακες,αρα το ικα θα μου δωσει 2 μεροκαματα; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από moumias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα