vlzvl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα, με πήρανε σε μια ΣΟΧ (8μηνο) της Αθήνας (είμαι από Θεσσαλονίκη) και μου είπανε ότι από τον νέο χρόνο θα αρχίσω (κάπου στις 7 Ιανουαρίου). Έχω αρκετές ερωτήσεις - Τελειώνω το Master μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κατά τις 17-28 Φεβρουαρίου θα το παρουσιάσω (αν όλα πάνε καλά). Αυτό σημαίνει ότι θα'μαι 1.5 μήνα στην εργασία μου στην Αθήνα και θα πρέπει, λογικά, να πάρω 2-3 μέρες άδεια για να εξεταστώ στην Διπλωματική μου στη Θεσσαλονίκη και να γυρίσω μετά. Διάβασα ότι μπορώ να πάρω Άδεια Εξετάσεων με βάση τον Κώδικα κατάστασης δημοτικών κ κοινωνικών υπαλλήλων. Εν ολίγοις, μπορώ να πάρω άδεια σε 1.5 μήνα εργασίας ενώ είμαι εποχικός, κάπου 2-3 μέρες για να πάω να εξεταστώ? Εάν ήμουν Θεσσαλονίκη δεν θα άνοιγμα θέμα καν... Απλά με αγχώνει λίγο το σύντομο διάστημα που θα το κάνω αυτό και αν π.χ. μου αρνηθούν. - Επίσης, τι γίνεται με την εγγύηση των ενοικιαζόμενων σπιτιών. Είναι στάνταρντ ότι το τελευταίο ενοίκιο συμψηφίζεται με αυτό που θα δώσω αρχικά (1+1) ή θα πρέπει να το διαβάσω στο συμβόλαιο και θα πάθω καμιά πλάκα? Πόσα ενοίκια ζητάνε αρχικά εξτρά? 1,2 και τι να επιλέγω? Επίσης, τι παίζει με τη διάρκεια συμβολαίων. Μπορώ π.χ. να ζητήσω 8μηνο συμβόλαιο ή ότι θέλω ή μόνο έτος π.χ. Κάτι άλλο να προσέξω? Ευχαριστώ & σόρυ για το μέγεθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα