bananasplit Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα.Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Ενώ έχω vdsl μια μέρα το ρούτερ μου (tp link 9980) αποφάσισε να σταματήσει να συγχρονίζει σε 50 mbps ταχύτητα και κλείδωσε στα 14.έκανα hard reset,άλλαξα τα στοιχεία,αλλά τίποτα.μέχρι που έβαλα του παροχου (technicolor της Nova) το οποίο συγχρονίζει κανονικά στα 50.το θέμα είναι ότι με αυτό έχω πολλές αποσυνδέσεις(ενώ πριν μπορεί να μην έπεφτε για 15-20 μέρες,τώρα πέφτει 4-5 φορές τη μέρα).και το ασύρματο δίκτυο είναι αστείο.οπότε αναρωτιέμαι τα εξής:μπορεί να ξεκολλήσει το tp link;ίσως αν ξαναπεράσω το firmware;ή έχει πεθάνει;επίσης,επειδή ακόμα και με το tp link στο δωμάτιο δεν έπιανα καλά,έχει νόημα η αγορά νέου ρούτερ;(αν ναι,ποιο θα προτείνατε;).η θα έπρεπε να πάω σε κάποια άλλη λύση(repeater με powerline ή οτιδήποτε άλλο);φαντάζομαι το καινούριο ρούτερ θα βοηθήσει και με τις αποσυνδέσεις,σωστά;ευχαριστώ εκ των προτέρων!
infin1tyGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υποστηρίζει Vectoring το 9980, γι' αυτό και το κλείδωμα σε χαμηλές ταχύτητες τώρα που ενεργοποιήθηκε στην καμπίνα σου. Νομίζω με OpenWrt θα δουλέψει, αλλά δεν θα έχεις τα 5 GHz στο WiFi. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από infin1tyGR
bananasplit Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 κάτι με μεγάλη εμβέλεια θα μπορούσα να πάρω;και αν ναι,τι;επειδή και με το 9980 έπρεπε να χρησιμοποιώ ένα xiaomi router μήπως μεταφέρει πιο μακριά,και στο δωμάτιο είχα και τo tplink 860 για να πιάσει..επειδή λοιπόν όλα αυτά μπερδεύονται,χάνουν το συγχρονισμό κλπ θα προτιμούσα μια λύση από το σαλόνι μέχρι το δωμάτιο..παίζει κάτι που θα με βοηθούσε;;πχ να βάλω το 9980 σε openwrt και μετά να πάρω κάποιο αναμεταδότη για το δωμάτιο,που να παίρνει από plc;να πάρω κατευθείαν ένα ρούτερ με μεγάλη εμβέλεια και να ξεχάσω το 9980;;τι θα πρότεινες;;
bananasplit Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 μου πρότειναν από πλαίσιο και τα deco e4..μαζί με ένα καινούριο modem router..πάει βέβαια λίγο ακριβά η όλη εγκατάσταση,αλλά δε βλέπω άλλη λύση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα