anastasia177 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , 7 Νοεμβρίου έκανα αίτηση στον οτε για νέα σύνδεση double play. Μου είπαν ότι 15 Νοεμβρίου θα ερχόταν τεχνικός να μου περάσει την γραμμή . Με λίγα λόγια ο τεχνικός δεν ήρθε ακομη,έχουν κανονίσει 3 ραντεβού στα ο πιο δεν εμφανίστηκε ποτέ κανείς .Το τελευταίο ραντεβού ήταν την προηγούμενη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου (εννοείτε κανείς δεν ήρθε και απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση ) Στο τηλεφωνώ το μόνο που μου λένε είναι ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν. Έχει περάσει κυριολεκτικά ένα μήνας είναι φυσιολογικό αυτό τ μπορώ να κάνω; Εντωμεταξύ 27 και κάτι το μηνα για μια απλή σύνδεση 24Mbps και σταθερό δεν το λες και φθηνά, περίμενα ότι δεν θα έχω προβλήματα με αυτήν την εταιρία λόγο της καλής φήμης που έχει για αυτο και την επέλεξα Να ψάξω αλλού η μήπως θα ναι χειρότερα; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από anastasia177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Αν υπαρχει οντως τεχνικο θεμα αμφιβαλλω πως καποιος αλλος παροχος μπορει να σου προσφερει ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html 2 https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια από τα ίδια σε άλλη εταιρεία Vodafone, ένας μήνας και κάτι για μια νέα γραμμή φοιτητικού adsl σε κεντρικό σημείο της πόλης...ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους διαολοστειλα και ακύρωσα την αίτηση Όπου και να πας τα ίδια είναι...καρτέλ έχουν γίνει και κάνουν ότι θέλουν. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από molot12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1,5 μηνα για να φανει οτετζης - ειδικα για συνδεση πρεπει να το παιζουν σε διαφημιση . Ελατε σε μας για διαστημικη συνδεση next year Παλια ερχοταν σε μια βδομαδα αλλα ελα που εχει χ@στει ο ομιλος στη ρομποτικη διαφημιση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasia177 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν σήμερα είναι να έρθουν αν δεν έρθουν πάλι θα κάνω μήνυση δεν ξέρω τ άλλο να κάνω πραγματικά. Αν ήταν άλλη εταιρία θα το ακύρωνά αλλά απ την στιγμή που η οτε κάνει τόσο καιρό δεν ξέρω οι άλλες πόσο χρόνο θα πάρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasBoss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, anastasia177 είπε Λοιπόν σήμερα είναι να έρθουν αν δεν έρθουν πάλι θα κάνω μήνυση δεν ξέρω τ άλλο να κάνω πραγματικά. Αν ήταν άλλη εταιρία θα το ακύρωνά αλλά απ την στιγμή που η οτε κάνει τόσο καιρό δεν ξέρω οι άλλες πόσο χρόνο θα πάρουν 40 ημερες περίπου περιμενα νεα λειτουργια τηλεφ. συνδεσης απο nova (την ακυρωσα τελικα, διότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση!!!)... έκανα μετά στην κοσμοτε , περίμενω ήδη 40 ημέρες (ραντεβου επισκεψης τεχνικου 17-1-2020 (65+ ημέρες για μια νέα συνδεση...και εάν,,..) , κατόπιν δικης μου παρέμβασης!!!) .....απαγοήτευση ,....... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από VasBoss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasia177 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, VasBoss είπε 40 ημερες περίπου περιμενα νεα λειτουργια τηλεφ. συνδεσης απο nova (την ακυρωσα τελικα, διότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση!!!)... έκανα μετά στην κοσμοτε , περίμενω ήδη 40 ημέρες (ραντεβου επισκεψης τεχνικου 17-1-2020 (65+ ημέρες για μια νέα συνδεση...και εάν,,..) , κατόπιν δικης μου παρέμβασης!!!) .....απαγοήτευση ,....... Δεν γίνετε να είναι τυχαία όλα,τι στο καλό συμβαίνει; Πάλι δεν ήρθε ο τεχνικός 🤣 47 μέρες υπομονής Με δουλεύουν ψιλό γαζί πραγματικά τραγελαφικη η κατασταση Παρεμπιπτόντως Όχι μόνο δεν με κάλεσαν να με ενημερώσουν ότι δε θα έρθει ο τεχνικός στο ραντεβού, προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικός και δεν το σηκώνει κανείς λολ Τέλος πάντων τώρα θα υποβάλω καταγγελία στ ΕΕΤΤ να δούμε τι θα γίνει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά οι τεχνικοί του ΟΤΕ έχουν απεργία μέχρι 5-10 Γενάρη. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να κάνει νέα σύνδεση γραμμής λόγω αυτού. Δυστυχώς εξαρτώμαστε από 50-100-200 τεχνικούς που απλά δεν πάνε να δουλέψουν και ταλαιπωρούν τον κάθε ιδιώτη που απλά θέλει να έχει την υπηρεσία την οποία πληρώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 On 23/12/2019 at 13:37, anastasia177 said: Δεν γίνετε να είναι τυχαία όλα,τι στο καλό συμβαίνει; Πάλι δεν ήρθε ο τεχνικός 🤣 47 μέρες υπομονής Με δουλεύουν ψιλό γαζί πραγματικά τραγελαφικη η κατασταση Παρεμπιπτόντως Όχι μόνο δεν με κάλεσαν να με ενημερώσουν ότι δε θα έρθει ο τεχνικός στο ραντεβού, προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικός και δεν το σηκώνει κανείς λολ Τέλος πάντων τώρα θα υποβάλω καταγγελία στ ΕΕΤΤ να δούμε τι θα γίνει . παιζουν απεργιες τωρα οποτε οτι και να κανεις δεν θα αλλαξει κατι.αν τωρα πας σε αλλο παροχο επειδη παιζει sla μπορει να ειναι καλυτερα μπορει και οχι.δυστυχως δεν υπαρχει απαντηση.επισης εδω και πανω απο χρονο ασχετα με την απεργια υπαρχουν καθυστερησεις σε βλαβες και ενεργοποιησεις On 23/12/2019 at 13:37, anastasia177 said: Δεν γίνετε να είναι τυχαία όλα,τι στο καλό συμβαίνει; Πάλι δεν ήρθε ο τεχνικός 🤣 47 μέρες υπομονής Με δουλεύουν ψιλό γαζί πραγματικά τραγελαφικη η κατασταση Παρεμπιπτόντως Όχι μόνο δεν με κάλεσαν να με ενημερώσουν ότι δε θα έρθει ο τεχνικός στο ραντεβού, προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικός και δεν το σηκώνει κανείς λολ Τέλος πάντων τώρα θα υποβάλω καταγγελία στ ΕΕΤΤ να δούμε τι θα γίνει . επισης τυπικο αλλα το λεω να υπαρχει αριθμηση στην πολυκατοικια και ονομα στο κουδουνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα