Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές, τα λεφτά στο λεπτό εινα ι μια πολύ καλή υπηρεσία ώστε να στέλνεις μετρητά σε κάποιον δικό σου άνθρωπο η σε εσένα τον ίδιο όταν δεν έχεις κάρτα μαζί σου. Το γράφει η ίδια η υπηρεσία με τεράστια γράμματα ότι δεν δίνουμε κωδικούς στο ίντερνετ ούτε σε αγνώστους! Είναι σαν να αφήνεις 100 ευρώ στο δρόμο και να βγεις να λες ότι σε κλέψανε. 

• Like 2
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, haris013 είπε

Ρε παιδιά το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές, τα λεφτά στο λεπτό εινα ι μια πολύ καλή υπηρεσία ώστε να στέλνεις μετρητά σε κάποιον δικό σου άνθρωπο η σε εσένα τον ίδιο όταν δεν έχεις κάρτα μαζί σου. Το γράφει η ίδια η υπηρεσία με τεράστια γράμματα ότι δεν δίνουμε κωδικούς στο ίντερνετ ούτε σε αγνώστους! Είναι σαν να αφήνεις 100 ευρώ στο δρόμο και να βγεις να λες ότι σε κλέψανε. 

αυτο....και μηπως ρε μεγαλε να κατηγορησεις λιγο και το κεφαλι σου που εχασες τα λεφτα...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Haunter είπε

αυτο....και μηπως ρε μεγαλε να κατηγορησεις λιγο και το κεφαλι σου που εχασες τα λεφτα...

Μου φαίνεται αδιανόητο πως εν έτη 2019 την πατάνε έτσι συνάνθρωποί μας. Η ίδια η τράπεζα σε ειδοποιεί σε 2 διαφορετικά σημεία ότι δεν δίνουμε τους κωδικούς λεφτά στο λεπτό μέσω ίντερνετ, εξηγεί ότι δεν είναι διατραπεζικο σύστημα πληρωμών αλλά καθαρά υπηρεσία μετρητών και κάποιοι συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν για συναλλαγές. Συγγνώμη αν ακούγομαι κακός αλλά ας γίνει μάθημα και πολύ προσοχή την επόμενη φορά. Ευτυχώς ήταν μικρό το πόσο Και σαφώς δεν έχει νόημα να το κυνηγήσεις. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω αν θα έβγαζες πάλι άκρη.

Επεξ/σία από haris013
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε τηλεφωνο την αστυνομια. Απο εδω insomnia τον γνωρισες;

κατα πασα πιθανοτητα τα εχασες, κοιτα μην χαλασεις την υγεια σου για 100€.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.

το κακό είναι πως λόγω της κακής χρήσης που γίνεται δε βλέπω να την κρατάνε για πολύ ακόμη την υπηρεσία αυτή

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nick_gr2 είπε

το κακό είναι πως λόγω της κακής χρήσης που γίνεται δε βλέπω να την κρατάνε για πολύ ακόμη την υπηρεσία αυτή

Η βλακεία είναι δυστυχώς ανίκητη. Δεν φταίει καμία υπηρεσία.

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγεθος της ζημιας είναι πολυ μικροτερο απο το μέγεθος της αφέλειας σου. Μαλλον εισαι πολυ μικρος, καλυτερα που την πατησες, ισως σε προστατέψει αυτο το γεγονος απο πολυ χειρότερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν ηταν απο εδω, απο xe.gr ηταν. Ευτυχως το ποσο δεν ηταν μεγαλο οποτε λιγο το κακο. Απλα μου φανηκε περιεργο σε μια τετοια περιπτωση, να μην μπορει καποιος να κανει κατι ακομα και με τις καμερες κτλ. Ευχαριστω παντως ολους για τις απαντησεις σας

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xboxsell είπε

Οχι δεν ηταν απο εδω, απο xe.gr ηταν. Ευτυχως το ποσο δεν ηταν μεγαλο οποτε λιγο το κακο. Απλα μου φανηκε περιεργο σε μια τετοια περιπτωση, να μην μπορει καποιος να κανει κατι ακομα και με τις καμερες κτλ. Ευχαριστω παντως ολους για τις απαντησεις σας

Τι θες να κάνεις; Να πας να σου δείξουν το υλικό;

Μίλησε με την δίωξη, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μήνυση και ας πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Τι θες να κάνεις; Να πας να σου δείξουν το υλικό;

Μίλησε με την δίωξη, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μήνυση και ας πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Αυτο λεω, αν κανω μηνυση θα βγει ακρη με βιντεο κτλ ή τσαμπα θα παει?Θα βρεθει? αυτο εννοω αν μπορει να γινει κατι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μηνυση να κανεις πως θα αποδειξεις οτι αυτος σε εξαπατησε?Η μοναδικη σου ελπιδα,το να εχει κανει και σε αλλους και να γινει ομαδικη μηνυση.

Επεξ/σία από Shadows
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xboxsell είπε

Εχεις κολλήσει με τις κάμερες.Γιατί;Τι θα σου χρησιμευσει η φάτσα του;Δεν ξέρεις "ονομα" ?Δεν έχεις ένα τηλέφωνο που σε κάλεσε;Πηγαινε κάνε μηνυση  με τα στοιχεία που έχεις.Υποψιάζεσαι ότι μπορεί να είναι γνωστός σου;

Δημοσ.

Το τηλ που μ εδωσε με γνωστο μου απο καταστημα μου ειπε οτι ειναι σε ξενο ονομα, αλγερινο αν δεν κανω λαθος. Δεν νομιζω να ειναι γνωστος μου οχι, ισως μονο οτι μενει κοντα μου διοτι το ΑΤΜ που τα τραβηξε ηταν κοντα στην περιοχη μου

Δημοσ.

Και ψάχνεις να βρεις ακρη;Θα φοραγε κουκουλα στο ΑΤΜ οπότε και αυτό άχρηστο σου είναι.

Ξεχνα τα 100€.Τουλάχιστον να σου γίνει μάθημα να μην εμπιστευεσαι τόσο ευκολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...