xboxsell Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα, εστειλα σε εναν 100 ευρω με την υπηρεσια "ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ" της τραπεζας πειραιως που ηταν ενδιαφερομενος για μια αγγελια μου που ζητουσα μια οθονη υπολογιστη και προσφερθηκε να μου την πουλησει Πηρε τα χρηματα κανονικα και ενω περιμενα σημερα να παραλαβω δεν υπαρχει δεμα πουθενα. Μπηκα στο ebanking μου και ειδα απο ποιο ΑΤΜ τα πηρε. Περασα απο το ΑΤΜ γιατι ειναι σχετικα κοντα σε μενα με την λογικη οτι θα υπαρχουν καμερες ωστε μηπως μπορεσω να κανω τιποτα. Ειδα ομως οτι δεν υπαρχει πουθενα καμερα (!!!) Γινεται αυτο ρε παιδια? υπαρχουν ΑΤΜ που δεν εχουν καμια καμερα? (Να σημειωσω οτι το ΑΤΜ ειναι απο τα ΑΤΜ τα οποια δεν βρισκονται σε καταστημα, ειναι αυτονομα δηλαδη και δεν εχουν καταστημα) Οντως τωρα μπορει να υπαρχουν πουθενα ΑΤΜ τα οποια δεν καλυπτονται με καμερα εν ετη 2019? Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει και καμια περιπτωση να βρεθει αυτος ετσι? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από xboxsell
Haunter Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 καμερα ολα τα ΑΤΜ εχουν....το βιντεο εσυ αποκλειεται ομως να το δεις ετσι απλα....με εισαγγελικη παραγγελια ισως.
xboxsell Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Haunter είπε καμερα ολα τα ΑΤΜ εχουν....το βιντεο εσυ αποκλειεται ομως να το δεις ετσι απλα....με εισαγγελικη παραγγελια ισως. Δεν φαινεται πουθενα να υπαρχει καμερα οσο και αν κοιταξα. Υπαρχει περιπτωση το συγκεκριμενο να μην εχει ας πουμε? ισως λογω παλαιοτητας?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Τώρα αν σου πω καλά σου κανε θα το παρερμηνεύσεις μάλλον. Αλλά καλά σου κανε. Μην στέλεις λεφτά έτσι.
Haunter Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 την καμερα δεν την βλεπεις . την εχει εσωτερικα
Αdmin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Η κάμερα βρίσκεται σε ένα καθρεφτάκι που έχουν τα ATM
xboxsell Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Καλα και μπορει να γινει ταυτοποιηση ή μπα? εχω ελπιδες?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Η κάμερα τι σε νοιάζει;Τι θα αποδείξει;Εσύ του τα έστειλες,έχεις το ονομα του ,κάνε μήνυση. Πόσο αφελής είσαι ρε φίλε!!!Πόσο αφελής;(για να μην γράψω άλλο χαρακτηρισμό)
Haunter Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 οπως ειπα και πριν....δεν προκειται να δεις το βιντεο...
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Haunter είπε οπως ειπα και πριν....δεν προκειται να δεις το βιντεο... Ούτε λεφτά ούτε πωλητή.
xboxsell Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Η κάμερα τι σε νοιάζει;Τι θα αποδείξει;Εσύ του τα έστειλες,έχεις το ονομα του ,κάνε μήνυση. Πόσο αφελής είσαι ρε φίλε!!!Πόσο αφελής;(για να μην γράψω άλλο χαρακτηρισμό) Δεν πρεπει να εχω το πραγματικο του ονομα δυστηχως. Το εστειλα σε εταιρια που ηταν. Μ@@κια μου αλλα το εκανα. Δλδ οποιος στελνει με λεφτα στο λεπτο ειναι ακαλυπτος εντελως? δεν μπορει να γινει τιποτα οταν στελνεις ετσι λεφτα? ακομα και με μηνυσεις ή διωξη?
fastnq2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Το λεφτά στο λεπτό έχει γίνει το must στις απάτες, κάποτε ήταν η western union, τώρα έγινε ακόμα πιο εύκολο για τους απατεώνες. Δυστυχώς ουτε εγώ βλέπω να βγάζεις άκρη.
corsair04 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, xboxsell είπε Δεν πρεπει να εχω το πραγματικο του ονομα δυστηχως. Το εστειλα σε εταιρια που ηταν. Μ@@κια μου αλλα το εκανα. Δλδ οποιος στελνει με λεφτα στο λεπτο ειναι ακαλυπτος εντελως? δεν μπορει να γινει τιποτα οταν στελνεις ετσι λεφτα? ακομα και με μηνυσεις ή διωξη? πάρε τηλέφωνο στην δίωξη ..να σε καθοδηγήσουν σχετικά .... 21 0640 0132
Haunter Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 τα λεφτα στο λεπτο δεν ειναι μεσω πληρωμης αγαθων και υπηρεσιων ... το ξερεις , με δικια σου ευθυνη το χρησιμοποιησες για να αγορασεις κατι.... ας το εκανες με εμβασμα...κατι θα μπορουσες να κανεις περισοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις