Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/1/2020 στις 1:45 ΠΜ, vtisedan είπε

Καλησπερα και καλη χρονια!

σκεφτομαι να αγορασω μια 5700xt αλλα διαβαζω σε ολο το net oτι εχουν θεματα με crashes kai blackscreens....Αυτο με εχει φρεναρει πολυ για να ειμαι ειλικρινης...

Εχετε καμια αποψη για αυτο οι κατοχοι?

Τι χρήματα μπορείς να διαθέσεις ? Αν μπορείς να υπερβείς αυτά της 5700xt πήγαινε σε 2070 super να μην έχεις ανησυχίες. Αν όχι το ρισκάρεις και πας σε 5700xt. Εγώ πχ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την pulse. Θεωρώ από όσο διάβασμα έχω ρίξει εδώ και τέσσερις μήνες για την κάρτα ότι συμβαίνει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ drivers - windows.

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2020 στις 1:45 ΠΜ, vtisedan είπε

Καλησπερα και καλη χρονια!

σκεφτομαι να αγορασω μια 5700xt αλλα διαβαζω σε ολο το net oτι εχουν θεματα με crashes kai blackscreens....Αυτο με εχει φρεναρει πολυ για να ειμαι ειλικρινης...

Εχετε καμια αποψη για αυτο οι κατοχοι?

Επειδή καλοκαίρι βγαίνουν και νέες κάρτες από την άλλη πλευρά, με πραγματικό άλμα όπως φαίνεται στα 7 νανομετρα  "που υπόσχονται πολλά" και γενικότερα είμαστε σε μεταβατική περίοδο επίσης λόγω της έλευσης νέων κονσολών, για μενα αγόρασε κάτι μέχρι 350 ευρω ΜΑΞ να κάνεις τη δουλειά σου και βλέπεις. 

(5700ΧΤ έχω Pulse , 369 τη πήρα, το δικό μου όριο για κάρτες γραφικών είναι τα 400)

Θα σε καλύψει και για 1440p. (60fps ~ με κάποιες υποχωρήσεις σε κανα 2 φίλτρα στα πιο βαριά)

Δες και την απλή 5700 αν θες.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Εντέλει βρήκα μια καλή προσφορά και πήρα την 5700 xt χωρίς να πουλήσω το νεφρό μου. 😜😜

(είμαι της παραπάνω άποψης μαξ 400) 

Μέχρι στιγμής όλα καλά, πολυ δυνατή κάρτα (θα την ψάξω για να την αξιοποιήσω στα μέγιστα)  αλλά έχω ένα μεγάλο θέμα που εδώ και 2 μέρες που την έχω δεν έχω παίξει γιατί ασχολούμαι μόνο με αυτό. Vsr (virtual super resolution) το αντίστοιχο dsr της nvidia. 

Ενώ το ενεργοποιώ κανονικά, δεν μου δίνει καμία επιλογή για άλλη ανάλυση πέραν της native 1080p, και έπαιζα πάντα με την 1070 σε 2k, δεν μπορώ να αλλάξω ανάλυση. Ούτε μέσα στα παιχνίδια μου δίνει επιλογή ούτε έξω στις αναλύσεις των Windows. 

Δοκίμασα 4 drivers νέους και παλιούς με ddu uninstall πάντα αλλά τίποτα. Αν το έχει αντιμετωπίσει κάνεις και με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ! 

Επεξ/σία από vtisedan
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vtisedan είπε

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Εντέλει βρήκα μια καλή προσφορά και πήρα την 5700 xt χωρίς να πουλήσω το νεφρό μου. 😜😜

Μέχρι στιγμής όλα καλά, πολυ δυνατή κάρτα (θα την ψάξω για να την αξιοποιήσω στα μέγιστα)  αλλά έχω ένα μεγάλο θέμα που εδώ και 2 μέρες που την έχω δεν έχω παίξει γιατί ασχολούμαι μόνο με αυτό. Vsr (virtual super resolution) το αντίστοιχο dsr της nvidia. 

Ενώ το ενεργοποιώ κανονικά, δεν μου δίνει καμία επιλογή για άλλη ανάλυση πέραν της native 1080p, και έπαιζα πάντα με την 1070 σε 2k, δεν μπορώ να αλλάξω ανάλυση. Ούτε μέσα στα παιχνίδια μου δίνει επιλογή ούτε έξω στις αναλύσεις των Windows. 

Δοκίμασα 4 drivers νέους και παλιούς με ddu uninstall πάντα αλλά τίποτα. Αν το έχει αντιμετωπίσει κάνεις και με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ! 

Δοκίμασε με custom resultion tool

https://custom-resolution-utility.en.lo4d.com/windows

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, vtisedan είπε

Ποιο μοντέλο πήρες;

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, malakudi είπε

Ποιο μοντέλο πήρες;

Gigabyte oc 

5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Δοκίμασε με custom resultion tool

https://custom-resolution-utility.en.lo4d.com/windows

Το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει σωστά γιατί ουσιαστικά δεν πιάνει virtual ανάλυση αλλά πραγματική με αποτέλεσμα να μην το δέχεται το panel. Θέλει ψάξιμο το utility θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι ανάμεσα σε powercolor red devil oc και nitro + special edition, και αυτό γιατί τις παίρνω κάτω από 400. Όλοι λένε για ισάξια αποτελέσματα σε επιδόσεις και cooling αλλά μου φαίνεται θα προτιμήσω το look της red devil.

Επεξ/σία από Subzerog7
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Subzerog7 είπε

Εγώ είμαι ανάμεσα σε powercolor red devil oc και nitro + special edition, και αυτό γιατί τις παίρνω κάτω από 400. Όλοι λένε για ισάξια αποτελέσματα σε επιδόσεις και cooling αλλά μου φαίνεται θα προτιμήσω το look της red devil.

Και οι δύο κορυφαίες υλοποιήσεις. Προσωπικά θα πήγαινα σε νίτρο λόγω Sapphire και εμφάνισης . Είναι βέβαια προσωπικό γούστο

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/1/2020 στις 3:16 ΜΜ, Subzerog7 είπε

παρε και για μενα μια αμα τις παιρνεις κατω απο 400 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...