tanasen01 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλά το κουτί είναι για περιοδικό! Κρίνοντας από το design και τo industrial στοιχείο, καθαρά από αισθητικής άποψης θα σου πρότεινα την Taichi, αλλά είναι σημαντικά ακριβότερη από αυτές που κοιτάς.
dalain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα παιδες.Σας ευχαριστω πολυ ολους!Αφου λοιπον διαβασα τις αποψεις και αντιπαραθετοντας τα δικα μου θελω κατεληξα σε μια reference υλοποιηση.Το ξερω πως δεν ακολουθησα την συμβουλη των περισσοτερων αλλα αυτο μου ελεγε η καρδια μου! 4
Voodooman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, dalain είπε Καλημερα παιδες.Σας ευχαριστω πολυ ολους!Αφου λοιπον διαβασα τις αποψεις και αντιπαραθετοντας τα δικα μου θελω κατεληξα σε μια reference υλοποιηση.Το ξερω πως δεν ακολουθησα την συμβουλη των περισσοτερων αλλα αυτο μου ελεγε η καρδια μου! Δεν σου το έλεγε η καρδιά σου, η τσέπη σου σου το έλεγε! 😀 Και εγώ ζορίζομαι για την επιλογή. Βλέπω στο computeruniverse την XFX THICC II στα €388. Στα reviews την θάβουν, τόσο σε επίπεδο Hardware, όσο και software. Και αν τα software προβλήματα λύθηκαν, τα hardware (όχι τόσο καλή κατασκευή της ψύκτρας) παραμένουν. Να ακούσω άραγε και εγώ την τσε...ε...την καρδιά μου και να την πάρω ή να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (και το πορτοφόλι μου ελφαρύτερο) με μία Nitro+; 1
50EuroUser Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Απο τις 2nd tier η Pulse είναι καλή επιλογή, η MSI έχει φτιάξει λένε το θέμα με τα thermalpads στις νέες παρτίδες. Όσαν αφορά τις reference σε επίπεδο VRM η κάρτα είναι πάρα πολύ καλή το blower κάνει την ζημιά κλασικά. 2
Voodooman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις είδα ότι κυκλοφόρησε και η THICC III από την XFX, η οποία διορθώνει τα προβλήματα της ΙΙ. Το πρόβλημα είναι ότι η τιμή της από το computeruniverse πάει στα €480, υπερβολικά χρήματα. Μάλλον θα πάω στην Nitro+. 2
dalain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Voodooman είπε Μόλις είδα ότι κυκλοφόρησε και η THICC III από την XFX, η οποία διορθώνει τα προβλήματα της ΙΙ. Το πρόβλημα είναι ότι η τιμή της από το computeruniverse πάει στα €480, υπερβολικά χρήματα. Μάλλον θα πάω στην Nitro+. Ναι νομιζω η Nitro ειναι εξαιρετικη επιλογη....Και εγω αν δεν κατεληγα σε reference αυτη θα επαιρνα!
Skrez1982 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Nitro , gigabyte , pulse. Πολύ καλές όλες . Δες πόσο θα τις βρεις και κάνε την επιλογή σου 1
donblunts Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 10/12/2019 στις 10:45 ΜΜ, dalain είπε Χαιρετω την παρεα:Ειμαι σε αναζητηση καρτας γραφικων και εχω καταληξει οτι θελω μαι rx 5700xt....Το δυσκολο ειναι ποια υλοποιηση να προτιμησω.Να σημειωσω πως εκτος των επιδοσεων με ενδιαφερει πολυ και η εμφανιση...Οποτε σας δειχνω σε ποιες εχω καταληξει ωστε να μου πειτε και εσεις μια γνωμη..... 1) MSI Radeon RX 5700 XT 8GB Evoke OC 2) Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB 3) Gigabyte Radeon RX 5700 XT 8GB Gaming OC 4) MSI Radeon RX 5700 XT 8GB Gaming X Σαν κάτοχος, θα σου έλεγα για την Sapphire 8GB 1
dalain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, donblunts είπε Σαν κάτοχος, θα σου έλεγα για την Sapphire 8GB Η αγορά εγινε....πηγα σε reference..... δες φωτο λιγο πιο πάνω 1
Skrez1982 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dalain είπε Η αγορά εγινε....πηγα σε reference..... δες φωτο λιγο πιο πάνω Εσένα το κουτί είναι αερατο 😆 δεν έχεις και θέματα με θερμοκρασίες. Με το blower αν θες βάζεις και την μπουγάδα στην απλώστρα μπροστά στο pc να στεγνώνουν τα ρούχα τις βροχερές μέρες 😉 2
donblunts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, dalain είπε Η αγορά εγινε....πηγα σε reference..... δες φωτο λιγο πιο πάνω Ναι το ειδα, καλοριζικο. Πολυ αγριο look. 😉 1
Skrez1982 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, donblunts είπε Ναι το ειδα, καλοριζικο. Πολυ αγριο look. 😉 Ναι είναι από τα ομορφότερα custom cases που υπάρχουν 😉 1
Voodooman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά με μία κίνηση στις καθυστερήσεις πήγα στην Gigabyte. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα κάρτα με τρεις ανεμιστήρες, αλλά τελικά κάνει λιγότερη φασαρία από τους δύο της πρoηγούμενης RX480 nitro+. Λογικά δεν θα καθήσω να το ψειρίσω με μετρήσεις, undevolt και τέτοια, μου φτάνει που από τα 30 fps avg πήγα στα 55 με υψηλότερα graphics settings στο MechWarrior 5 Mercenaries. Ti; Η κάρτα φρενάρεται από τον επεξεργαστή; Ε, αν προσβάλλεται, ας μου ζητήσει διαζύγιο.
vtisedan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα και καλη χρονια! σκεφτομαι να αγορασω μια 5700xt αλλα διαβαζω σε ολο το net oτι εχουν θεματα με crashes kai blackscreens....Αυτο με εχει φρεναρει πολυ για να ειμαι ειλικρινης... Εχετε καμια αποψη για αυτο οι κατοχοι?
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vtisedan είπε Καλησπερα και καλη χρονια! σκεφτομαι να αγορασω μια 5700xt αλλα διαβαζω σε ολο το net oτι εχουν θεματα με crashes kai blackscreens....Αυτο με εχει φρεναρει πολυ για να ειμαι ειλικρινης... Εχετε καμια αποψη για αυτο οι κατοχοι? Υπάρχει ένα ποσοστό χρηστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κάρτα τους. Υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι που τους πάει βούτυρο. Ακριβές ποσοστό δεν μπορούμε να ξέρουμε. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι υπάρχει ένα ρίσκο. Από τη στιγμή που το συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει, μετά είναι απλή η απόφαση. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από DiaperCh@nger101 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα