dalain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Χαιρετω την παρεα:Ειμαι σε αναζητηση καρτας γραφικων και εχω καταληξει οτι θελω μαι rx 5700xt....Το δυσκολο ειναι ποια υλοποιηση να προτιμησω.Να σημειωσω πως εκτος των επιδοσεων με ενδιαφερει πολυ και η εμφανιση...Οποτε σας δειχνω σε ποιες εχω καταληξει ωστε να μου πειτε και εσεις μια γνωμη..... 1) MSI Radeon RX 5700 XT 8GB Evoke OC 2) Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB 3) Gigabyte Radeon RX 5700 XT 8GB Gaming OC 4) MSI Radeon RX 5700 XT 8GB Gaming X
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Gaming x απο τις παραπανω και μετα την gigabyte. 1
dalain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Gaming x απο τις παραπανω και μετα την gigabyte. Αυτη νομιζω και εγω με κερδιζει περισσοτερο..... Για την reference ποια η γνωμη σου;
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dalain είπε Αυτη νομιζω και εγω με κερδιζει περισσοτερο..... Για την reference ποια η γνωμη σου; Reference εχω και την εχω λιωσει 2.5 μηνες χωρις κανενα θεμα. Αλλα για την διαφορα τιμης εννοειται πηγαινετε σε καποια custom πιο ησυχες σε μεγαλυτερο voltages απο τις reference. Η reference η θα ειναι ζεστη και ησυχη η θα ειναι κρυα και θορυβωδης. Με UV μπορειτε να συνδιασετε αυτα τα 2(αθορυβη/κρυα) αλλα θα χασει αρκετα σε performance. Για 10-20 ευρω οποιαδηποτε custom ειναι καλυτερη. Η reference διωχνει τον αερα εξω απο το κουτι οποτε βαζω αυτο στα συν που εχει μαζι με το πολυ καλο PCB. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Arkin
dalain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Reference εχω και την εχω λιωσει 2.5 μηνες χωρις κανενα θεμα. Αλλα για την διαφορα τιμης εννοειται πηγαινετε σε καποια custom πιο ησυχες σε μεγαλυτερο voltages απο τις reference. Η reference η θα ειναι ζεστη και ησυχη η θα ειναι κρυα και θορυβωδης. Με UV μπορειτε να συνδιασετε αυτα τα 2(αθορυβη/κρυα) αλλα θα χασει αρκετα σε performance. Για 10-20 ευρω οποιαδηποτε custom ειναι καλυτερη. Η reference διωχνει τον αερα εξω απο το κουτι οποτε βαζω αυτο στα συν που εχει μαζι με το πολυ καλο PCB. Με ενδιαφερει οπως εγραψα στο αρχικο ποστ και η εμφανιση,λογω ιδιομορφιας του κουτιου,και η ref μου αρεσει παρα πολυ.Το να κανει θορυβο οταν παιζω παιχνιδια δεν με νοιαζει τοσο. Ποια υλοποιηση εχεις;
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dalain είπε Με ενδιαφερει οπως εγραψα στο αρχικο ποστ και η εμφανιση,λογω ιδιομορφιας του κουτιου,και η ref μου αρεσει παρα πολυ.Το να κανει θορυβο οταν παιζω παιχνιδια δεν με νοιαζει τοσο. Ποια υλοποιηση εχεις; Ειναι πολυ ομορφη με minimal σχεδιασμο και καθαρες γραμμες θα δεσει με τα περισσοτερα κουτια. Την sapphire 5700xt εχω. Με ακουστικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα δεν ακουγεται καθολου. Αν δινεις πολυ μεγαλο ρολο στην εμφανιση δες και την nitro αν και θα δεσει με πιο ιδιαιτερα κουτια λογω του χρωματος. Και η red devil θεωρω οτι δενει αψογα με τα περισσοτερα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Arkin
dalain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ειναι πολυ ομορφη με minimal σχεδιασμο και καθαρες γραμμες θα δεσει με τα περισσοτερα κουτια. Την sapphire 5700xt εχω. Με ακουστικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα δεν ακουγεται καθολου. Αν δινεις πολυ μεγαλο ρολο στην εμφανιση δες και την nitro αν και θα δεσει με πιο ιδιαιτερα κουτια λογω του χρωματος. Και η red devil θεωρω οτι δενει αψογα με τα περισσοτερα. Με χαλαει η nitro γιατι το backplate δεν καλυπτει ολοκληρο το πανω μερος....λεπτομερεια θα μου πεις.....επισης δεν με τρελαινει το χρωμα.....το κουτι μου ειναι αυτο
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, dalain είπε Με χαλαει η nitro γιατι το backplate δεν καλυπτει ολοκληρο το πανω μερος....λεπτομερεια θα μου πεις.....επισης δεν με τρελαινει το χρωμα.....το κουτι μου ειναι αυτο Βγαζει error το link
dalain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Βγαζει error το link για δες εδω
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, dalain είπε για δες εδω Θα δεσει εξαιρετικα η reference ναι. Το radeon logo ειναι μονο κοκκινο. 1
dalain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Θα δεσει εξαιρετικα η reference ναι. Το radeon logo ειναι μονο κοκκινο. Δεν με χαλαει.....ευχαριστω για τον χρονο σου!
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος η Gaming X δεν είναι καθόλου δυνατή υλοποίηση. Η Gigabyte είναι η καλύτερη all around, αυτή προτείνω. ΥΓ. Πανέμορφη ωστοσο η X
Inler Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) MSI Gaming X Nitro Red Devil και AORUS οι καλύτερες με την 1η θέση κατ εμέ να ανήκει στην MSI αν και οριακά. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Inler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα