Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω fx8320 με παλιο συστημα 5 χρονια ειχε πετσοκοψει ολα τα παιχνιδια που εβαλα μεσα με ενα απλο μπιλδ των 500-600 ευρω τοτε.. τωρα ομως οι απαιτησεις με οθησαν να φτιαξω ραιζεν συστημα τελος παντων αλου ειναι το θεμα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση σε καρτα οποτε με τον 8320 εγω εβαλα την 1660 την απλη πανω και ναι υπαρχει bottleneck ναι μεν ειδα ποιοτικη διαφορα στα γραφικα αλλα δεν ειναι οτι αλαξαν πολλα. αν ειχα κανει οβερκλοκ ισως να ηταν λιγο καλυτερα αλλα δεν ασχολουμε με αυτο. οποτε τωρα θα στησω νεο μηχανημα και θα την απολαυσω στο 100%..περιμενω ηδη τα πραγματα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, arxwnthstakshs είπε

εχω fx8320 με παλιο συστημα 5 χρονια ειχε πετσοκοψει ολα τα παιχνιδια που εβαλα μεσα με ενα απλο μπιλδ των 500-600 ευρω τοτε.. τωρα ομως οι απαιτησεις με οθησαν να φτιαξω ραιζεν συστημα τελος παντων αλου ειναι το θεμα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση σε καρτα οποτε με τον 8320 εγω εβαλα την 1660 την απλη πανω και ναι υπαρχει bottleneck ναι μεν ειδα ποιοτικη διαφορα στα γραφικα αλλα δεν ειναι οτι αλαξαν πολλα. αν ειχα κανει οβερκλοκ ισως να ηταν λιγο καλυτερα αλλα δεν ασχολουμε με αυτο. οποτε τωρα θα στησω νεο μηχανημα και θα την απολαυσω στο 100%..περιμενω ηδη τα πραγματα

Τι κακό με το να συνδυάζεις μία GPU , με εναν αρκετά κατώτερο επεξεργαστή, είναι ότι δεν στην ουσία δεν παίρνεις το perfomance που πληρώνεις στα παιχνίδια, αλλά κάτι πολύ χειρότερο, οπότε είναι σαν να πετάς τζάμπα τα λεφτά σου, διότι την απόδοση που έχεις θα  την είχες έτσι και αλλιώς με μία πιο φτηνή κάρτα. Σωστά έκανες λοιπόν και προχώρησες γρήγορα σε αναβάθμιση mobo και cpu.

Δημοσ.

Αυτό το bottleneck είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο.

Στο σύστημα της υπογραφής είχα την RX480 4GB και έπαιρνα avg 30fps στο Mechwarrior 5. Πρακτικά, είχα αρκετά σπασίματα. Έβαλα την 5700ΧΤ και πήγα στα 60 avg.

Tιιιι;;; Μπουκάλι!!! Τρώω μπουκάλι!!! Τρεχάτε χωριανοί. Σύμφωνα με αυτό το απίθανο site έχω 32% bottleneck, παίρνω δηλαδή 32% λιγότερα fps από όσα θα μπορούσα να πάρω, αν είχα καλύτερη CPU. Αν η 5700ΧΤ παρεξηγιέται που την φρενάρω, ξέρει πού είναι η πόρτα, να σηκωθεί να φύγει.

Αυτό που ξέρω είναι ότι πριν δεν ευχαριστιόμουν το παιχνίδι και τώρα το ευχαριστιέμαι. Τι με νοιάζει ότι η κάρτα θα μπορούσε να αποδόσει καλύτερα σε ένα άλλο σύστημα με ταχύτερη CPU; Στο κάτω κάτω θα μείνω για πάντα με αυτήν την CPU; Μόλις δω ότι τα fps μου δεν είναι αρκετά, ξέρω ποιος είναι ο ένοχος και θα φύγει.

Αγοράζετε πάντα το καλύτερο hardware που μπορείτε, μην κοιτάτε τι "ταιριάζει" με τι. Όταν έρθει ο καιρός για αναβάθμιση, αλλάξτε τον πιο αδύναμο κρίκο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...