madrivermadonus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε ολους! Σκέφτομαι να κάνω μια ζευξη με ένα σπίτι στα 500 μέτρα και να βάλω ένα εκ των 2 ubiquiti: loco m2 ή nano beam ac2. Το θέμα μου είναι οτι λογικά έχω οπτική επαφή μεταξύ των 2 σημείων (ταρατσων) αλλα δεν μπορώ να δω ούτε θέλω να βγω με τα κυάλια στην ταράτσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να στεκάρω χωρίς την ύπαρξη κεραιών για έλεγχο του σήματος; Πχ δοκίμασα με το maps Να δω απόσταση και έψαξα μηπως δίνει αζιμούθιο ανα σημείο πχ απο το σημείο Α στις 315 μοίρες ενώ απο το σημείο Β στις 170 μοίρες αλλα δεν βρήκα. Ευχαριστώ
Conan2046 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Βάλε την νύχτα κάποια φωτεινή πηγή στο ένα σημείο
poihths Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, madrivermadonus είπε κατι τετοιο; χαχαχαχαχα εκλαψα
Conan2046 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Κάτι που να εκπέμπει φως για να μπορέσεις να εντοπίσεις το σημείο στο σκοτάδι εύκολα. Αλλιώς θα μπορούσες να βρεις ένα γνωστό σημείο που να φαίνεται από το σπίτι σου, να εκτυπώσεις έναν χάρτη από το google maps, και να σχεδιάσεις δύο γραμμές που να ξεκινάνε από εκεί που είσαι εσύ προς το γνωστό σημείο και προς το σημείο που δεν ξέρεις που είναι και με μοιρογνωμόνιο να μετρήσεις την γωνία μεταξύ τους με σχετική ακρίβεια.
2MikronS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Η mikrotik και ubiq εχουν καποιους χαρτες που βοηθανε και μετα τα γνωστα. Λαπτοπ και πινγκ..............
madrivermadonus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Ανακαλυψα αυτο https://link.ui.com/# επισης με εφαρμογη πυξιδας με χαρτη στο κινητο ειδα οτι απο το σημειο Α στο Β ειναι στις 183 μοιρες αζιμουθιο και αντιθετα στις 250 περιπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα