Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Είσαι άδικος,πολύ.Οι φιλοζωικές είναι εθελοντές.Οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν στειρώσεις για τα ζώα που κάθε παπ@ρας πετάει στο δρόμο.Και πραγματικά δεν έχουν χώρο.

Να μας πουν σε τι ειναι εθελοντες τελοςπαντων να ξέρουμε και εμεις. Τις προαλλες τους φωναξα επειδη ενας χαζος εχει πάρει ενα ροτβαιλερ και το εχει μονιμως δεμένο και το ταιζει μια φορά την εβδομάδα και απλα ήρθανε βγαλανε μερικες φωτογραφιες και οταν τους πηρα να τους ρωτησω μου την ειπε κιολας του στυλ εμεις ξέρουμε τι θ κάνουμε , της ειπα και εγω οτι δεν έκαναν τιποτα και τελειωσε το παραμυθι εκει. Ασε φιλε ζουμε στη χωρα που κανεις δεν θέλει να σπάσει αυγά. 

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε

Να μας πουν σε τι ειναι εθελοντες τελοςπαντων να ξέρουμε και εμεις. Τις προαλλες τους φωναξα επειδη ενας χαζος εχει πάρει ενα ροτβαιλερ και το εχει μονιμως δεμένο και το ταιζει μια φορά την εβδομάδα και απλα ήρθανε βγαλανε μερικες φωτογραφιες και οταν τους πηρα να τους ρωτησω μου την ειπε κιολας του στυλ εμεις ξέρουμε τι θ κάνουμε , της ειπα και εγω οτι δεν έκαναν τιποτα και τελειωσε το παραμυθι εκει. Ασε φιλε ζουμε στη χωρα που κανεις δεν θέλει να σπάσει αυγά. 

Να πάρεις την αστυνομία δεν μπορούσες? Ο εθελοντής δεν είναι αστυνομικός ούτε εισαγγελέας 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Να πάρεις την αστυνομία δεν μπορούσες? Ο εθελοντής δεν είναι αστυνομικός ούτε εισαγγελέας 

Ασε τι μπορουσα εγω. Ο λογος της δικιας τους υπαρξης ποιος ειναι ακριβως; ξέρεις να μου πεις;

αν ειναι ετσι να μην υπαρχουν καν αυτες οι οργανωσεις και να παιρνουμε απευθειας τηλεφωνο την αστυνομια.

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ασε τι μπορουσα εγω. Ο λογος της δικιας τους υπαρξης ποιος ειναι ακριβως; ξέρεις να μου πεις;

αν ειναι ετσι να μην υπαρχουν καν αυτες οι οργανωσεις και να παιρνουμε απευθειας τηλεφωνο την αστυνομια.

Αυτό έπρεπε να κάνεις απο την αρχή.Αστυνομία.

Θα τα χώνουμε και στους εθελοντές τώρα;Σοβαρά;

Ξέρουμε τι σημαίνει εθελοντής;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό έπρεπε να κάνεις απο την αρχή.Αστυνομία.

Θα τα χώνουμε και στους εθελοντές τώρα;Σοβαρά;

Ξέρουμε τι σημαίνει εθελοντής;

Ο μοναδικος σοβαρος εθελοντης που έχω δει προσωπικά σε αυτα ειναι ο Παναγιώτης Μηλάς της ομάδας Angels. Οποιοσδηποτε άλλος μου πει να φωνάξω την αστυνομια δεν ειναι σοβαρος εθελοντης για μένα. 

Καλέσαμε την φιλοζωικη για να μη κανει τιποτα. Στη τελική πιο ευκολο ειναι να κάνει μηνυση η φιλοζωικη σαν σωματειο παρά εγω σαν απλος ιδιωτης εμενα με ξέρει ποιος ειμαι και θα έχω μετά φασαριες ενω την φιλοζωικη δεν μπορει να την πλήξει. Σιγα μη διακινδυνεψω εγω να μπω σε αντιδικια με τον γειτονα επειδη αυτος ειναι ηλιθιος , να κοιμαμαι κανα βραδυ να μου τραβηξει και καμια δολιοφθορα στο αυτοκινητο. Εγω ειδοποιησα την φιλοζωικη και το ειπα και στον εισαγγελέα ο μεν ενας "ειναι εθελοντης και δεν μπλέκεται" ο δε άλλος ηθελε επωνυμη καταγγελια. Λες και ειναι τοσο δυσκολο να στειλει σε μια περιπολια ενας ζευγαρι αστυνομικους σε μια ταχα τυχαια περιπολια να δουν το σκυλο και να κτυπησουν το κουδουνι στον τυπο και να του πουν "ακουσε να δεις .... θα ξαναπεράσουμε αυριο αν ξαναδουμε αυτα τα χάλια θα φάς 30.000 ευρω προστιμο" απλό αλλα κανεις δεν θέλει να ασχοληθει. Οποτε μη λες σε μενα τι σημαινει εθελοντης εγω ειδοποιησα φιλοζωικη και εισαγγελέα πράγμα που ουτε αυτο έκανε η φιλοζωικη. Ουτε αυτο. 

θέλετε να λυσετε το προβλημα καλως δεν θέλετε αφηστε το έτσι. Εγω δεν προκειται να διακινδυνεψω μηνυσεις και δικαστηρια επειδη κανεις σε αυτη τη χωρα δεν θέλει να κινηθει ομαδικά. 

Θα μου πει εμενα να καλεσω την αστυνομια , ευχαριστω για τη συμβουλη δεν το ειχα σκεφτει. Να εισαι καλα. 

• Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ο μοναδικος σοβαρος εθελοντης που έχω δει προσωπικά σε αυτα ειναι ο Παναγιώτης Μηλάς της ομάδας Angels. Οποιοσδηποτε άλλος μου πει να φωνάξω την αστυνομια δεν ειναι σοβαρος εθελοντης για μένα. 

Καλέσαμε την φιλοζωικη για να μη κανει τιποτα. Στη τελική πιο ευκολο ειναι να κάνει μηνυση η φιλοζωικη σαν σωματειο παρά εγω σαν απλος ιδιωτης εμενα με ξέρει ποιος ειμαι και θα έχω μετά φασαριες ενω την φιλοζωικη δεν μπορει να την πλήξει. Σιγα μη διακινδυνεψω εγω να μπω σε αντιδικια με τον γειτονα επειδη αυτος ειναι ηλιθιος , να κοιμαμαι κανα βραδυ να μου τραβηξει και καμια δολιοφθορα στο αυτοκινητο. Εγω ειδοποιησα την φιλοζωικη και το ειπα και στον εισαγγελέα ο μεν ενας "ειναι εθελοντης και δεν μπλέκεται" ο δε άλλος ηθελε επωνυμη καταγγελια. Λες και ειναι τοσο δυσκολο να στειλει σε μια περιπολια ενας ζευγαρι αστυνομικους σε μια ταχα τυχαια περιπολια να δουν το σκυλο και να κτυπησουν το κουδουνι στον τυπο και να του πουν "ακουσε να δεις .... θα ξαναπεράσουμε αυριο αν ξαναδουμε αυτα τα χάλια θα φάς 30.000 ευρω προστιμο" απλό αλλα κανεις δεν θέλει να ασχοληθει. Οποτε μη λες σε μενα τι σημαινει εθελοντης εγω ειδοποιησα φιλοζωικη και εισαγγελέα και μάλιστα εστειλα και ανωνυμο γράμμα με προειδοποιησεις ως φιλοζωικη πράγμα που ουτε αυτο έκανε η φιλοζωικη με μια σφραγιδα και υπογραφή. Ουτε αυτο. 

θέλετε να λυσετε το προβλημα καλως δεν θέλετε αφηστε το έτσι. Εγω δεν προκειται να διακινδυνεψω μηνυσεις και δικαστηρια επειδη κανεις σε αυτη τη χωρα δεν θέλει να κινηθει ομαδικά. 

Θα μου πει εμενα να καλεσω την αστυνομια , ευχαριστω για τη συμβουλη δεν το ειχα σκεφτει. Να εισαι καλα. 

Kατηγορείς τους άλλους για να μην κάνεις εσύ κάτι.

Οκ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Kατηγορείς τους άλλους για να μην κάνεις εσύ κάτι.

Οκ.

Ρωτα οποιον θέλεις την ιδια άποψη με μενα έχουν για εσάς. Αυτο και μονο θα έπρεπε να σας προβληματισει. Εκανα πολυ περισσοτερα και απο τις δηθεν φιλοζωικες. Και ο θεματοθετης για την γάτα την ιδια άποψη έχει. Αρα δεν ειναι τυχαιο. Δεν κανετε τιποτα. Μονο για να λετε οτι ειστε φιλοζωοι. Και μολις σας καλουν "Δεν μπλεκομαστε εμεις φωναξτε την αστυνομια" πωπω φοβερη συμβουλη δεν το ειχα σκεφτει να φωναξω την αστυνομια. !!!!! Πςςς μιλαμε μου έδωσες τρομερή λυση. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε

Ρωτα οποιον θέλεις την ιδια άποψη με μενα έχουν για εσάς. Αυτο και μονο θα έπρεπε να σας προβληματισει. Εκανα πολυ περισσοτερα και απο τις δηθεν φιλοζωικες. 

Το "εσάς" που απευθύνεται; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...