Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά, δεν με νοιάζει αν είναι αντιγραφή το ένα, αντιγραφή το άλλο. Με λιγότερα από το 1/3 της τιμής μιας ναυαρχίδας, παίρνεις ένα smartphone που έχει αξιοπρεπέστατα χαρακτηριστικά σε sweetspot τιμή. Προτιμώ το χιλιάρικο να το σκάσω σε βάθος 5-6 χρόνων και να παίρνω τέτοιες συσκευές ανά 1-2 χρόνια, παρά να δώσω μονομιάς 1000 ευρώ.

Επεξ/σία από sweetemily
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

" Το Redmi K30 5G βασίζεται στο νέο Snapdragon 765 SoC "
Αυτάααα. Βγάλτε ρε μα...... ένα με 855+, 865. Δεν παίζετε μόνοι σας μπάλα πια, έλεος δλδ
Ήμαρτον.

Δημοσ.

Έχετε δει ποτέ την οθόνη του iPad Pro? Και εκείνη 120Hz είναι και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο iPad με 60Hz οθόνη. Αυτό ισχύει και στα κινητά με LCD. Δεν είναι για το gaming (ούτε καν παίζω παιχνίδια), είναι το smoothness. Η αίσθηση του scrolling και γενικά του interaction με μια συσκευή 120Hz δεν συγκρίνεται με κανένα κινητό 60Hz LCD. Εδώ βέβαια να προσθέσω ότι αν παίζετε παιχνίδια και εκεί υπάρχει βελτίωση, όχι με τέτοιον επεξεργαστή όμως. 

Μετά υπάρχει το debate, 60Hz OLED ή 120Hz LCD? Εγώ προσωπικά θα διαλέξω (όταν έρθει) τα 120 μέχρι να βγάλει η Xiaomi μια συσκευή με έστω 90Hz σε OLED. 

Αν δεν με πιστεύετε, πάτε και δείτε ένα iPad Pro απο κοντά. 

Δημοσ.

120hz θέλει 5.000mah+, τα 4.500 οριακά θα βγάζουν την ημέρα με μέτρια χρήση. Κατά τα άλλα ειναι άσχημο κινητό. Εγώ με One+ 7t το έχω στα 60hz δεν κάνουν τρομερή διάφορα τα 90 + καταναλώνουν την μπαταρία πιο γρήγορα και ειναι που ειναι μικρή σε 12 ώρες έχει εξαφανιστεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...