Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Ψάχνομαι για νέο κινητό και περίμενα να βγει αυτό, ειδικά στην έκδοση 5G. Τελικά δε φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, μάλλον θα το κοιτάξω για Mi 9T Pro...

Tο mi 9T pro είναι καλύτερο από το k30

• Thanks 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oλα καλά αλλά ρε xiaomi αλλά βελτιωσε λίγο τις οθόνες... Δεν ξέρω δεν έχω δει ακόμα xiaomi και να εντυπωσιάστω με την οθόνη... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Oλα καλά αλλά ρε xiaomi αλλά βελτιωσε λίγο τις οθόνες... Δεν ξέρω δεν έχω δει ακόμα xiaomi και να εντυπωσιάστω με την οθόνη... 

Kαλα οι amoled της,της samsung ειναι,μια χαρα ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dantε είπε

Kαλα οι amoled της,της samsung ειναι,μια χαρα ειναι.

Δεν ξέρω ρε φιλαράκι ίσως όντως είναι καλές... Και το mi9 και όσα έχω δει δεν με έχουν εντυπωσιάσει... 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, laziokos είπε

Εδώ η Sony το έχει φτάσει στο 21/9.

Ζω για να δω 21/9 ΚΑΙ ταυτόχρονα τρύπα στην οθόνη.

Γι'αυτό θα κάτσω με κινητό του 2018 μέχρι το 2025...

Μέχρι να ρίξουν λίγο νερό στο κεφάλι τους.

motorola one vision λεγεται αυτο που ψαχνεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα έβγαλαν το notch, μετά το waterdrop notch, είδαμε και τρύπες στην οθόνη, οτι χειρότερο, 1000 φορές μικρά και ομοιόμορφα bezels πάνω και κάτω.

Επίσης πολύ καλύτερα ο pop up μηχανισμός, για τον λόγο ότι δεν φαίνεται καν για selfie που χρησιμοποιούμε σπάνια.Επιτέλους είδαμε καθαρή οθόνη χωρίς όλα τα παραπάνω, όπως πχ το M9T Pro.

Σχετικά με τα κινητά του θέματος, αντιγραφή του S10, οτι είναι γνωστό και πουλάει το αντιγράφουν.

ΥΓ:Καλές κάμερες τα Xiaomi, όμως με αισθητήρες της Sony, αλλιώς....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα δεν βαλανε Pop up camera ; Αληθεια τωρα; Νομιζω πλεον η pop up ειναι επιτακτικη, ουτε τρυπες στην οθονη ουτε με το ζορι notch ουτε τιποτα και ας ειναι λιγο πιο χοντρο το κινητο. Πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα απο μενα ειναι οχι ;)

Επεξ/σία από tsibosp
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω δει τα 90hz του one plus κάνουν αισθητή διαφορά, οπότε φαντάζομαι τα 120hz θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ομαλότητα. Τώρα να κάποιον δεν μπαίνει σε ιστοσελίδες από το κινητό του πάω πάσο αχρείαστο είναι. Μεγάλο στοίχημα και ο νέος 64 φακός, πάντως στ 200 κάτι του απλού νομίζω δεν υπάρχει απάντηση από τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Tι καρακιτσαριο φωσφοριζε χρωματα ειναι αυτα, αν ειναι δυνατον

Φερτε πισω το σοβαρο design, οπως ειχε το oneplus 3, το huawei mate 9, το HTC 10

Δημοσ.

Με την pop up κάμερα, υπάρχει μια δυσκολία στην παρακολούθηση από τον μεγάλο αδερφό όταν είναι κλειστή. Για αυτό τώρα το γυρίσαμε πάλι σε punch hole ή notch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...