Belisarios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας σε τρία πλήκτρα του ASUS VivoBook 15 X512DA-EJ151T έχουν χαλάσει τα κλιπακια που τα συγκρατούν και όπου και αν ρωτάω μου λένε ότι θέλει αλλαγή όλο το πληκτρολόγιο υπάρχει κάποια πιο φθηνή και γρήγορη λύση; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Belisarios
Thakispap Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 up με ενδιαφερει και εμενα εχω 4-5 χαλασμενα στο παλιο λαπτοπ και δεν αξιζει να δωσω λεφτα..αν υπαρχει καποιος τροπος..πχ καμια πατεντα να παταει πανω 1
Belisarios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Έχοντας ακόμα το ίδιο πρόβλημα θα σου πω τις λύσεις που προτείνω : 1)Πλεον σε εμένα έχουν φύγει τελείως τα κουμπιά και τώρα είναι αρκετά εύκολο να τα πιέζεις ειδικά στο ένα που έχει φύγει η σιλικόνη είναι σχεδόν σαν αφής 😂 2) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα για να αλλάξεις τα πλήκτρα που χρειάζεσαι με κάποια που χρησιμοποιείς λιγότερο 3) Πολλές φορές χρησιμοποιώ το λαπτοπ σαν σταθερό οπότε έχω εξωτερικό πληκτρολόγιο /ποντίκι 4) Η αλλαγή του πληκτρολογίου που ελπίζω να βρω κάποια στιγμή το επίσημο ή κάτι από το ebay Ελπίζω να βοήθησα 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα