Drakop Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2.Διάβασα κάποιες πληροφορίες και για τις δύο άλλα δεν ειμαι σίγουρος ποιά ειναι καλύτερη.μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Payne83 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μεταξύ αυτών των δύο θα επέλεγα την LG. Καλύτερο ενσωματωμένο player. Υποστηρίζει DTS. Καλύτερη υποστήριξη. H Samsung έχει PLS πάνελ (κάτι σαν IPS) ενώ η LG IPS.
Drakop Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Payne83 είπε Μεταξύ αυτών των δύο θα επέλεγα την LG. Καλύτερο ενσωματωμένο player. Υποστηρίζει DTS. Καλύτερη υποστήριξη. H Samsung έχει PLS πάνελ (κάτι σαν IPS) ενώ η LG IPS. Δηλαδή το πάνελ της samsung που ειναι PLS είναι κατώτερο από αυτό της LG με IPS? 59 λεπτά πριν, Drakop είπε Δηλαδή το πάνελ της samsung που ειναι PLS είναι κατώτερο από αυτό της LG με IPS? Eπισης η LG ειναι RGBW η true 4k; Εχει τόση μεγάλη διαφορα στο μάτι;H samsung απο ότι είδα δεν έχει VA πανελ για να έχει απόλυτα μαύρα.Η LG σαν εικόνα είναι γενικά καλή; Στις 26/11/2019 στις 7:54 ΜΜ, blackhill66 είπε ο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Drakop
Payne83 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον δεν το έθεσα έγω σωστά για PLS και IPS. Γενικά είναι σχεδόν ίδια. Υποτίθεται ότι το PLS της Samsung είναι η πιο βελτιωμένη έκδοσή του IPS. Άπο την άλλη ένα midrange IPS είναι καλύτερό άπο ένα φτηνό PLS. Η Samsung είχε αναφέρει ό,τι ένα Super PLS πάνελ έχει πιο μεγάλη γωνια θέασης και 10% πιο πολύ φωτεινότητα άπο ένα IPS ίδιας κατηγορίας έχοντας μικρότερο κόστος παραγωγής. Στην αλήθεια δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορά. Μονό η UM7100 ξέρω ότι δεν είναι True 4K. Από 7300 και μετά νομίζω είναι. Η LG UM7400 έχει αξιόλογη εικόνα. Εάν όμως σε ενδιαφέρει η απόδοση σε μαύρα πρέπει να δεις καποια με VA. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Payne83
CMOS_Z Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Η 43RU7092 είναι VA και όχι PLS. (Παίζει κάποτε να έβγαζε σε αυτή τη σειρά με PLS όντως τώρα όμως οχι) Και οχι δεν έχει το απόλυτο μαύρο. Καλύτερο από ένα IPS οκ. Χάλια γωνιές αλλά στα 3+ μέτρα δε θα σε απασχολεί εάν την έχεις ακριβώς μπροστά σου. Γρήγορο panel για pc αλλά χάλια smart apps κλπ. Η 43UM7400 είναι IPS RGB. Ωραία χρώματα, καλές γωνίες, το μαύρο των ips, επίσης γρήγορο panel και καλύτερο smart os. Έαν είσαι πολύ κοντά θα παρατηρήσεις στα άκρα του panel πως δεν φωτίζονται τα pixel υπό γωνία. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα