tzitzikas2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 ευχαριστώ, παράγγειλα έναν συμβατό με το λαπτοπ που της lamtech https://www.e-shop.gr/lamtech-notebook-replacement-adapter-90w-dell-195v462a-p-PER.576016 να δούμε. Δεν πήγα σε οριτζιναλ γιατι πήγαινε πολύ το κοστούμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλημέρα και καλή χρονιά. Αγόρασα το συμβατό https://www.e-shop.gr/lamtech-notebook-replacement-adapter-90w-dell-195v462a-p-PER.576016 και το cpu-z κάποιες φορές δείχνει core speed 798 ΜΗz μόνο αντί για την ονομαστική. Βγάζοντας την τροφοδοσία απο το λαπτοπ και δουλεύοντάς το με μπαταρία πάλι 798 ΜΗz δείχνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Μερικές φορές όμως δείχνει σωστά την ονομαστική core speed. μήπως να περάσω το Throttlestop και αν το περάσω πως το ρυθμίζω για να δουλεύει πάντα στη μέγιστη core speed? το γνωρίζει κάποιος καλά? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Βάλε το power options στο high performance όταν είσαι στο ρεύμα και δες ξανά τις συχνότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) στις ρυθμίσεις ισχύος στο control panel είχε μόνο σχέδιο εξισορόπισης και προεπιλεγμένο, δημιούργησα ένα σχέδιο για μέγιστη απόδοση το οποίο επέλεξα, αλλα τίποτα. δεν ξέρω τι αλλο να δοκιμάσω. έβαλα το Dell Command Update και μόνο ενημέρωση για το Bios μου έβγαλε τίποτα άλλο διαθέσιμο. Δεν δοκίμασα bios update, λέω να το αποφύγω. απο το bios έκανα disable την ρύθμιση για να δουλεύει σε σκάλες ταχύτητας ο επεξεργαστής αλλά τίποτα, ώστε να δουλεύει στην ονομαστική αλλά τίποτα. δεν ξέρω τι αλλο να δοκιμάσω. ορίστε και το τεστ υ.γ. με το cpu-z βλέπω μερικές φορές να παίζει η συχνότητα επεξεργαστή απο ελάχιστη αλλα ως μέγιστη. αλλα σπάνια συμβαίνει αυτό. Μετά την εκκίνηση συνήθως και για μερικά λεπτά κάποιες φορές. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 το 2011 ή 2012 αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα. ούτε με το Throttlestop δεν ανεβαίνει πάνω απο 798Mhz.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. έφαγα φλασιά οτι έχω καιρό να ακούσω τον ανεμιστήρα μου φαίνεται. δοκίμασα με 2 λογισμικά τα οποία τα έχω χρησιμοποιήσει στο σταθερό, τα οποία μου δείχνουν την ταχύτητα του ανεμιστήρα (κάπου 2200rpm), το Speccy 1.30.728 portable και το openhardwaremonitor-v0.8.0-beta portable , αλλά στο λάπτοπ δεν δείχνουν και τα 2 την ταχύτητα ανεμιστήρα cpu. Σημειωτέον ο υπολογιστής είναι παλιότερης τεχνολογίας Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz και έχει πάνω windows 7 32bit ενώ το λάπτοπ εχει i core3 2,1Ghz με windows 10 64-bit. Για ποιον λόγο δεν ξέρω. Ξέρετε πως θα μπορέσω να δω (αν μπορώ) την ταχύτητα του ανεμιστήρα cpu του λάπτοπ? Λέτε να μην έχει αισθητήρα η cpu? γίνεται αυτό? ευχαριστώ! υ.γ: Η θερμοκρασία επεξεργαστή είναι 63oC και μου φαίνεται υψηλή για την συγκεκριμένη χρήση (chrome & word) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Στις 9/1/2020 στις 6:05 ΜΜ, tzitzikas2 είπε στις ρυθμίσεις ισχύος στο control panel είχε μόνο σχέδιο εξισορόπισης και προεπιλεγμένο, δημιούργησα ένα σχέδιο για μέγιστη απόδοση το οποίο επέλεξα, αλλα τίποτα. δεν ξέρω τι αλλο να δοκιμάσω. έβαλα το Dell Command Update και μόνο ενημέρωση για το Bios μου έβγαλε τίποτα άλλο διαθέσιμο. Δεν δοκίμασα bios update, λέω να το αποφύγω. απο το bios έκανα disable την ρύθμιση για να δουλεύει σε σκάλες ταχύτητας ο επεξεργαστής αλλά τίποτα, ώστε να δουλεύει στην ονομαστική αλλά τίποτα. δεν ξέρω τι αλλο να δοκιμάσω. ορίστε και το τεστ υ.γ. με το cpu-z βλέπω μερικές φορές να παίζει η συχνότητα επεξεργαστή απο ελάχιστη αλλα ως μέγιστη. αλλα σπάνια συμβαίνει αυτό. Μετά την εκκίνηση συνήθως και για μερικά λεπτά κάποιες φορές. Τα παραπάνω τα τσέκαρες έχοντας αφαιρέσει την μπαταρία; Μπορεί το σύστημα λόγο του ότι βλέπει χαμηλή μπαταρία να δουλεύει στην χαμηλότερη συχνότητα για εξοικονόμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα και πάλι. το λαπτοπ αλλαξε 2 τεχνικούς. ο 1ος βρήκε λεει (φοβάμαι μήπως ίδιος ε΄κανε ζημιά κατα λάθος) σπασμένο τον κονεκτορα τροφοδοσίας του cpu fan απο την πλακέτα και μου είπε οτι αν πάει να το κολλήσει υπάρχει μικρή πιθανότητα να χαλάσει η motherboard. το πήγα σε άλλο τεχνικό, ο οποίος ενώ μετράει τάση στα pads στη μητρική όταν λεει συνδέει εκει το fan δεν δουλευει. το συνέδεσε τελικά εσωτερικά σε usb θύρα και δουλευει το ίδιο ανεμηστηράκι κανονικά αλλα συνεχόμενα (με ότι συνεπάγεται αυτό). Το θέμα είναι οτι κανένας απο τους 2 δεν μπόρεσε να βρει γιατι ο επεξεργαστής εργάζεται στους 798ΜHz μόνο και να βρεί λύση να διορθώσει το πρόβλημα. Οπότε παραμένει το πρόβλημα. Θα μπορούσα να δοκιμάσω και bios update αλλα το φοβάμαι μην γίνει τίποτα χειρότερο στη μητρική. το περίεργο είναι οτι στην εκκίνηση μόλις ανοίγω το cpu-z ο επεξεργαστής δουλεύει σε φουλ συχνότητα, μετά για λιγο παίζει σε διάφορες ενδιάμεσες τιμές και μετά κολlάει σταθερά στους 798mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Οκ....και ολοι αυτοι οι αλα Κωστα Τσακωνα (!) τεχνικοι, εκτος απο το να σπανε κοννεκτορες, δεν ειχαν εστω 1/ενα οριτζιναλ φορτιστη να του δοκιμασουν να δουν αν εστω ετσι αλλαζει?? 🤪🙈🕵️♂️☠️😹 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 αν στο throttlestop ξετσεκάρω το BD Prochot παίζει κανονικά η cpu και έχει εύρος λειτουργίας, δηλαδή δεν παραμένει σταθερή αλλά ανάλογα με τις απαιτήσεις ξεκινάει απο χαμηλά και φτάνει στα μέγιστα (2095MHZ). έχω βρει και ένα manual να το βαλω να ανοίγει αυτόματα με την έναρξη των windows γιατι είναι portable πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Εντωμεταξυ για το Throttlestop συγκεκριμενα, σου εχουμε πειγραψει με σιγουρια οτι βοηθα σε (Ιntel) Dell: τοσο εγω οσο και πρωτος ο Xristaras, κοντα...δυο μηνες πισω τωρα, χαχαχα!🤩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. το είχα δοκιμάσει και τότε αλλα δεν είχα ξετσεκαρει το BD Prochot κυρίως για το οτι είχα διαβάσει σε πολλές περιγραφές οτι μπορεί να δημιουργήσει ζημιά στο φορτιστη ακόμα και στο λάπτοπ. Αλλα μην έχοντας άλλη λύση το ξετσέκαρα ελπίζωντας να μην έχω πρόβλημα. αν δεν ξετσεκαρεις το BD Prochot δεν βοηθά καθόλου Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Οσο παρακολουθεις & τις θερμοκρασιες του, μη σε φοβιζει καθολου αυτο: 😎 και με i3-2310Μ δεν θα εχεις προβλημα! Μονο αν ηταν καποιος 'επιφοβος' αλλος, για παραδειγμα: i7-2670QM, δεν θα επρεπε να το απελευθερωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 αν για κάποιο λόγο ανεβάσει θερμοκρασία (αν και δεν τρέχω στο λαπτοπ καποια βαριά εφαρμογή) θα κλείσει ο υπολογιστής ή υπάρχει κίνδυνος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα