Προς το περιεχόμενο

AOC C32G1

astakos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για αλλαγη καποιων monitors στο internet cafe μου . Στα υπολοιπα pc εχω τις AOC AGON AG272FCX6 144hz & MSI Optix MAG271C 144hz. Tωρα Θα αλλαξω και τις 6 τελευταιες οθονες και ειμαι αναμεσα στην AOC C32G1 η΄ στην AOC που εχω ηδη μιας και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα χρωματα (msi παλι Ουτε καν..)  . Για να διαφοροποιησω τα συγκεκριμενα pc θα ηθελα 32'' , εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μοντελο .Τα παιχνιδια που παιζονται ειναι τα κλασσικα lol,pubg,apex,modern warfare,dota2,overwatch

Δημοσ.

Δεν ξέρω πιο είναι το νετ καφέ σου. Αλλά σε όσα έχω πάει και έχουν 27" 32" 1080π βρίζω ιδιοκτήτες υπάλληλους και τα θεία... 

Πάρε1080π στις 24'' και 1440π αν θες 27 και 32.

Η g24c1 σαν VA θα δείχνει ωραία. Αν θες απόδοση ρίξε μια ματιά στις AOC G2590PX Viewsonic Vx2458-mhd Viewsonic XG2401

Εναλλακτικά περιμένεις και αν βρεις 24g2u 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με @mp44christos, αμα θες να πας πανω απο 24'' το 1440p ειναι μονοδρομος. Εφοσον ειπες θες να ειναι διαφορετικο το setup απο τα υπολοιπα θα σου προτεινα ειτε 1440p 144hz οθονη σε 27 ιντσες (Dell S2719DGF) ή για αποδοση την Viewsonic XG2530 που ειναι 240hz αλλα δεν γνωριζω και τι hardware εχεις για να φτασει αυτα τα frames. Γενικα ξερναω με 32 ιντσες, το 27 ειναι ταβανι για gaming. Μετα απο τις 27 πας για σινεμα ;)

Δημοσ.

i5 8400 RTX 2060 είναι το setup.Το θεμα είναι ότι το gaming σε net cafe διαφερει σε σχεση με το σπιτι γιατι κανενας μα κανενας δεν εχει παιξει καποιο fps game σε high/ultra settings παρα μονο σε competitive , επισης εχω δει αρκετους ακομα να ριχνουν και την αναλυση για να τους θυμιζει το σπιτι...

Συμφωνω για το 1440p γιατι είναι και futureproof απλα με αγχωνει ότι πρεπει να αλλαξω και καρτα αμεσως για να μην εκτεθω ...Την Dell την εχω δοκιμασει στο pubg με rtx2080 και ultra να σου πω την αληθεια δεν με συγκινησε σε σχεση για παράδειγμα με μια ROG XG27VQ 1080p που εκει ειχα μεινει μ...ς

Δημοσ.
56 minutes ago, astakos7 said:

i5 8400 RTX 2060 είναι το setup.Το θεμα είναι ότι το gaming σε net cafe διαφερει σε σχεση με το σπιτι γιατι κανενας μα κανενας δεν εχει παιξει καποιο fps game σε high/ultra settings παρα μονο σε competitive , επισης εχω δει αρκετους ακομα να ριχνουν και την αναλυση για να τους θυμιζει το σπιτι...

Συμφωνω για το 1440p γιατι είναι και futureproof απλα με αγχωνει ότι πρεπει να αλλαξω και καρτα αμεσως για να μην εκτεθω ...Την Dell την εχω δοκιμασει στο pubg με rtx2080 και ultra να σου πω την αληθεια δεν με συγκινησε σε σχεση για παράδειγμα με μια ROG XG27VQ 1080p που εκει ειχα μεινει μ...ς

Άποψη μου ειναι οτι οι πελάτες σου δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Παρε 24". Εχω δει να παίζουν το apex πχ σε ultra 720π στα 30φπσ με το που τους έφτιαξα να σεττινγκς έπαθαν την πλακαρα τους.

Στα competitive παιχνίδια καλο θα ειναι να εχεις τις "προτεινόμενες" ρυθμίσεις σαν κατάλογο. αν θες πήγαινε στις 27" 1080π αλλα να ξέρεις οτι δεν ειναι ιδανικό. 32 στα 1080 ειναι θάνατος.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mp44christos είπε

Άποψη μου ειναι οτι οι πελάτες σου δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Παρε 24". Εχω δει να παίζουν το apex πχ σε ultra 720π στα 30φπσ με το που τους έφτιαξα να σεττινγκς έπαθαν την πλακαρα τους.

Στα competitive παιχνίδια καλο θα ειναι να εχεις τις "προτεινόμενες" ρυθμίσεις σαν κατάλογο. αν θες πήγαινε στις 27" 1080π αλλα να ξέρεις οτι δεν ειναι ιδανικό. 32 στα 1080 ειναι θάνατος.

Εχω ηδη 27'' 1080p 75Hz (αυτες που θελω να αλλαξω δηλαδη) μονοδρομος τα 144Hz απλα με προβληματιζουν οι ιντζες.Σκεφτομαι οτι οι 27 ισως να μην κανουν τοσο μπαμ στο ματι γιατι εχω ηδη σε σχεση με τις 32 που θα ειναι κατι καινουριο

Θα ηθελα ομως την γνωμη καποιου που εχει ηδη παρει την συγκεκριμενη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...