Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δε έχω αντιμετωπίσει κανένα σημαντικό πρόβλημα. Απο την αναβαθμιση σε ios 13 παει σφαίρα, μπαταρία πολύ καλή 1.5 μερα και  φοβερη ποιότητα κλήσης,ικανοποιητικό σήμα wifi και τηλεφωνίας, τα υπόλοιπα γνωστά.Έχω ηρεμήσει επιτέλους.  Μετά απο χρόνια χρήσης android και πραγματικά το είχα λατρέψει root mods κλπ, τώρα που χρησιμποιώ ios δε το αλλάζω με τίποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dream21 είπε

Eγώ ποιο παππούς όμως με C64 και στη συνεχεια Amstrad 464  μετα 6128 και με πρασινο μονιτορ αλλα και με εγχρωμο και εκει που εδρεωθηκα και δεν ξανακουνησα ηταν στην αγαπημενη μου Αmiga 500. τι να μας πουν σημερα τα quad core... εδω ειχαμε Motorola 68000 :D 

Shadow of the Beast "με 128 χρώματα ταυτόχρονα στην οθόνη, parallax scrolling και ΗΑΜ mode 4096 χρωμάτων στο background" those were the days...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Ο καλύτερος γονικός έλεγχος είναι να πάρεις από τα χέρια του παιδιού το smartphone και το tablet. Τα παιδιά είναι πολύ μπροστά στην χρήση αυτών των συσκευών που πλέον ξεγελάν τους γονείς τους.

Ναι αν πάρεις στο παιδι σου Xiaomi τότε δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις γονικό ελενχο (και μην γράψει κανείς μπούρδες για root κλπ δεν είμαι φυλακισμένος να έχω άπλετο χρονο, πατέρας με παιδιά είμαι) . Το IOS σε αυτό τον τομέα  δεν έχει αντίπαλο. 

Επεξ/σία από OLDjunior
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...