Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Το συγκεκριμένο νήμα που παραθέτεις πάντως, έχει να κάνει με το Resident Evil 1 Remastered και όλα τα σχόλια είναι από το 2015... Το RE3 σύμφωνα με τα reviews είναι όντως μικρό, απλά δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτής της παράθεσης. Αν σε πω ότι δεν το κατάλαβα ότι έβαλα link που μιλάνε για το 1? Έφυγε αναφορά για διαγραφή. Ευχαριστώ luffy. 1
sotirisl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 πάντως το Gamespot που είναι σχετικά αξιοπιστο αναφέρει 6ώρες το standard run και 11 το completionist... https://www.gamespot.com/articles/how-long-is-resident-evil-3/1100-6475373/
D.Luffy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Αν το "completionist" είναι όντως 11 ώρες τότε είναι καλά. Γιατί και το RE2 remake αν το πήγαινες σχετικά τρέχοντας, σίγουρα το τελείωνες κάπου στις 4 ώρες...
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εγώ πάντως τα πάω αργά τα παιχνίδια, γυρνάω από ΄δω κι από 'κει. Στο RE 2 Remake έγραψα διψήφιο νούμερο αν θυμάμαι καλά στο πρώτο σενάριο του Leon.
Babis_allos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εγω εφτασα στο RE2 remake να κανω hardcore s+ ολα τα σενάρια. Το RE 3 ηταν ένα από τα πιο μικρά αν δεν κάνω λάθος και ένα απ τα αγαπημένα των Speed runners. Θα το παίξω σίγουρα και με βλέπω να πηγαίνω κι εκεί για τα hardcore s+ rank.
valkon Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Έχω σοβαρό πρόβλημα που δεν είχα μικρός όταν τα έπαιζα αυτά. Φοβάμαι υπερβολικά, δεν αντέχω ούτε 10αλεπτο πλέον. Τα γεράματα φέρνουν φόβο;
tsabasid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, valkon είπε Έχω σοβαρό πρόβλημα που δεν είχα μικρός όταν τα έπαιζα αυτά. Φοβάμαι υπερβολικά, δεν αντέχω ούτε 10αλεπτο πλέον. Τα γεράματα φέρνουν φόβο; Κι εγώ διαπίστωσα πως αρκετά παιχνίδια με στρεσάρουν περισσότερο από όταν ήμουν μικρός. όχι μόνο horror, αλλά γενικότερα. Ίσως η σχεδόν 15ετής απόχή από το gaming, να με έκανε να ξεσυνηθίσω... 2
Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μα τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι για να μας φοβησουν. Παιχνιδια στυλ RE Outlast Agony Blair Witch Silent Hill ειναι για να δημιουργησουν τον τρομο στον gamer. Δεν ειναι οτι παιζουμε Mario και φοβομαστε. Δεν φταιει η αποχη θεωρω πως το 99% των gamers θα φοβηθει οταν παιξει το RE2 remake με ακουστικα και σκοταδι.
tsabasid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ισχύει, απλά αυτό που εννοεί μάλλον ο φίλος(κι εγώ δηλαδή) είναι πως αυτόν το ¨φόβο-στρες" κάποτε μπορεί να τον απολάμβανε περισσότερο, ή να είχε μεγαλύτερη ανοχή από ο,τι τώρα. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Υπαρχει και demo διαθεσιμο για οποιον θελει να δοκιμασει το παιχνιδι.
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, valkon είπε Έχω σοβαρό πρόβλημα που δεν είχα μικρός όταν τα έπαιζα αυτά. Φοβάμαι υπερβολικά, δεν αντέχω ούτε 10αλεπτο πλέον. Τα γεράματα φέρνουν φόβο; Κι εγώ μικρός δεν ένιωθα και πολύ. Απλά έχω παρατηρήσει ότι τώρα μ' ενοχλούν περισσότερο τα κυνηγητά (π.χ. το water monster στο Amnesia TDD, ο Mr. X κ.λπ.). Επίσης θεωρώ ότι παίζει ρόλο πόσο είσαι διατεθειμένος να «μπεις» στο παιχνίδι. 1
godfather0991 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Το ότι δεν θα έχει το Mercenaries με έχει ξενερώσει απίστευτα... Λέει θα έχει το project resistance για αυτό βγήκε αλλά εμένα μου ακούγεται χάλια δικαιολογία... Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το Mercenaries, τα σενάρια και τα unlockables δίνανε άλλη ουσία στο παιχνίδι... Όσο για το κόστος 60 ευρώ θεωρώ και εγώ ότι είναι πολλά για το συγκεκριμένο οπότε όταν πάει στο 20αρικο θα το τιμήσω
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Λες να το πουλησουν extra μετα σα RE Online ; Nαι μικρο φαινεται να ειναι σκεφτομαι οτι και 40 ειναι πολλα να δωσω τωρα .
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Να κατεβάσω τους 445.75 που λέει ότι παρέχουν optimal support για το RE3 αλλά είναι Game Ready για το Half Life: Alyx ή θα βγουν αυτές τις μέρες Game Ready για το RE3;
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Game ready και για το RE 3 είναι οι 445.75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα