Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Το dodge του παιχνιδιου μπηκε γιατι δεν υπαρχουν defensive items οπως στο 2.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Ο Mr.X ήταν αστεία περίπτωση μπροστά στον Nemesis. Αυτός σε πιάνει για πλάκα. Κατά τα άλλα το παιχνίδι προβλέπεται πολύ καλό όπως και το RE 2 remake. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Εντάξει ωραίο reskin του 2 είναι! Με polish στα μενού πέρα από τις κινήσεις/προσθήκες των χαρακτήρων. Μια χαρά είναι,αν και μοιάζει με expansion του,δεν τους φοβάμαι και καλώς να μας έρθει. Εννοείται και ο trainer για να μένει κάτω το θεριό παίζει να με άκουσαν σε όλη την Γρανάδα προχθές βράδυ 😆 όταν απογειώθηκε και βρέθηκε μπροστά μου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Εννοείται και ο trainer για να μένει κάτω το θεριό παίζει να με άκουσαν σε όλη την Γρανάδα προχθές βράδυ 😆 όταν απογειώθηκε και βρέθηκε μπροστά μου. Δεν είναι Mr. X stalker, είναι chase sequences σε συγκεκριμένα σημεία. Aμα βγείς από την περιοχή την κάνει. Επίσης 5 σφαίρες στο στήθος και είναι κάτω για 30 δευτερόλεπτα. Δεν νομίζω χρειάζεσαι trainer αυτή την φορα buddy. Κάθε φορα πάντως που την έκανε με το tentaclegrapplegun μου θύμιζε Batman Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν είναι Mr. X stalker, είναι chase sequences σε συγκεκριμένα σημεία. Aμα βγείς από την περιοχή την κάνει. Επίσης 5 σφαίρες στο στήθος και είναι κάτω για 30 δευτερόλεπτα. Δεν νομίζω χρειάζεσαι trainer αυτή την φορα buddy. Κάθε φορα πάντως που την έκανε με το tentaclegrapplegun μου θύμιζε Batman ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΥΜΕ! ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΝ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΜΕΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑ!
firepc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 RECOMMENDED: 1080p/60FPS Processor: Intel® Core™ i7-3770 or AMD FX™-9590 or better Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 480 with 3GB VRAM DirectX: Version 12 Storage: 45 GB available space
Havik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, firepc είπε θα περασετε τον νεο driver πριν το παιξετε? Εννοείται, και οι δυο εταιρίες έχουν κάνει (ngridia) ή θα κάνουν(amd) βελτιώσεις για καλύτερη εμπειρία. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, MirrorsEdge είπε ιδιο στορυ θα εχει απλα με καλυτερα γραφικα? Διαφορετικό story με χειρότερα γραφικά! 1
firepc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 56 λεπτά πριν, Havik είπε Εννοείται, και οι δυο εταιρίες έχουν κάνει (ngridia) ή θα κάνουν(amd) βελτιώσεις για καλύτερη εμπειρία. οκ θα κανω και γω την διαδικασια τοτε Αντε, μια βδομαδα εμεινε 🙏
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Τα πρωτα reviews https://www.metacritic.com/game/playstation-4/resident-evil-3 Αναμενομενα ειναι χαμηλοτερα απο το 2 και για οποιον δεν θα ασχοληθει καθολου με το online,ειναι αυτο που λεμε wait for sale.
noFEARgr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Τα πρωτα reviews https://www.metacritic.com/game/playstation-4/resident-evil-3 Αναμενομενα ειναι χαμηλοτερα απο το 2 και για οποιον δεν θα ασχοληθει καθολου με το online,ειναι αυτο που λεμε wait for sale. Βασικα απο αποψη διαρκειας ειναι κακο ειδαλλως πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με το 2 ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα