Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 3 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Mr.X ήταν αστεία περίπτωση μπροστά στον Nemesis. Αυτός σε πιάνει για πλάκα. Κατά τα άλλα το παιχνίδι προβλέπεται πολύ καλό όπως και το RE 2 remake.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ωραίο reskin του 2 είναι! Με polish στα μενού πέρα από τις κινήσεις/προσθήκες των χαρακτήρων.
Μια χαρά είναι,αν και μοιάζει με expansion του,δεν τους φοβάμαι και καλώς να μας έρθει.

Εννοείται και ο trainer για να μένει κάτω το θεριό :P παίζει να με άκουσαν σε όλη την Γρανάδα προχθές βράδυ 😆 όταν απογειώθηκε και βρέθηκε μπροστά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εννοείται και ο trainer για να μένει κάτω το θεριό :P παίζει να με άκουσαν σε όλη την Γρανάδα προχθές βράδυ 😆 όταν απογειώθηκε και βρέθηκε μπροστά μου.

Δεν είναι Mr. X stalker, είναι chase sequences σε συγκεκριμένα σημεία. Aμα βγείς από την περιοχή την κάνει. Επίσης 5 σφαίρες στο στήθος και είναι κάτω για 30 δευτερόλεπτα. Δεν νομίζω χρειάζεσαι trainer αυτή την φορα buddy. ;) Κάθε φορα πάντως που την έκανε με το tentaclegrapplegun μου θύμιζε Batman :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν είναι Mr. X stalker, είναι chase sequences σε συγκεκριμένα σημεία. Aμα βγείς από την περιοχή την κάνει. Επίσης 5 σφαίρες στο στήθος και είναι κάτω για 30 δευτερόλεπτα. Δεν νομίζω χρειάζεσαι trainer αυτή την φορα buddy. ;) Κάθε φορα πάντως που την έκανε με το tentaclegrapplegun μου θύμιζε Batman :D

ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΥΜΕ!
ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΝ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΜΕΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑ!

Δημοσ.

RECOMMENDED: 1080p/60FPS

Processor: Intel® Core™ i7-3770 or AMD FX™-9590 or better

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 480 with 3GB VRAM

DirectX: Version 12

Storage: 45 GB available space

Δημοσ.
3 ώρες πριν, firepc είπε

θα περασετε τον νεο driver πριν το παιξετε?

Εννοείται, και οι δυο εταιρίες έχουν κάνει (ngridia) ή θα κάνουν(amd) βελτιώσεις για καλύτερη εμπειρία.

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Havik είπε

Εννοείται, και οι δυο εταιρίες έχουν κάνει (ngridia) ή θα κάνουν(amd) βελτιώσεις για καλύτερη εμπειρία.

οκ θα κανω και γω την διαδικασια τοτε

Αντε, μια βδομαδα εμεινε 🙏

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Τα πρωτα reviews https://www.metacritic.com/game/playstation-4/resident-evil-3

Αναμενομενα ειναι χαμηλοτερα απο το 2 και για οποιον δεν θα ασχοληθει καθολου με το online,ειναι αυτο που λεμε wait for sale.

Βασικα απο αποψη διαρκειας ειναι κακο ειδαλλως πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με το 2 ειναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...