Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δεν ειναι νεο αυτο,το εχει και στην σελιδα στο Steam μεσα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Έλιωσα με την τύπισσα που πρώτη φορα παίζει με tank controls.
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ πάντως θεωρώ το χειρισμό των πρώτων Tomb Raider πιο δύσκολο. ΟΚ, η Lara έκανε πολύ πιο δύσκολες κινήσεις, αλλά και πάλι ήταν πιο frustrating απ' τα Resident Evil.
ilos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Η πλάκα είναι ότι όλα τα RE (1,2,3) και τα dino crisis και τα πρώτα tomb raider τα έχω παίξει με d-pad γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν pc gamepads με analog sticks και μου φαινόταν 2nd nature και πολύ καλός ο χειρισμός τους.😁 Τα περισσότερα μάλιστα με κινέζικα gamepads των 3000 δραχμών που δε βγάζαν χρόνο και ζήτημα να είχαν 6 κουμπιά σύνολο. Μετά σοβαρεύτηκα και πήρα το sidewinder της microsoft.😁 Όλα αυτά συνδεόντουσαν στην gameport θύρα της κάρτας ήχου, που σημαίνει ότι δεν συνδέονται καν σε σύγχρονα pc πια.
phanispal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Και για όσους δεν έχουν παίξει το original ή για όλους; :Ρ
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δεν νομιζω να θελει και ερωτηση μιας και μιλαμε για remake. Τον αλλο μηνα λογικα θα βγει και demo
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 γιατι το hair style τους ειναι τοσο αθλιο; στα 80s εκτυλισσεται τωρα το στορυ;
Skywalker333 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, KilliK είπε γιατι το hair style τους ειναι τοσο αθλιο; στα 80s εκτυλισσεται τωρα το στορυ; στα πλαίσια του 80s retro nostalgia που ειναι η μόδα ίσως;
afragorn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, KilliK είπε γιατι το hair style τους ειναι τοσο αθλιο; στα 80s εκτυλισσεται τωρα το στορυ; Άμα τρέχεις για τη ζωή σου στους δρόμους, δεν έχεις το χρόνο για χτενίσματα! 😂
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 New Resident Evil 3 Remake details surface, Nemesis can now break the “Safe Room” rule
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Αυτό μας έλειπε. Να δούμε πώς θα λειτουργεί το dodge στον Nemesis, γιατί στο RE2 αν πετύχαινες τον Mr.X σε κανά στενό διάδρομο το έτρωγες το μπουκέτο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, phanispal είπε Αυτό μας έλειπε. Να δούμε πώς θα λειτουργεί το dodge στον Nemesis, γιατί στο RE2 αν πετύχαινες τον Mr.X σε κανά στενό διάδρομο το έτρωγες το μπουκέτο. Δείξανε και δεν μου φάνηκε ωραίο, φυσικά έπαιζε και ένας ανάπηρος του IGN μάλλον, οποτε ελπίζω να είναι καλύτερο.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2020 στις 9:36 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε New Resident Evil 3 Remake details surface, Nemesis can now break the “Safe Room” rule Αναφορά σε κείμενο It is confirmed Nemesis is the first monster in Resident Evil history to break the “Safe Room” rule. If he’s chasing you, he can break into safe rooms. Ναι ναι σίγουρα θα το παίξω έτσι..ΝΟΤ! Εμπρός καλέ μου trainer! λες και θέλουμε όλοι τόση δυσκολία στα παιχνίδια.. πάθαινα που πάθαινα κοκομπλοκο με τον mrx πέρσι και την χάλια ψυχολογία μου, θα χω αυτό φέτος! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα