Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 3 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, costacurta είπε

Πω ρε μαν αν μερικοί νιώθανε άβολα με τον Mr x(tyrant), ε ρε τι έχει να γίνει με τον NEMESIS.... 

Δεν νομίζω, το θέμα ήταν ότι ο Mr.X έκοβε βόλτες και σε άγχωνε συνεχεια σε κάποια sections. Του Nemesis άμα θυμάμαι καλά είναι scripted chases με επιλογές. Τώρα άμα το αλλάξανε δεν έχω ιδέα. Προσωπικά ο Nemesis με τρόμαξε πολύ περισσότερο σαν πιτσιρικάς σε σχέση με τον Mr. X.

Επίσης το game το φτιάχνει καινούργιο studio και στο video φαίνεται ότι η Jill έχει evade.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Και στο παλιό είχε evade. 

Ναι φυσικά το ξέρω για αυτό και το ανέφερα. Ελπίζω όμως να έχει και τις αποφάσεις που έπαιρνες όταν έσκαγε ο Nemesis.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδαρα θα ειναι αν κρινουμε απο τη δουλεια που εχει γινει στο 2 . Αναρωτιεμαι ποσο θα μοιαζει στο παλιο ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tonkpils είπε

Και κάπως έτσι μπαίνει ταφόπλακα πριν καν κυκλοφορήσει στο RE co-op που ετοίμαζαν.

αποκαλυψαν οτι αυτο το co-op ειναι τελικα το Online mode του RE3 ;) 

Δημοσ.

Η RE engine δίνει ρέστα. Λογικά θα είναι και optimised όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της. 

Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί σε αυτό το παιχνίδι είναι η διάρκεια του. Ελπίζω σε miminum 10ωρο και ας βάλουν και filler δεν πειράζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαρκεια του παιχνιδιου για αυτον που θα το παιξει μια φορα και τελος,θα ειναι μικρη,γιατι μικρη ηταν και η διαρκεια του original RE3.

Οπως μικρη ειναι και η διαρκεια του RE2 αν καποιος παιξει μια φορα μονο 1 χαρακτηρα.

Γιαυτο βαζουν και το online,γιατι το παιχνιδι θα εχει αρχικη τιμη τα 60ευρω κλασσικα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Παρολο που λατρεψα το re 2 remake η διαρκεια του ειναι τραγικα μικρη.

Το 1o playthrough με τον 2ο χαρακτηρα δεν το αισθανεσαι τοσο πολυ διαφορετικο απο το 1ο.

Σιγουρα εχει διαφορες αλλα οχι κατι που να δικαιολογει την τιμη για τοσο μικρη διαρκεια

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...