d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Απο μια γρηγορη ματια με ενα playthrough σε οποιοδηποτε επιπεδο δυσκολιας ανοιγει το store και μπορεις να το επιλεξεις απο εκει..
sozz Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Απο μια γρηγορη ματια με ενα playthrough σε οποιοδηποτε επιπεδο δυσκολιας ανοιγει το store και μπορεις να το επιλεξεις απο εκει.. τι εννοεις ανοιγει το store? τωρα ειδα απο youtube πως την αλλαζουν οντως δεν εχω τετοια επιλογη κριμα... τελικα ειμαι λιγο χαζος (εως πολυ χαχα) στο καταστημα του steam την εχουν με 3 ευρω ^^ τωρα που το σκεφτομαι μια χαρα ειναι και ετσι... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από sozz
Vigilante1319 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Στα 40 ευρω που ειναι τωρα το resident evil 3 μπορει να μου καποιος αν αξιζει σαν προσφορα η να περιμενω κι αλλο? Εχω ακουσει οτι εχει μικρη διαρκεια και περιμενω συνεχεια μια καλη ευκαιρια.
firepc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Στα 40 ευρω που ειναι τωρα το resident evil 3 μπορει να μου καποιος αν αξιζει σαν προσφορα η να περιμενω κι αλλο? Εχω ακουσει οτι εχει μικρη διαρκεια και περιμενω συνεχεια μια καλη ευκαιρια. ναι αξιζει Μπες στο thread του παιχνιδιου ομως. Εδω ειναι για προσφορες 1
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Στα 40 ευρω που ειναι τωρα το resident evil 3 μπορει να μου καποιος αν αξιζει σαν προσφορα η να περιμενω κι αλλο? Εχω ακουσει οτι εχει μικρη διαρκεια και περιμενω συνεχεια μια καλη ευκαιρια. 34.5ευρω εχει το παιχνιδι για 2ωρες περιπου ακομα https://gg.deals/game/resident-evil-3/
icenex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε Στα 40 ευρω που ειναι τωρα το resident evil 3 μπορει να μου καποιος αν αξιζει σαν προσφορα η να περιμενω κι αλλο? Εχω ακουσει οτι εχει μικρη διαρκεια και περιμενω συνεχεια μια καλη ευκαιρια. Φιλος που το πηρε στο ps4 μου ειπε χθες μιας και ειχαμε πιασει gaming συζητηση μου ειπε οτι δεν αξιζει παρα μονο στο 20αρικο και οτι εκαναν αρπαχτη που βασιστηκε στην επιτυχια που εκανε το remake του 2...Τωρα τι να σου πω προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα οπως ειπε και το παιδι πιο πανω μπες στο θεμα του παιχνιδιου να παρεις κ αλλες γνωμες.
jerry banana Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, icenex είπε Φιλος που το πηρε στο ps4 μου ειπε χθες μιας και ειχαμε πιασει gaming συζητηση μου ειπε οτι δεν αξιζει παρα μονο στο 20αρικο και οτι εκαναν αρπαχτη που βασιστηκε στην επιτυχια που εκανε το remake του 2...Τωρα τι να σου πω προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα οπως ειπε και το παιδι πιο πανω μπες στο θεμα του παιχνιδιου να παρεις κ αλλες γνωμες. Ακριβώς τα ίδια είπα και εγώ αφού το τερμάτισα καλό ήταν αλλά με ξενέρωσε που άφησαν εκτός μια ολόκληρη περιοχή από το αυθεντικό.Δεν λέω αλλα για να μην βγούμε από το θέμα του νήματος . Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από jerry banana
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Έχει πάντως κάποια πολύ πετυχημένα mods: (το video έχει προοδευτικά σκηνές από όλο το παιχνίδι οπότε έχει spoilers!)
nikos032 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Όποιος το έχει λιώσει παίζοντας κανονικά, αξίζει 100% άλλο ένα run με first person + manual flashlight mod (όπως και το RE2).
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Capcom has removed Denuvo from Resident Evil 3 Remake
noFEARgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Capcom has removed Denuvo from Resident Evil 3 Remake Θα γεμίσει το thread τώρα με άτομα που το αγόρασαν αυτές τις μέρες
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Θα γεμίσει το thread τώρα με άτομα που το αγόρασαν αυτές τις μέρες Νόμιζα ότι είχε σπάσει το παιχνίδι ήδη. Αλλά εντάξει δεν είναι ακριβό, 22€ στα κλειδάδικα εδώ και καιρό.
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Επειδη το εχω αγορασμενο σε 2 account γνωριζει κανεις αν μπορω να μεταφερω τα saves μου απ' το ενα account στο αλλο? Θα τα αναγνωρισει?
icenex Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Νόμιζα ότι είχε σπάσει το παιχνίδι ήδη. Αλλά εντάξει δεν είναι ακριβό, 22€ στα κλειδάδικα εδώ και καιρό. Θα το παρουμε οταν πεσει κατω απο 20 ευρω...Οσοι φιλοι γνωστοι το πηρανε οταν πρωτοβγηκε μου ειπαν το ιδιο πραγμα.Πολυ μικρο και γενικα δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα που ζητουσε.Το πολυ ενα 20αρικο κ πολυ του ειναι.Και μονο που βλεπω οτι εχει achievement να το βγαλεις σε 2 ωρες καταλαβαινεις οτι αν το παιξεις κανονικα να θες 5 ωρες???Ειπαμε πολλα λεφτα ζητουσε day one. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από icenex
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eγω το αγορασα 22,90 . Δεν ενθουσιαστικα αλλά θα δω και το resistance . Πρωτη φορα τα τελείωσα σε ούτε 5 ωρες και με χάλασε που εχουν κοψει περιοχές από το original . Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα