Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 3 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα ναι code veronica ισχυρο επος. ευτυχως το ειχα τσιμπησει ps2 γιατι το dreamcast μου ειχε πεθανει. Το αγαπημενο μου resident μετα το remake του 1ου που ομοιο τους δυσκολα θα ξαναδουμε,

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/4/2020 στις 12:16 ΠΜ, headbanger είπε

να πούμε ότι το πραγματικό παιχνίδι είναι στο nightmare. Με το Inferno να είναι μια κόλαση σκέτη. όσοι το παιξατε μόνο στο assisted/standard/hardcore(muahahaha) ζήσατε την εμπειρία ενός παιχνιδιού προσαρμοσμένου στις ανάγκες του 2020. το παιχνίδι δείχνει την αξία του στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας. 

To inferno δυστηχως ειναι τερμα broken αυτη την στιγμη σαν δυσκολια.

Υπαρχει πιθανοτητα να ψοφησεις στα πρωτα zombie στην αρχη που ουτε πιστολι εχεις,ουτε μπορεις να κανεις dodge.

Ασε που τα zombie απαξ και σε πιασουν σε κανουν 1 shot.

Ο δε nemesis σαν aggressive και dmg ξεπερνα ακομα και αυτον του original RE3.

Καλυτερα που το κρυψανε σαν mode πισω απο πολλαπλους τερματισμους γιατι θα βλεπαμε τεραστιο κλάμα.

Ωραια η ιδεα παντως στα τελευταια επιπεδα δυσκολιας που εχει διαφορετικους εχθρους/αντικειμενα με κερασακι για μενα τον Brad.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Parapas είπε

Infinite Rocket Launcher, coins και STARS manual και όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα

Ε ναι αλλα δεν ειναι αυτο το ζητούμενο.. :P Επίσης εντελως noob-ικος ο τροπος που τα κάνεις unlock απλα grind θέλει (και ισως ηταν ενας τροπος να αυξησουν το playtime) σε σχεση με το REmake2 που τουλαχιστον επρεπε να κανεις clears σε higher difficulties.

Τελος παντων οπως ειπα ποτε δεν ηταν το challenge το δυνατο σημειο στα στα RE.

Δημοσ.
16 minutes ago, ADHD said:

Ε ναι αλλα δεν ειναι αυτο το ζητούμενο.. :P Επίσης εντελως noob-ικος ο τροπος που τα κάνεις unlock απλα grind θέλει (και ισως ηταν ενας τροπος να αυξησουν το playtime) σε σχεση με το REmake2 που τουλαχιστον επρεπε να κανεις clears σε higher difficulties.

Τελος παντων οπως ειπα ποτε δεν ηταν το challenge το δυνατο σημειο στα στα RE.

Ναι δεν είπα ότι δεν είναι noobικος ή οτι δε θέλει grind. Εμένα προσωπικά βέβαια με save στα σωστά σημεία δε μου πήρε χτες πάνω από ώρα (ίσως και λιγότερο) για να έχω τα 4 από τα 6 coins, τα 2 hip pouches και το rocket launcher

Δημοσ.

Μιας και δεν εχει ξεχωριστο θεμα το Resistance και πωλειται μαζι με το RE3,να πω μονο σε οποιον σκεφτεται να το ξεκινησει οτι στην παρουσα φαση το παιχνιδι ειναι τερμα broken και να μεινει μακρια.

Τραγικο match making

Lag και χαμενα παιχνιδια γιατι ο Mastermind ειναι και ο Host(δεν εχει dedicated servers)

θεματα balance λογω progressions system.

Κριμα γιατι σαν ιδεα ειναι αρκετα καλο,αλλα δυστηχως η ολη εκτελεση ως τωρα ειναι πολυ κακη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι να πω μια ωρα επαιξα και εχει αποστηθισει ο εγκεφαλος μου το παλιο που το ελιωνα καθε μερα στο δημοτικο... 😁

πριν το συνεχισω ξερουμε αν γινεται να βαλουμε την παλια φορεσια της κυριας ??

Spoiler

γτ την αλλαξαν θεε μου!!!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

προς το παρον μονο αν ψαξεις να κατεβασεις καποιο mod.

οκ καταλαβα θα το παω ετσι... υπαρχει καποιος λογος που την αλλαξαν? ξερουμε αν θα φορεθει πολυ το τζιν φετος? 🤪

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, sozz είπε

τι να πω μια ωρα επαιξα και εχει αποστηθισει ο εγκεφαλος μου το παλιο που το ελιωνα καθε μερα στο δημοτικο... 😁

πριν το συνεχισω ξερουμε αν γινεται να βαλουμε την παλια φορεσια της κυριας ??

Απόκρυψη περιεχομένων

γτ την αλλαξαν θεε μου!!!

Στην προπαραγγελια την ειχε διαθεσιμη εγω την εχω και μπορω να επιλεξω. Σιγουρα θα υπαρχει 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sozz είπε

οκ καταλαβα θα το παω ετσι... υπαρχει καποιος λογος που την αλλαξαν? ξερουμε αν θα φορεθει πολυ το τζιν φετος? 🤪

Ηταν pre order bonus που ισως να το προσθεσουν αργοτερα στο μελλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...