Angelargi Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειλικρινά απορώ που μερικοί που έχετε παίξει και το RΕ2 δεν βλέπετε την προφανέστατη διαφορά στο total play value των 2 παιχνιδιων και δεν σας ενοχλεί το κόστος του RE3. Και ναι οκ, υπήρχαν κάποιες κουβέντες και για την διάρκεια του RΕ 2 όταν είχε κυκλοφορήσει, αλλά δεν συγκρίνεται με το discourse που έχει προκαλέσει πάνω σε αυτό το θέμα το RE3. Σε καμία περίπτωση. Το RE2 είχε μέσο όρο ολοκλήρωσης γύρω στο 8ωρο για το πρώτο playthrough και στην συνέχεια έπαιζες και ένα b playthrough με τον άλλο χαρακτήρα.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Δεν αναφέρω καν τα υπόλοιπα playthroughs, διότι οι περισσότεροι το έπαιξαν 2 φόρες και το άφησαν. Αυτό προσφέρει 5μιση ώρες. Και δεν δικαιολογεί 2ο playthrough όπως το προηγούμενο. Δεν θα σχολιάσω ότι το RE2 είναι και το αρτιότερο παιχνίδι γιατί δεν έχει σημασία στην συγκεκριμένη κουβέντα. Υπάρχει το αντεπιχείρημα φυσικά ότι προσφέρεται και το Resistance, αλλά νομίζω ότι πολλοί από εμάς δεν ενδιαφερόμαστε καν να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα μπορούσαν να το κυκλοφορήσουν stand alone χωρίς το Resistance στα 30-40 ευρώ ας πούμε. Όπως ακριβώς εξηγήθηκε και η Naughty Dog με το Lost Legacy. Η Capcom ήθελε να προσθέσει ένα games as a service παιχνίδι στο ρεπερτόριο της και έκανε capitalize στο hype του RE3 για να το πετύχει προσπαθώντας παράλληλα να δικαιολογήσει και το φουσκωμένο κόστος. Ας μην εθελοτυφλούμε μερικοί. Edit: Επίσης μην μιλάτε μερικοί με τιμές κωδικών στο internet ή σκρουτζάδικα. Πάντα κρίνουμε με τιμή επίσημου retailer, στην τιμή δηλαδή που κοστολόγησε το παιχνίδι η Capcom. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Angelargi 4 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Επίσης δεν ξέρω άμα αναφέρθηκε αλλα το online έχει microtransactions. 😬 Αλλα είναι τόσο αδιάφορο που ngaf. Resident Evil 3 Remake mod uncaps the animations of distant zombies, allowing them to run at 60fps. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1
SoFGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 ^ το Resistance σαν "βετερανος" του versus mode στα l4d μου φανηκε συμπαθητικο σαν ιδεα και επαιξα 2 γυρους στην φετα (νωρις θυμηθηκανε να την ανοιξουνε ... ) πριν το σουταρω οταν καταλαβα οτι απευθυνεται μονο σε οσους αγορασουν το RE3, ειλικρινα μου εδωσε την εντυπωση παιζοντας πως προκειται για F2P τιτλος, και αμα ητανε οντως F2P τοτε θα μπορουσαν να δικαιολοηγηθουν σε ενα σημειο τα MTs, τωρα να πουλας εναν τιτλο 60$ MSRP και να τους αρμεγεις ταυτοχρονα ενω το focus υποτιθεται βρισκεται στο single player .... αυτο ειναι πιο ξεδιαντροπο και απο τις αρχικες προθεσεις που ειχε η ΕΑ για την εκμεταλευση του Battlefront II ! Σκεφτειτε δηλαδη καποιος να επαιρνε Half-life 2 το 2004, να του δινανε μονο ενα HL2 DM για να παιζει multiplayer, το οποιο θα ητανε τιγκα στις μικροσυναλλαγες και ταυτοχρονα να του πλασαρανε το CS source ( που ητανε σαν early alpha τοτε ) σαν 15 ευρω DLC ... 1
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Angelargi είπε Edit: Επίσης μην μιλάτε μερικοί με τιμές κωδικών στο internet ή σκρουτζάδικα. Πάντα κρίνουμε με τιμή επίσημου retailer, στην τιμή δηλαδή που κοστολόγησε το παιχνίδι η Capcom. Οχι κανεις λαθος. Παντα κρινουμε με βαση την τελικη τιμη που ειναι διαθεσιμη προς εμας. Οτι δηλαδη ισχυει και στα παιχνιδια τα οποια ειναι διαθεσιμα και μεσω GamePass,που δεν τα κρινεις με βαση την αρχικη τους τιμη,αλλα με βαση την τιμη απο το Gamepass,αν τα παιζεις ετσι. Και αυτη την στιγμη το παιχνιδι απο επισημο μεταπωλητη το βρισκεις 30% κατω στα 42ευρω για οποιον θελει να το αγορασει σημερα. Για ποιο λογο να αναφερομαστε στα 60ευρω του Steam απο την στιγμη που κανεις δεν προκειται να το αγορασει απο εκει σε αυτη την τιμη,οταν το βρισκει φθηνοτερα αλλου?Τα περι σκρουτζαδικων δεν κολλανε πουθενα στην συγκεκριμενη περιπτωση. Περαν τουτου γραφτηκε ως τωρα 1,2,5 φορες οτι το παιχνιδι δεν ειναι μεγαλο σε διαρκεια και δεν αξιζει τα 60ευρω.Το εμπεδωσαμε ολοι. Οποιος θελει ας περιμενει να πεσει στα 10ευρω να το παρει. Κατι αλλο θα γραφτει για το ιδιο το παιχνιδι ή το Online του? 9 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε α)Wgaf για το 'all achievement' Fulgore?! Το game είναι το μισό από το προηγούμενο. Ποιος θα κάτσει να παίξει το game 4 φορες?! Ελάχιστοι. Εγώ το παράτησα στο σημείο με τον Carlos που γίνετε shoot-'em up. 🤬 Θα το τελειώσω κάποια άλλη στιγμή. 🤔 Το οτι εσενα το παιχνιδι δεν σου αρεσε και δεν καταφερες ουτε να το τερματισεις,δεν σημαινει οτι το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους,οσοι και να ειναι αυτοι. Τι παει να πει wgaf,ελεος δηλαδη. Τα παλια resident evil παιχνιδια στο Playstation πως νομιζεις οτι αποκτησαν fans?Με το να τα παιζουν μια φορα και να τα παρατανε ή με το να τα παιζουν πολλαπλες φορες και να ψαχνουν να βρουν οτι πραγματα ξεκλειδωναν οπως για παραδειγμα τον hunk και το Tofu στο 2? Η πλειοψηφια του κοσμου δεν ασχοληθηκε ουτε καν με το Re2remake μιας και μολις το 30% επαιξε και με τους 2 χαρακτηρες. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Fulgore 1 2
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Εαν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις καθολου ουτε με το multiplayer,ουτε με πολλαπλα runs,προφανως και παραμενει ακριβο. Το ιδιο ισχυε και στα προηγουμενα RE2R και RE7 που ειναι και μεγαλυτερα σε διαρκεια. Ειπαμε,it is what it is ,και οπως ισχυει σε ολα τα παιχνιδια,οποιος θελει αγοραζει τις πρωτες μερες,οποιος θελει περιμενει και αγοραζει τελος του χρονου στα 15-20ευρω.
KilliK Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω παντως ηδη προτεινα σε καποιους streamers και φιλους που σκοπευανε να το παιξουν, να περιμενουν να βγει σε προσφορα αργοτερα. για αυτα που παρεχει, δεν αξιζει για αμεση αγορα αυτη τη στιγμη. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από KilliK
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Είναι ακριβό για την διάρκεια που έχει, αλλά έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να ξοδέψεις αλλού λεφτά πια. Η μόνη διασκέδαση που έχουμε τώρα είναι το gaming.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Το οτι εσενα το παιχνιδι δεν σου αρεσε και δεν καταφερες ουτε να το τερματισεις,δεν σημαινει οτι το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους,οσοι και να ειναι αυτοι. Τι παει να πει wgaf,ελεος δηλαδη. Τα παλια resident evil παιχνιδια στο Playstation πως νομιζεις οτι αποκτησαν fans?Με το να τα παιζουν μια φορα και να τα παρατανε ή με το να τα παιζουν πολλαπλες φορες και να ψαχνουν να βρουν οτι πραγματα ξεκλειδωναν οπως για παραδειγμα τον hunk και το Tofu στο 2? Η πλειοψηφια του κοσμου δεν ασχοληθηκε ουτε καν με το Re2remake μιας και μολις το 30% επαιξε και με τους 2 χαρακτηρες. Τώρα ρε Fulgore σοβαρά μου λες για τα original games?! Really?! Come on dude. Το 'all achievement' που το έφερες ως πάτημα για την διάρκεια ειλικρινά ποιος νοιάζεται?! Ποιος θα κάτσει να τελειώσει το game τέσσερις φορες σε όλες τις δυσκολίες και θα ψάξει τα εκατό ποσα bubble-heads? Απειροελάχιστο ποσοστό, οποτε ναι wgaf. Όταν μιλάμε, μιλάμε για την πλειοψηφία. Από εκεί και πέρα κακός το έχεις πάρει πατριωτικά, chill buddy, izal good ps. Επίσης δεν είπα πουθενά ότι δεν μου άρεσε, είπα το δυο είναι καλύτερο. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοιτα επειδη γενικα ακολουθω παρα πολυ αυτη την σειρα και ειμαι απο τους οπαδους που παιζανε και απο παλιοτερα,εχω βαρεθει να διαβαζω καθε μα καθε φορα τα ιδια σχολια συνεχεια οπως -ποιος θα παιξει το resident evil παραπανω απο μια φορες -Πολυ ακριβη η αρχικη τιμη τους στα 60ευρω για τις 8-10 ωρες του campaign. -Ποιος ασχολειται με collectibles Ε δεν ειναι ετσι . Πεσανε ολοι με τα μουτρα τωρα στο παιχνιδι λογω του ιου και μας εχουν ζαλισει το κεφαλι με αυτα που γραφονται, εμας που ασχολουμαστε χρονια με την σειρα. Γιατι σε καθε resident evil παιχνιδι των τελευταιων ετων τα διαβαζω αυτα. Πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι στην αγορα πηρε στο metacritic ενα μεσο ορο του 76/100. Κοινως αυτοματως το παιχνιδι βγαινει κατωτερο απο το 2(οτι ισχυε και στο original). Ουτε ειδα να βγηκε κανεις να πει οτι το παιχνιδι ειναι 10/10,GOTY ή τιποτα αλλο. Επισης ποσοι reviewers/youtubers τονισαν οτι στα 60ευρω δεν αξιζει το παιχνιδι και wait for sale και οτι κυριως οι οπαδοι της σειρας θα το εκτιμησουν περισσοτερο. Παλι δεν ειδα κανενα στο forum να γραφει καπου οτι το παιχνιδι αξιζει τα 60ευρω. Ε ενταξυ το να καθεσαι να διαβαζεις 3+σελιδες ολο τα ιδια σχολια ειδικα απο την στιγμη που δεν διαφωνει κανενας με αυτα,απο ενα σημειο και μετα κουραζει,πως να το κανουμε,ειδικα για οσους θελουν να ασχοληθουν παραπανω απο ενα playthrough με το παιχνιδι ή να δουν το Online του. Και δεν ειναι μονο στα resident evil που γινεται αυτο. Και εγω εχω παιχνιδια που περιμενω να πεσει η τιμη τους.Δεν καθομαι να σπαμαρω τα αντιστοιχα θεματα τους ομως οταν πρωτο κυκλοφορουν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Fulgore
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειλικρινά πιστεύεις ότι το game φτιάχτηκε για εμάς τους fans? Αδυνατώ να το πιστέψω με όλες τις περικοπές που γίνανε στα puzzles, paths, different endings, mercenaries, etc. Προσωπικά μου φαίνεται να φτιάχτηκε για τελείως νέους στο series. ’μα τους ένιαζαν οι old-school fans θα ακολουθούσαν το μοτίβο του 2. Imho as always. Resident Evil 3 Remake PC Performance Analysis Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1 1
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Προσωπικα το παιχνιδι μου αρεσε και ειμαι οπαδος της σειρας. Δεν ειναι το αγαπημενο μου Remake ή Resident evil ,αλλα περασα καλα μαζι του. Το ιδιο και ποσοι αλλοι βλεπω να λενε θετικα γενικα σχολια για αυτο που δεν ειναι ολοι νεοι στην σειρα. Αρα δεν φτιαχτηκε το παιχνιδι τελειως για τους νεους της σειρας.
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6:30 εγραψε το in-game time σε hardcore το οποιο εχω να πω οτι ειναι αρκετα ευκολότερο απο το hc του re2, το steam εγραψε ξερω γω 17h γιατι το ειχα afk παρα πολλες ωρες οποτε δεν το μετράμε καν. Αυτο που εκανα και λιγο λογο ocd (και καταλειπo απο τα S-rank runs του RE2) ηταν πχ αν δεν τα παω καλα σε ενα encounter η set-piece και παρ'ολα αυτα το περάσω αλλα εχω χαλάσει πολλές σφαίρες χωρις λογο το εκανα reset, ακομα και αν έτρωγα λιγο dmg σε μερικα σημεία για να ειμαι σίγουρος οτι θα φτάσουν τα items. Τελικα ηταν σε αφθονια και πυρομαχικα και healing. Νομιζω παντως οτι με τα reset το εχω μαθει καλα για sub 2h inferno/nightmare runs, τωρα αν μου ερθει ορεξη να τα κανω θα δειξει, παντως αλλο ενα playthrough θα το κανω γιατι ηταν fun. Γενικα μου αρεσε αρκετα, αναμενόμενα πιο action σε σχεση με το 2, ο nemesis θα μπορούσε να ειναι αρκετά καλυτερος γενικα και ειδικα προς το τελος. Παντως περασα πολυ καλα και προσπαθησα να εξερευνήσω οσο γινεται καθως και να διαβαζω τα παντα απο lore κλπ. Θα ηθελα να δω και τα υπόλοιπα καλα παιχνιδια της σειρας να γινονται remake με το ιδιο engine (πχ code veronica/re4 ακομα και re1/0) Eκτος απο τη μικρη διάρκεια γενικα ειμαι ικανοποιημενος ηταν ωραια εμπειρία αναμενόμενα πιο action δεν με ενοχλησε αυτο αλλα δεν φτανει το RE2, εξάλλου και στο original ισχυει το ιδιο. 7.5/10 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από ADHD 2
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Κι εγώ θα ήθελα remake του Code: Veronica, αλλά αν δεν πάει καλά το 3 δεν το βλέπω. 1
KalishBioloid Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 500 δρχ είχα δώσει για RE3 κρακαρισμένο με unlimited ammo. Σιγά μη καθόμουνα να κάνω χημείες με τα μπαρούτια, είχα και διάβασμα τότε. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα