noFEARgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ελαχιστοι σχολιασαν την διαρκεια του 2 τουλαχιστον σε σχεση με το 3. Το βλεπεις και στο steam το πιο helpful review λεει wait for sale. Και γενικα τα μισα review το αναφερουν . Και δεν ειναι μονο η διαρκεια και σαν παιχνιδι ειναι κατωτερο ποιοτικα σε σχεση με το 2. Fulgore αν δεν σχολιαστει και τα ριχνουμε στους gamers το επομενο τους παιχνιδι θα εχει 2 ωρες και θα ζηταει παλι 60αρια...
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 ακριβως, η ανταποκριση για το 2 ηταν σχεδον καθολικα θετικη. με το 3 ομως υπαρχει μια δικαιολογημενη απογοητευση, και πολλοι λενε οτι δεν αξιζει αυτη την τιμη για αυτα που προσφερει, και οτι ειναιι καλυτερα να περιμενουμε να βγει σε προσφορα πρωτα.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τωρα συγνωμη αλλα κοροιδευομαστε ? Το παιχνιδι ειναι ηδη σχεδον 30% κατω.Προφανως και στο steam θα γραψουν wait for sale γιατι στο steam το παιχνιδι εχει 60ευρω και οχι 40.......... Για τα υπολοιπα θα γραψω οταν το εχω ολοκληρωσει το παιχνιδι. Φιλικη συμβουλη για να μην χαλασει και αυτο το θεμα αλλα ας αφησουμε να σχολιασουν οσοι το παιξουν και το τελειωσουν το παιχνιδι. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από Fulgore
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέχρι και το finisher των hunters είναι απογοητευτικό. Το game είναι πολύ action για το γούστο μου, εάν δεν είχα παίξει το 2 παίζει να ήταν καλύτερη η εμπειρία. Καλά κακό game δεν είναι με την καμια, απλά το 2 είναι στα πάντα καλύτερο μέχρι στιγμής imho. Όταν φτάσει στα 20-30 euro θα είναι must buy τίτλος.
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγω παντως εχω τεραστια απορια για αυτα που διαβαζω για την διαρκεια. Ειμαι στις 4ωρες στο παιχνιδι και τωρα ξεκινησα να παιζω με τον Carlos και δεν παιζω καν στο Hardcore σε δυσκολια αλλιως θα ηταν μεγαλυτερος ο χρονος. Απορω δηλαδη κυριολεκτικα με αυτα που γραφονται για 3 και 4ωρες. Κι εγώ απορώ, πόσο «ξερά» μπορεί να παίζουν μερικοί για να τα τερματίζουν σε τόσο λίγο χρόνο, και μάλιστα στο πρώτο run. Και τέλος, τι αποκομίζουν τελικά από αυτόν τον τρόπο gameplay. Για τους speedrunners μη μιλήσω, είναι άλλη κατηγορία, αν και ώρες-ώρες μου τη σπάνε κι αυτοί. Εγώ ό,τι παιχνίδι και να πιάσω στα χέρια μου το ξεψαχνίζω. Αν είναι να παίζουμε τα single player με online tempo, τι να πω..
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Και 10-12ωρες να ειχε το παιχνιδι,παλι θα υπηρχε μουρμουρα για αυτο οπως υπηρχε και στο RE2 remake και στα περισσοτερα Resident evil παιχνιδια. Δεν νομιζω ομως οτι εχει νοημα να γινεται ανακυκλωση συνεχεια των ιδιων και των ιδιων. Εγω παντως εχω τεραστια απορια για αυτα που διαβαζω για την διαρκεια. Ειμαι στις 4ωρες στο παιχνιδι και τωρα ξεκινησα να παιζω με τον Carlos και δεν παιζω καν στο Hardcore σε δυσκολια αλλιως θα ηταν μεγαλυτερος ο χρονος. Απορω δηλαδη κυριολεκτικα με αυτα που γραφονται για 3 και 4ωρες. Εγώ παίζω στο hardcore και είμαι στο ίδιο σημείο σε 2:30 ώρες περίπου καθαρού παιχνιδιού.. Επίσης εξερευνώ όσο γίνεται και διαβάζω όλα τα files.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ADHD είπε Εγώ παίζω στο hardcore και είμαι στο ίδιο σημείο σε 2:30 ώρες περίπου καθαρού παιχνιδιού.. Επίσης εξερευνώ όσο γίνεται και διαβάζω όλα τα files. Οπως εγραψα και πιο πισω,το in game timer του παιχνιδιου δεν μετραει ουτε τα cutscenes,ουτε εαν ψοφησεις και κανεις load save παλι. Και εμενα ειναι πολυ μικροτερο το timer εντος παιχνιδιου για αυτο το λογο.
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οπως εγραψα και πιο πισω,το in game timer του παιχνιδιου δεν μετραει ουτε τα cutscenes,ουτε εαν ψοφησεις και κανεις load save παλι. Και εμενα ειναι πολυ μικροτερο το timer εντος παιχνιδιου για αυτο το λογο. Δεν μιλούσα για το in game timer βασικα αλλά για το ποσό έχω παίξει εγώ χοντρικά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Απορω δηλαδη κυριολεκτικα με αυτα που γραφονται για 3 και 4ωρες. 1
KilliK Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μέχρι και το finisher των hunters είναι απογοητευτικό. Το game είναι πολύ action για το γούστο μου, εάν δεν είχα παίξει το 2 παίζει να ήταν καλύτερη η εμπειρία. Καλά κακό game δεν είναι με την καμια, απλά το 2 είναι στα πάντα καλύτερο μέχρι στιγμής imho. Όταν φτάσει στα 20-30 euro θα είναι must buy τίτλος. εκει, για κανα 20αρι 30αρι, μια χαρα θαναι.
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πως γινεται completionist να ειναι 5.5ωρες απο την στιγμη που ο οδηγος για 100% εχει βγει στις περιπου 25ωρες? https://www.powerpyx.com/resident-evil-3-remake-trophy-guide-roadmap/
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 30 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πως γινεται completionist να ειναι 5.5ωρες απο την στιγμη που ο οδηγος για 100% εχει βγει στις περιπου 25ωρες? https://www.powerpyx.com/resident-evil-3-remake-trophy-guide-roadmap/ Αν completionist = all achievements τοτε ναι.
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Και παλι λαθος ειναι. Οπως και να εχει ειπαμε οτι ο χρονος που αναφερουν ειναι ο in game time,που δεν ειναι η πραγματικη διαρκεια αν και μικρη σημασια εχουν ολα αυτα. Clear time σχεδον 5ωρες απο μενα. Total Play Time 7ωρες και 50λεπτα Επισης νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι το εχουμε τονισει οτι γενικα κανενα προσφατο resident evil δεν αξιζει τα day one full price χρηματα του για τον Average Joe. Προσωπικα θελω να δω και το Resistance και περιμενω να δω και απο μελλοντικα patch τι θα δωσουν. Αργοτερα μεσα στην μερα θα γραψω τελικες εντυπωσεις απο το παιχνιδι. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Fulgore
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Wgaf για το 'all achievement' Fulgore?! Το game είναι το μισό από το προηγούμενο. Ποιος θα κάτσει να παίξει το game 4 φορες?! Ελάχιστοι. Εγώ το παράτησα στο σημείο με τον Carlos που γίνετε shoot-'em up. 🤬 Θα το τελειώσω κάποια άλλη στιγμή. 🤔 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα