Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 3 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν το βγαζαν σαν expansion του 2 στα 30 ευρω κανεις δεν θα ελεγε τιποτα. Απλα εκμεταλευτηκαν το καλο ονομα που ειχαν κανει τα τελευταια χρονια στην Capcom 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μάπα το καρπούζι δηλαδή;

👻Eίναι κάποιος που το τερμάτισε να μας πει εντυπώσεις;

Επεξ/σία από tntdynamite23
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tntdynamite23 είπε

Τελικά μάπα το καρπούζι δηλαδή;

👻Eίναι κάποιος που το τερμάτισε να μας πει εντυπώσεις;

Αυτα απο μενα, που εγραψα πιο πισω.

5 ωρες μου πηρε στο normal. Νταξ, καλουτσικο..

- Πολυ cinematic

- Aπειροελαχιστο gameplay

- Immortal zombies και εδω

- Σε πολλα σημεια κοπι παστα με το 2

- Ελεος με το κυνηγητο του Nemesis

6/10

Να προσθεσω επισης οτι ηταν εκνευριστικο το γεγονος οτι καθε φορα που εχανα μου εβγαζε να το συνεχισω στο easy

Καθε φορα ομως... Και αν πατησεις καταλαθος yes, δεν γινεται να αλλαξει. Πρεπει να κανεις new game

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

Να προσθεσω επισης οτι ηταν εκνευριστικο το γεγονος οτι καθε φορα που εχανα μου εβγαζε να το συνεχισω στο easy

Καθε φορα ομως... Και αν πατησεις καταλαθος yes, δεν γινεται να αλλαξει. Πρεπει να κανεις new game

Αυτο και στο 2 δεν υπηρχε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

ναι αλλα δεν θυμαμαι να το εβγαζε καθε φορα

Ισχυει, το αναφερει κιολας ingame (στο 2) πως σε περιπτωση που χασεις αρκετες φορες συνεχομενα και μονο τοτε θα σου ζητησει να χαμηλωσεις δυσκολια.

• Like 1
Δημοσ.

Gamer "rage" στα καλυτερα του με το REmake 3 βλεπω, ζητανε δικαιοσυνη οι gamers για τα 50 ευρω (42 και κατι ψιλα στο πισι) που ζηταει η Capcom! Βγαλτο κ εσυ ρε Capcom στα 20 να εισαι μεσα, ετσι κ αλλιως στο 20ρικο θα το παρουν οι περισσοτεροι οπως εγινε κ με το 2. 

Σε κανα χρονο θα αρχισουν οι κωλοτουμπες κ πολλοι θα λενε αχχχ ποσο "αδικημενο" παιχνιδι ηταν τελικα το REmake 3, το εχουμε ξαναδει το εργο καμποσες φορες. lol

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dr_thodt είπε

Gamer "rage" στα καλυτερα του με το REmake 3 βλεπω, ζητανε δικαιοσυνη οι gamers για τα 50 ευρω (42 και κατι ψιλα στο πισι) που ζηταει η Capcom! Βγαλτο κ εσυ ρε Capcom στα 20 να εισαι μεσα, ετσι κ αλλιως στο 20ρικο θα το παρουν οι περισσοτεροι οπως εγινε κ με το 2. 

Σε κανα χρονο θα αρχισουν οι κωλοτουμπες κ πολλοι θα λενε αχχχ ποσο "αδικημενο" παιχνιδι ηταν τελικα το REmake 3, το εχουμε ξαναδει το εργο καμποσες φορες. lol

Ποιο rage ρε φιλε?

Ολα αυτα που ανεφερα ειναι facts του παιχνιδιου

(εκτος αν δεν λες εμενα)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, firepc είπε

Ποιο rage ρε φιλε?

Ολα αυτα που ανεφερα ειναι facts του παιχνιδιου

(εκτος αν δεν λες εμενα)

Το "rage" πηγαινε για οσους γκρινιαζουν για την τιμη του παιχνιδιου ρε φιλε. Δεν εβαλε η Capcom το μαχαιρι στο λαιμο κανενος να το παρει ντε κ καλα φουλ πραις, αν σε καποιον δεν γεμιζει το ματι ας περιμενει να το παρει στο 10ρικο/20ρικο ή whatever ποσο τεσπα νομιζει οτι αξιζει να δωσει για τοσες ωρες παιχνιδιου. 1 ωρα Gameplay παει κ ευρω ή 2 ευρω την ωρα? πως παει αραγε? 

Για τα facts στο ποστ σου θα επανελθω οταν τελειωσω το παιχνιδι να το συζητησουμε αλλα η αληθεια ειναι οτι μερικα απο αυτα που γραφεις ειναι λιγο περιεργα...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dr_thodt είπε

Το "rage" πηγαινε για οσους γκρινιαζουν για την τιμη του παιχνιδιου ρε φιλε. Δεν εβαλε η Capcom το μαχαιρι στο λαιμο κανενος να το παρει ντε κ καλα φουλ πραις, αν σε καποιον δεν γεμιζει το ματι ας περιμενει να το παρει στο 10ρικο/20ρικο ή whatever ποσο τεσπα νομιζει οτι αξιζει να δωσει για τοσες ωρες παιχνιδιου. 1 ωρα Gameplay παει κ ευρω ή 2 ευρω την ωρα? πως παει αραγε? 

Για τα facts στο ποστ σου θα επανελθω οταν τελειωσω το παιχνιδι να το συζητησουμε αλλα η αληθεια ειναι οτι μερικα απο αυτα που γραφεις ειναι λιγο περιεργα...

εγω στο "mini review" μου δεν ειπα τπτ για την τιμη του παιχνιδιου

Τσπ, τελειωσε το και γραψε μας εδω πως σου φανηκε να σε ακουσουμε

Δημοσ.

To "δεν έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό κανενός" προφανώς και δεν είναι επιχείρημα. Αν ήταν έτσι, το ζήτημα κόστος, value for money κλπ δε θα έπρεπε να το συζητάμε ποτέ, διότι κανενός η ζωή δεν απειλήθηκε για να αγοράσει ένα προϊόν. Πάντα όμως η τιμή είναι καθοριστικός παράγοντας στην κριτική ενός προϊόντος...

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως η τιμη το θεμα ειναι το vfm του ολου πράγματος, θεωρώ οτι για 2020 12-15 ώρες είναι το ιδανικό για single player αντε ας πουμε 8-10 για μια ΑΑΑ απίστευτη παραγωγή. Ομως 5-6 ωρες first playthrough στο hardcore δεν ειναι λογικο και δεν εχει σχεση με το αν εχει κάποιος τα λεφτα αν το βρίσκει φτηνότερα αν του το έφεραν δωρο κλπ.

Η υπερβολικά μικρη διαρκεια του προσμετράται στα αρνητικά οσο καλο και αν ειναι το υπόλοιπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και 10-12ωρες να ειχε το παιχνιδι,παλι θα  υπηρχε μουρμουρα για αυτο οπως υπηρχε και στο RE2 remake και στα περισσοτερα Resident evil παιχνιδια.

Δεν νομιζω ομως οτι εχει νοημα να γινεται ανακυκλωση συνεχεια των ιδιων και των ιδιων.

Εγω παντως εχω τεραστια απορια για αυτα που διαβαζω για την διαρκεια. Ειμαι στις 4ωρες στο παιχνιδι και τωρα ξεκινησα να παιζω με τον Carlos και δεν παιζω καν στο Hardcore σε δυσκολια αλλιως θα ηταν μεγαλυτερος ο χρονος.

Απορω δηλαδη κυριολεκτικα με αυτα που γραφονται για 3 και 4ωρες.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...