a123xxsp Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Πρόσφατα έγκατέστησα το Office 2003 (αφού ξεπέρασα την φρίκη με το outlook που δεν κατέβαζε την αλληλογραφία μου, λόγω nav2003 που το αναφέρω σε άλλο post) αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα-περίεργο κάθε φορά που κλείνω το outlook μου ζητάει να αποθηκεύσω το normal.dot, το outlook χρησιμοποιεί το word σαν επεξεργαστή κειμένου και normal.dot περιέχει μπλα μπλα του word. Το θέμα είναι ότι παλιά δεν μου ζητούσε να το αποθηκεύω κάθε φορά που βγαίνω αλλά μόνο κάθε φορά που έκανα κάποιες αλλαγές στο και καλά καθολικό πρότυπο.... έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι έχει πάει στραβά?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Στο Word τουλάχιστον έχει μία επιλογή να σε ρωτάει αν θα αποθηκεύει κάθε φορά το normal.dot - μήπως υπάρχει παρόμοια στο Outlook; Στο Word είναι στο Tools > Options > καρτέλλα Save > επιλογή Prompt to save Normal template. Για τσέκαρε μήπως υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο Outlook...
a123xxsp Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 paredwse ευχαριστώ, αυτό όντως λύνεται αλλά τα προβλήματα μου πολλαπλασιάζονται με γεωμετρικούς ρυθμούς..... (ευτυχώς το ίδιο και οι λύσεις... Σαν να μην έφτανε λοιπόν το νορμάλ.ντοτ σήμερα ΔΕΝ μπορούσα να ανοίξω κανένα αρχείο γιατί λέει το antivurs soft τα έχει κλειδωμένα. Κάνω έλεγχο με το Corporate symantec που έχω κανένα πρόβλημα.... τα παίρνω στο κρανίο το κάνω απεγκατάσταση (και το office), τίποτα, και εκεί που ψάχνω τους καταλόγους του δίσκου μου, βρίσκω ΠΟΛΛΑ αρχεία από το παλιό NAV2003 που είχα βγάλει πριν βάλω το corprate.... τα σβήνω (Live update, quarintnine, common files nav τα οποία ήταν όλα 2ες εκδόσεις αφού το corprate είχε βάλει και αυτό τις δικές του αλλού ), μετα από αυτό το όφις δούλευε κανονικά ή μάλλον σχεδόν κανονικά τώρα κάθε φορά που ξεκινούσε ήθελε το vpmsece.dll στον κατάλογο "C:\Program Files\Symantec\antivirus" έλα όμως που το corprate το έχει στο "C:\Program Files\Symantec_Client_Security\Symantec AntiVirus τέλος πάντων, φτιάχνω τον κατάλογο και βάζω μια κόπια του αρχείου και εκεί και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλα ΜΟΙΑΖΟΥΝ να παίζουν καλά.... . τώρα περιμένω να δω ποιο λάκο έχει η φάβα... και επίσης ψάχνω να βρω από που φορτώνει το vpmsece.dll στον κατάλογο "C:\Program Files\Symantec\antivirus" για να αλλάξω το path και να σταματήσω την ματσακονιά.... που μπορεί να φορτώνει και 2 φορές το ίδιο dll.. . . ΟΥΦ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Ξέρεις ποιά είναι η λύση φυσικά... Format
a123xxsp Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 μωρε δίκιο έχεις αλλά δεν μπορώ άλλο φορματ σε αυτή την ζωή...... (όχι άλλο κάρβουνο που λέει και η ταινία....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.