monoxromos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας, θέλω να πιάνω το ίντερνετ από το σπίτι μου, απλή σύνδεση έχω και τυπικό μόντεμ της vodafon σε έναν χώρο που απέχει καμια εκατοστή μέτρα . Έβγαλα το Μοντεμ στο παραθυρο που βλέπει ο χώρος που με ενδιαφέρει, αλλά δεν φτάνει εκεί το σήμα. Δεν θέλω να βάλω αναμεταδότες και τέτοια για να αυξήσω την ισχύ εξόδου του ρουτερ το οποίο δεν έχει κεραιάκι εξωτερικό ,πρέπει να είναι εσωτερικά. Που μπορώ να συνδέσω κάτι έστω ένα σύρμα η μια μικρή κεραία ώστε να φτάνει το σήμα ως εκεί που θέλω; Ευχαριστώ πολύ.
zx1234r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν έχει εξωτερική κεραία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
bananasplit Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 αν έχει εξωτερική κεραία,τι μπορεί να κάνει,γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα..
zx1234r Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, bananasplit είπε αν έχει εξωτερική κεραία,τι μπορεί να κάνει,γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα.. Οι κεραίες είναι βιδωτές. Την βγάζεις και βάζεις μία τέτοια π.χ.
monoxromos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Έχω κοινό ρουτερ που μπορεί να συνδέεται ,να βιδώνει η εξωτερική κεραία;
zx1234r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, monoxromos είπε Έχω κοινό ρουτερ που μπορεί να συνδέεται ,να βιδώνει η εξωτερική κεραία; Ε για δες το. Συνήθως ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα