Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή την αγορά νέου κινητού (redmi note 8 pro) σκέφτηκα να αναφερουμε τις πιο χρήσιμες, χρηστικές, διασκεδαστικες και όχι μόνο...τις πιο "άξιες λόγου" εφαρμογές που έχουμε χρησιμοποιήσει.

ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περαν των κλασσικων που ολοι παιζουν εγω θα εβαζα υψηλα στην χρηστικοτητα  το google keep, microsoft one note, sammy notes. Αυτη την κατηγορια εφαρμογων δηλαδη.

Γραφεις στελνεις διορθωνεις σε ολες τις γλωσσες ολα τα ειδικα συμβολα τα παντα ολα και κοτσαρεις και ενα ηχητικο σαν επεξηγηση σκαριφηματος....το βλεπουν ολοι στην ομαδα και δρουν....και εσυ κουμανταρεις, λαμβανρις αβαδραση. Αριστο προγραμμα για ακαδημαικη επαγγελματικη χρηση εν κινησει....

Επεξ/σία από ELTASSOS
Δημοσ.

Σίγουρα το WPS office, μπορείς να ανοίξεις και να επεξεργαστείς word, excel, power point, pdf κτλ. Επίσης για όσους έχουν android one και θέλουν να βάλουν gestures στο κινητό, τους προτείνω την Full Screen Gestures - μου έχει κάνει το κινητό πολύ πιο εύχρηστο, παίρνει μέχρι και 10 gestures της δικιάς σου επιλογής και είναι και πολύ ελαφριά εφαρμογή. Επίσης αν σας ενοχλεί η μαύρη καμπύλη όταν κάνετε ένα gesture μπορείτε να της αλλάξετε χρώμα, ακόμα και να την εξαφανίσετε όπως έκανα και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...