zx1234r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=91391&Itemid=2371&lang= ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις» Ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας εφαρμόζεται από αρχές Σεπτεμβρίου Από αρχές Σεπτεμβρίου οι Υπηρεσίες Τροχαίας εφαρμόζουν σε όλη τη χώρα το ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα τροχονομικής αστυνόμευσης: «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις», το όποιο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το δικαίωμα των πολιτών για ανεμπόδιστη κυκλοφορία στις πόλεις. Το τρίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου βεβαιώθηκαν συνολικά (52.024) παραβάσεις και συγκεκριμένα: ( 9.531) για στάση - στάθμευση σε ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ, (25.833) για στάση - στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς όπως και ποδηλατοδρόμους, ( 7.331) για στάση - στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων ή πάνω σε αυτούς, ( 5.818) για στάση - στάθμευση σε διαβάσεις πεζών ή σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές, ( 1.861) για κίνηση οχημάτων σε λεωφορειόδρομους, ( 764) για παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους και ( 1.105) για ηχορύπανση από οχήματα Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες προσβασιμότητας στις πόλεις, αντιμετωπίζοντας φαινόμενα παραβατικότητας που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία πεζών και οδηγών, επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους. Οι ειδικές δράσεις του προγράμματος θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα. Αδυνατώ να το πιστέψω γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν να κόβει τέτοιες κλήσεις.....
Haldol Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ ελπίζω να γράψουν μερικές φορές τον πατέρα μου, μπας και βάλει μυαλό. Όλα τα πεζοδρόμια τα 'χει κάνει πάρκιν, ακόμα κι όταν ο δρόμος έχει χώρο κανονικά (π.χ δύο θέσεις παραδίπλα). Τον πρήζω συνέχεια μπας και στρώσει, αλλά... παλιός γάιδαρος, καινούρια περπατησιά, δεν. Το μόνο που φοβάμαι είναι μη μου 'ρθει κι εμένα τίποτα (πόντοι π.χ) επειδή το αυτοκίνητο που οδηγεί είναι το παλιό μου - κι είναι ακόμα στο όνομά μου. 1
testit Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zx1234r είπε http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=91391&Itemid=2371&lang= ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις» Ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας εφαρμόζεται από αρχές Σεπτεμβρίου Από αρχές Σεπτεμβρίου οι Υπηρεσίες Τροχαίας εφαρμόζουν σε όλη τη χώρα το ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα τροχονομικής αστυνόμευσης: «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις», το όποιο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το δικαίωμα των πολιτών για ανεμπόδιστη κυκλοφορία στις πόλεις. Το τρίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου βεβαιώθηκαν συνολικά (52.024) παραβάσεις και συγκεκριμένα: ( 9.531) για στάση - στάθμευση σε ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ, (25.833) για στάση - στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς όπως και ποδηλατοδρόμους, ( 7.331) για στάση - στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων ή πάνω σε αυτούς, ( 5.818) για στάση - στάθμευση σε διαβάσεις πεζών ή σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές, ( 1.861) για κίνηση οχημάτων σε λεωφορειόδρομους, ( 764) για παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους και ( 1.105) για ηχορύπανση από οχήματα Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες προσβασιμότητας στις πόλεις, αντιμετωπίζοντας φαινόμενα παραβατικότητας που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία πεζών και οδηγών, επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους. Οι ειδικές δράσεις του προγράμματος θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα. Αδυνατώ να το πιστέψω γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν να κόβει τέτοιες κλήσεις..... νομίζω ότι δεν γράφουν/αναρτούν δημόσια παραποιημένα/ψευδή ατοιχεία, μπορεί να κατηγορηθούν για σοβαρό υπηρεσιακό ή ποινικό αδίκημα. αλλά δεν υπάρχει πίνακας περυσινού αντίστοιχου χρονικού διαστήματος Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από testit
haris_216 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Καλές οι κλήσεις και προφανώς κάποιοι ίσως να συνετίζονται. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και αυτοί που φτιάχνουν ταπετσαρία ή λεύκωμα με τις κλήσεις τους, έτσι για να γελάνε με την παρέα τους. Επίσης οι εισπρακτικοί μηχανισμοί δεν είναι επαρκείς κι έτσι σχεδόν αφήνεται στο "φιλότιμο" του καθενός μας το αν θα την πληρώσει ή όχι. Ακόμα υπάρχει και αυτή η γελοία (κατά τη γνώμη μου πάντα) ιστορία με τις χρωματικές αποχρώσεις των οχημάτων που πολλές φορές οδηγεί σε διαγραφή μια σωστά επιβληθείσας κλήσης. Για όλους τους παραπάνω λόγους οι λύσεις είναι δύο. Αν το όχημα ενοχλεί πραγματικά τότε σήκωμα με γερανό και ας το πάρει πίσω ο μάγκας όταν "σκάσει" τα της κλήσης μαζί με το κόστος μεταφοράς και φύλαξης. Αν παρανομεί αλλά δεν ενοχλεί τότε δαγκάνα στη ρόδα και απελευθέρωση μετά την πληρωμή του προστίμου.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, zx1234r είπε http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=91391&Itemid=2371&lang= ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις» Ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας εφαρμόζεται από αρχές Σεπτεμβρίου Από αρχές Σεπτεμβρίου οι Υπηρεσίες Τροχαίας εφαρμόζουν σε όλη τη χώρα το ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα τροχονομικής αστυνόμευσης: «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις», το όποιο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το δικαίωμα των πολιτών για ανεμπόδιστη κυκλοφορία στις πόλεις. Το τρίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου βεβαιώθηκαν συνολικά (52.024) παραβάσεις και συγκεκριμένα: ( 9.531) για στάση - στάθμευση σε ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ, (25.833) για στάση - στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς όπως και ποδηλατοδρόμους, ( 7.331) για στάση - στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων ή πάνω σε αυτούς, ( 5.818) για στάση - στάθμευση σε διαβάσεις πεζών ή σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές, ( 1.861) για κίνηση οχημάτων σε λεωφορειόδρομους, ( 764) για παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους και ( 1.105) για ηχορύπανση από οχήματα Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες προσβασιμότητας στις πόλεις, αντιμετωπίζοντας φαινόμενα παραβατικότητας που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία πεζών και οδηγών, επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους. Οι ειδικές δράσεις του προγράμματος θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα. Αδυνατώ να το πιστέψω γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν να κόβει τέτοιες κλήσεις..... Δε γνωρίζω για ποια σημεία της Ελλάδας αναφέρεται πάντως και μόνο για την Αθήνα να είναι, οι αριθμοί δεν είναι τόσο μεγάλοι. Βέβαια, εκτός απο περιπτώσεις που είναι καραμπινάτη παράβαση, καλό θα ήταν οι δήμοι να μεριμνήσουν ώστε να υπάρχει διαγράμμιση, όχι θέσεων, αλλά σημείων που επιτρέπεται/απαγορεύεται η στάθμευση. Στη Γερμανία πχ το σημείο που τελειώνει η επιτρεπόμενη είναι σημειωμένο με παχιά λευκή γραμμή και σε μήκος και σε φάρδος. Στην Ελλάδα είναι λίγο χύμα, π.χ. το 5 μέτρα απο διάβαση πεζών. Και αυτό θα βοηθούσε και σε στροφές, εξόδους κτιρίων etc ώστε να είναι απολύτως ξεκάθαρο μέχρι που επιτρέπεται (και να μην υπάρχει η δικαιολογία "ελα μωρε χωρούσες"). Μερικές φορές η λύση είναι εύκολη και χρειάζεται απλά λίγη μπογιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα