Προς το περιεχόμενο

Chevrolet Aveo 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stilus13 είπε

Θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ για το παρακάτω αυτοκίνητο? Ευχαριστώ πολύ! 

https://www.ioannidis-bros.gr/car/11658-chevrolet-aveo-14-benzinh-ofelos-aposyrshs-600

Αρκεί να γνωρίζετε πως η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα έχει κλείσει εδώ και λίγα χρόνια , βέβαια πολλά μηχανικά μέρη είναι της Opel , οπότε ερευνήστε περισσότερο το θέμα . Έχω την εντύπωση πως είναι ένα Opel Corsa , ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει περισσότερα .

Σαν αυτοκίνητο είναι καλό για την κατηγορία του . Καλή επιτυχία .

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.

πολυ σωστα αν και μερικα ανταλλακτικα ισως να εχεις δυσκολια (σε επιπεδο τιμης και διαθεσιμοτητας) γιατι ερχονται απο Γερμανια

Επισης συμφωνω ειναι πολυ καλο αυτοκινητο πολης

Δημοσ.
Spoiler

Έχω την πιο πλούσια έκδοση με τις 17ρες ζάντες, πολύ καλό για την εποχή του και την κατηγορία του.

"Τσιμπημένη" τη βρίσκω την τιμή, αλλά γράφει ήδη "κλεισμένο" οπότε...

Δημοσ.
Στις 10/12/2019 στις 12:58 ΜΜ, stilus13 είπε

Θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ για το παρακάτω αυτοκίνητο? Ευχαριστώ πολύ! 

https://www.ioannidis-bros.gr/car/11658-chevrolet-aveo-14-benzinh-ofelos-aposyrshs-600

Γενικά μην πολύ βασίζεσαι στον Ιωαννίδη, είχα πάει μια βόλτα στη μάντρα που έχουν το aveo και πάρα πολλά αυτοκίνητα, πέρα από κακή κατάσταση γενικότερα, είχαν σημάδια φανοποιείας που δεν παραδεχόταν. Και οι "πωλητές" άμα μιλήσεις λίγο μαζί τους καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν κάνενα λόγο ύπαρξης εκεί μέσα.

Δημοσ.

Το είχα νοικιάσει το συγκεκριμένο μοντέλο το καλοκαίρι σε νησί. Μου άφησε καλές εντυπώσεις. Δεν έχει ροπή στα χαμηλά αλλά αν είχα τη δυνατότητα για 2ο αυτοκίνητο για να κινούμαι μέσα στην πόλη θα το επέλεγα γιατί έχει πολύ ελαφρύ τιμόνι.

Τώρα για τη συγκεκριμένη  αγγελία και αν πωλείται στη σωστή τιμή, δε μπορώ να εκφέρω άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...