skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μιας και σοκαρίστηκα από την ταχύτητα και το βάθος του support (απαντάει στα πάντα σε δευτερόλεπτα και επειδή ήθελα να παω για ύπνο μιας και ήταν 3 το πρωί μπήκε σαν admin και έστησε τα πάντα μόνος του) από τον συγκεκριμμένο wordpress theme seller δεν μπορώ παρά να ποστάρω το url έτσι ώστε να επωφεληθεί και άλλος κόσμος! Ο seller είναι αυτός : https://visualmodo.com/ Για τα themes είναι και υποκειμενική η άποψη βέβαια, αλλά τα θεωρώ από τα πιο όμορφα. 2 2
skiabox Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά σε μια σελίδα γράφει ότι έχουν πάρει ακόμα και βραβείο για το support τους. Από τη στιγμή του προηγούμενου post που έκανα έχω ήδη άλλα 3-4 tickets στα οποία υπήρξε άμεση ανταπόκριση. Βέβαια όσο ασχολούμαι με το theme τόσο καταλαβαίνω ότι το ίδιο το theme είναι το ισχυρότερο asset που έχουν και απλά το εκπληκτικό support σε κάνει ισόβιο πελάτη τους. Τα features είναι αδιανόητα για άλλα themes της αγοράς ακόμα και όταν μιλάμε για τα πιο δημοφιλή.
StigmaX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Το οτι χρειάστηκε 3-4 τίκετς και ακόμα η σελίδα δεν είναι στημένη δεν το λες και ότι καλύτερο για το theme... ότι support και αν έχει.
kostello Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 τα elements που έχει το κάθε theme συμπεριλαμβανονται? αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχει πολυ λιγα theme για eshop. και τα eshop φαίνονται πολυ απλα. πχ στο sidebar δεν εχει κατηγοριες ή αλλα φίλτρα. εχει μονο άλλα προιόντα. δεν γνωριζω αν μπορεις να το αλλαξεις. δεν ξερω αλλα δεν με πειθει πολύ για eshop. εγω καλοβλεπω ενα θεμα για eshop απο cssigniter που δινει και 2 σετ απο δυνατά plugin δωρεάν και με πολλά και ωραιότερα layout στις σελίδες των προιόντων και γενικά του theme. θα τα συγκρινω οσο μπορώ πάντως
skiabox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μια πρώτη ιδέα του blog μου με το καινούριο theme μπορείτε να πάρετε στο site της υπογραφής μου. Για styling των posts χρησιμοποιώ το πασίγνωστο elementor pro plugin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα