katman2000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, al3xis είπε ΕΣΥ θα αποζημιώσεις την εταιρεία με το κόστος για να βρει αντικαταστάτη + χρόνο εκπαίδευσης + χρόνο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο παραγωγικότητας; με την δικη σου λογικη δηλαδη πρεπει να αποζημιωνεις κιολας τον αφεντικο οταν φευγεις απο τη δουλεια ? τι μυαλα κουβαλατε ρε
al3xis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Σίγουρα μεγαλύτερα και εξυπνότερα από τα δικά σου Εφόσον ο TS θέλει να πάρει αποζημίωση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ (με κουτοπονηριά δηλαδή), τότε να έρθει και στη μεριά της επιχείρησης που θα έχει ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ για να τον αντικαταστήσει εκτός προγράμματος.
great Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, al3xis είπε ΕΣΥ θα αποζημιώσεις την εταιρεία με το κόστος για να βρει αντικαταστάτη + χρόνο εκπαίδευσης + χρόνο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο παραγωγικότητας; σιγα μην ζητήσει και συγγνώμη που φεύγει, αφεντικό είσαι κάπου ε; Στο θέμα μας, καλή τύχη στην εταιρεία την καινούρια σου και με καινούρια μυαλά.
al3xis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, great είπε σιγα μην ζητήσει και συγγνώμη που φεύγει, αφεντικό είσαι κάπου ε; Στο θέμα μας, καλή τύχη στην εταιρεία την καινούρια σου και με καινούρια μυαλά. Να μην ζητήσει καμία, αλλά όχι να ζητάει και αποζημίωση σε οικειοθελής αποχώρηση
skar1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Το thread έχει μετατραπεί κάτι από Τατιάνα, Αννίτα, Λαμπίρη...
Dinos1973 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, korgan79 είπε Όπως προείπα δεν ειναι στις αρχές μου να χαλάω τις σχέσεις μου με την εταιρεία ΑΛΛΑ μάλλον κάποιοι καταλαβαίνουν ότι να ναι και μετά απαντάνε. Λοιπόν ξεκάθαρα αυτό που συζητάμε είναι το τι κατά πόσο κάποιος έχει βρεθεί σε τετοια περίπτωση και πειρε την αποζημίωση και τελείωσε εκεί . Υπάρχουν ατομα εδώ που δουλεύω που το έχουν κάνει γιατί ναι είναι η εταιρεία large . Τελείωσε το θέμα . Τώρα κάτι χαρακτηροσμοι κουτοπόνηρος δεν είναι πιστεύω σωστό να λέγονται . Δυστυχώς με τέτοια μυαλά αυτή η χώρα είναι χειρότερη από Βαλκάνια .....σου εύχομαι στην καινούργια δουλειά να σε σουτάρουν στο 6μηνο.......και μάντεψε δεν έχει αποζημίωση .......τυχερός ο καινούργιος εργοδότης ...... 1
DrLo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, korgan79 είπε Γειά σας από την νέα χρονιά έχω θετική απάντηση μετά από δύο συνέντευξεις για μια νέα δουλειά . Ύστερα από επτά χρόνια στην τωρινή μου δουλειά και δουλεύοντας σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σπούδασα ήρθε ο καιρός που μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι ανάλογο του πτυχίου μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να φύγω με καλό τρόπο και να διαπραγματευτώ μια αποζημίωση δηλαδή απολυση . Είναι γύρω στα 4 χιλιαρικα δεν θέλω να το χάσω . Με ποιον τρόπο να το κερδίσω αυτό . Έχει κάποιος αντιμετώπιση κάτι αναλογο να με βοήθησε στον τρόπο που θα το χειριστώ. Όπως είπα δεν θέλω να χαλασω τις σχέσεις μου μια και η εταιρεία είναι εντάξει απέναντι μου άσχετα με τα " λιμα " που πάντα θα υπάρχουν και θα σου χαλάνε την εικόνα της εταιρείας. Τι εννοείς "να τα χάσω" ... δεν έχεις τίποτα για να χάσεις. Τα 4 αυτά χιλιάρικα, δεν υπάρχουν καν αυτή τη στιγμή ως ενδεχόμενο, δεν είναι λεφτά σου δηλαδή για να τα "χάσεις". Από πότε η απόλυση είναι "ο καλός τρόπος" ... ο κακός πιος θα ήταν δηλαδή; . Ευτυχώς δεν είπες τέτοιες πίπες στη συνεντευξη να σε πάρουν χαμπάρι. 3 ώρες πριν, korgan79 είπε Ευχαριστώ πολύ Σίγουρα δεν είναι εύκολο να γίνει . Άτομα που φύγανε από την εταιρεία ύστερα από συνεννόηση με τον διευθυντή κάποιοι κατάφεραν να την πάρουν , με καλό τρόπο . Άλλοι με πολλές βλακιες που κάνανε στην δουλειά τους , πράγμα που δεν θέλω να κάνω , δεν με εκφράζει. Θες να φύγει "με καλό τρόπο" και αλλά ταυτόχρονα να τους σπάσεις τα νεύρα για να φτάσουν στο αμήν και να σε απολύσουν ; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Για αρχή ας τα πάρουμε από την αρχή. Η σύμβαση σου ανανεώνετε κάθε χρόνο? Αν ναι έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις ότι δεν θα ανανεώσεις την σύμβαση σου για τον χψ λόγο, γιατί να τους αφήσεις έτσι απλά μετά από τόσα χρόνια και αν ήταν κύριοι απέναντί σου έτσι πρέπει να φερθείς και εσύ τώρα για αποζημίωση πρέπει να μιλήσεις με υπεύθυνο εκεί αλλά την στιγμή που φεύγεις μόνος σου χλομό το βλέπω.
DrLo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, GooFysGR είπε Κι εγώ ψήνομαι να βρω μια πιτσιρίκα για 1-2 μήνες, όχι τίποτα τρελό. Αλλά μου έχουν πει πως υπάρχει τρόπος η γυναίκα μου να πληρώσει το νοίκι μας για αυτούς τους μήνες.. Είναι γύρω στα 1,2 χιλιαρικα δεν θέλω να το χάσω . Με ποιον τρόπο να το κερδίσω αυτό . Έχει κάποιος αντιμετώπιση κάτι αναλογο να με βοήθησε στον τρόπο που θα το χειριστώ; Sorry, off-topic (ή μήπως όχι;) 🤔 Να σου πω. Το να σου πληρώσει η γυναίκα σου το νοίκι της γκόμενας και να παίξει κανα τριο το βρίσκω πολύ πιο πιθανό πλάκα πλάκα από το να σε πληρώσει κάποιος για να παραιτηθείς. 11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δυστυχώς με τέτοια μυαλά αυτή η χώρα είναι χειρότερη από Βαλκάνια .....σου εύχομαι στην καινούργια δουλειά να σε σουτάρουν στο 6μηνο.......και μάντεψε δεν έχει αποζημίωση .......τυχερός ο καινούργιος εργοδότης ...... θα το πάρει χαμπάρι και μετά θα κλέγεται στο insomnia ότι η άδικη καινωνια τον αδίκησε και το κακό αφεντικό τον απέλυσε χωρίς λόγο. 2
katman2000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, al3xis είπε Σίγουρα μεγαλύτερα και εξυπνότερα από τα δικά σου Εφόσον ο TS θέλει να πάρει αποζημίωση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ (με κουτοπονηριά δηλαδή), τότε να έρθει και στη μεριά της επιχείρησης που θα έχει ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ για να τον αντικαταστήσει εκτός προγράμματος. εσενα σε κοβω πρεπει να εισαι πολυ καλος φιλος με τα αφεντικα ε ? ο νοων νοειτω 1
crom251 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Εγω λεω να τους δειξεις το συγκεκριμενο θεμα και οχι 4000 θα σου δωσουν να φυγεις, αλλα 10000. 1
ManFromEarth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, crom251 είπε Εγω λεω να τους δειξεις το συγκεκριμενο θεμα και οχι 4000 θα σου δωσουν να φυγεις, αλλα 10000. το θεμα ειναι να το δουν οι καινουριοι που προσλαβανε αυτο το mastermind
vamvakoolas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 αναρωτιεμαι αν στη καινουργια δουλεια θα κανουν ελεγχο τηλεφωνοντας στο προηγουμενο εργοδοτη.... Βοηθηστε το παιδι ρε παιδια 4000 ευρ (που δεν ειναι δικα του) θελει
Vagosman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δεν χάνεις κάτι το οποίο δεν δικαιούσαι εξαρχής. Βρήκες νέα δουλειά, ανοίγεις νέο κεφάλαιο προχωράς δεν κοιτάς πως να πάρεις κάτι που δεν σου ανήκει. Δεν στο χρωστάει κανείς. Αυτο που ζητάς οχι μόνο είναι ανήθικο αλλα είναι και προσβλητικό στα άτομα που την επόμενη μέρα έχουν να αντιμετωπίσουν λογαριασμούς χωρίς εισόδημα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μη φεύγεις καλά είσαι εκεί, θα το μετανιώσεις! Δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην άλλη εταιρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις