Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Γειά σας από την νέα χρονιά έχω θετική απάντηση μετά από δύο συνέντευξεις για μια νέα δουλειά . Ύστερα από επτά χρόνια στην τωρινή μου δουλειά και δουλεύοντας σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σπούδασα ήρθε ο καιρός που μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι ανάλογο του πτυχίου μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να φύγω με καλό τρόπο και να διαπραγματευτώ μια αποζημίωση δηλαδή απολυση . Είναι γύρω στα 4 χιλιαρικα δεν θέλω να το χάσω . Με ποιον τρόπο να το κερδίσω αυτό . Έχει κάποιος αντιμετώπιση κάτι αναλογο να με βοήθησε στον τρόπο που θα το χειριστώ. Όπως είπα δεν θέλω να χαλασω τις σχέσεις μου μια και η εταιρεία είναι εντάξει απέναντι μου άσχετα με τα " λιμα " που πάντα θα υπάρχουν και θα σου χαλάνε την εικόνα της εταιρείας.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δε γίνεται και να φύγεις και να πάρεις αποζημίωση εκτός αν η εταιρεία είναι Large. Δεν νομίζω.
george1807 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, korgan79 είπε Γειά σας από την νέα χρονιά έχω θετική απάντηση μετά από δύο συνέντευξεις για μια νέα δουλειά . Ύστερα από επτά χρόνια στην τωρινή μου δουλειά και δουλεύοντας σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σπούδασα ήρθε ο καιρός που μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι ανάλογο του πτυχίου μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να φύγω με καλό τρόπο και να διαπραγματευτώ μια αποζημίωση δηλαδή απολυση . Είναι γύρω στα 4 χιλιαρικα δεν θέλω να το χάσω . Με ποιον τρόπο να το κερδίσω αυτό . Έχει κάποιος αντιμετώπιση κάτι αναλογο να με βοήθησε στον τρόπο που θα το χειριστώ. Όπως είπα δεν θέλω να χαλασω τις σχέσεις μου μια και η εταιρεία είναι εντάξει απέναντι μου άσχετα με τα " λιμα " που πάντα θα υπάρχουν και θα σου χαλάνε την εικόνα της εταιρείας. Αφού εσύ φεύγεις γιατί να πάρεις αποζημίωση; Ο σκοπός της αποζημίωσης είναι άλλος. 2
pananton Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 δεν παίζει αυτό που λες...μακάρι βέβαια αλλά δεν... όπως και να 'χει καλή αρχή στην νέα σου καριέρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ Σίγουρα δεν είναι εύκολο να γίνει . Άτομα που φύγανε από την εταιρεία ύστερα από συνεννόηση με τον διευθυντή κάποιοι κατάφεραν να την πάρουν , με καλό τρόπο . Άλλοι με πολλές βλακιες που κάνανε στην δουλειά τους , πράγμα που δεν θέλω να κάνω , δεν με εκφράζει.
ManFromEarth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, korgan79 είπε Γειά σας από την νέα χρονιά έχω θετική απάντηση μετά από δύο συνέντευξεις για μια νέα δουλειά . Ύστερα από επτά χρόνια στην τωρινή μου δουλειά και δουλεύοντας σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σπούδασα ήρθε ο καιρός που μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι ανάλογο του πτυχίου μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να φύγω με καλό τρόπο και να διαπραγματευτώ μια αποζημίωση δηλαδή απολυση . Είναι γύρω στα 4 χιλιαρικα δεν θέλω να το χάσω . Με ποιον τρόπο να το κερδίσω αυτό . Έχει κάποιος αντιμετώπιση κάτι αναλογο να με βοήθησε στον τρόπο που θα το χειριστώ. Όπως είπα δεν θέλω να χαλασω τις σχέσεις μου μια και η εταιρεία είναι εντάξει απέναντι μου άσχετα με τα " λιμα " που πάντα θα υπάρχουν και θα σου χαλάνε την εικόνα της εταιρείας. Δηλαδη θελεις και να φυγεις με καλες σχεσεις, και να τους παρεις και 4Κ απο το ταμειο; Κελεπουρι εισαι, κριμα που σε χανουν :P 7 1
merkon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Συγνωμη αλλα φευγεις εσυ για να πας σε μια αλλη δουλεια για δικους σου λογους και ψαχνεις κιολας τροπους για να φανει οτι ειναι απολυση και να παρεις αποζημιωση; Αν θες να παρεις αποζημιωση, τοτε ξεκινα να κανεις οπως λες και εσυ "βλακειες" στην δουλεια σου για να σε διωξουν. Δε μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη την ζωη.
archer100 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις αυξηση στην τωρινη δουλεια σου για να σε κρατησουν. Δε μπορεις να τους εξαναγκασεις στο να σε απολυσουν, εκτος αν κανεις βλακειες, που ειναι τεραστια ανοησια και ανηθικοτητα και θα το βρεις μπροστα σου με χιλιους τροπους.
bromiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, korgan79 είπε Γειά σας από την νέα χρονιά έχω θετική απάντηση μετά από δύο συνέντευξεις για μια νέα δουλειά . Ύστερα από επτά χρόνια στην τωρινή μου δουλειά και δουλεύοντας σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σπούδασα ήρθε ο καιρός που μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι ανάλογο του πτυχίου μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να φύγω με καλό τρόπο και να διαπραγματευτώ μια αποζημίωση δηλαδή απολυση . Είναι γύρω στα 4 χιλιαρικα δεν θέλω να το χάσω . Με ποιον τρόπο να το κερδίσω αυτό . Έχει κάποιος αντιμετώπιση κάτι αναλογο να με βοήθησε στον τρόπο που θα το χειριστώ. Όπως είπα δεν θέλω να χαλασω τις σχέσεις μου μια και η εταιρεία είναι εντάξει απέναντι μου άσχετα με τα " λιμα " που πάντα θα υπάρχουν και θα σου χαλάνε την εικόνα της εταιρείας. Μήπως από μικρό σε φώναζαν κουτοπόνηρο;;;; 3
al3xis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Τι λες ρε μπαγάσα; Εμ θες να φύγεις, να χρεωθεί η εταιρεία το κόστος απόκτησης νέου υπαλλήλου, εκπαίδευσης, χαμένων εργατοωρών κτλ και θες και αποζημίωση από πάνω ενώ φεύγεις μόνος σου; Δεν υπάρχει προκοπή με τέτοια μυαλά! 2 2
gianniz_k Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Διαφωνώ με την τακτική σου.Είμαι υπέρ του να φεύγεις σαν κύριος.Να κρατάς καλές σχέσεις και ανοιχτές πόρτες.Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. 4 1
logistoulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korgan79 είπε Γειά σας από την νέα χρονιά έχω θετική απάντηση μετά από δύο συνέντευξεις για μια νέα δουλειά . Ύστερα από επτά χρόνια στην τωρινή μου δουλειά και δουλεύοντας σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σπούδασα ήρθε ο καιρός που μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι ανάλογο του πτυχίου μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να φύγω με καλό τρόπο και να διαπραγματευτώ μια αποζημίωση δηλαδή απολυση . Είναι γύρω στα 4 χιλιαρικα δεν θέλω να το χάσω . Με ποιον τρόπο να το κερδίσω αυτό . Έχει κάποιος αντιμετώπιση κάτι αναλογο να με βοήθησε στον τρόπο που θα το χειριστώ. Όπως είπα δεν θέλω να χαλασω τις σχέσεις μου μια και η εταιρεία είναι εντάξει απέναντι μου άσχετα με τα " λιμα " που πάντα θα υπάρχουν και θα σου χαλάνε την εικόνα της εταιρείας. Τα μόνα πράγματα που θα πάρεις αν φύγεις ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, δηλαδή από 01/01 είναι αποζημιωση μη ληφθεισας άδειας που θα είναι γύρω στον μεικτό μισθό ή και παραπάνω και ολόκληρο επίδομα άδειας (και στη νέα δουλειά θα ξαναπάρεις επίδομα άδειας, δηλαδή θα το πάρεις 2 φορές το '20 ) τα υπόλοιπα που λες απλά δεν παίζουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να σου δώσουν απόλυση και αποζημίωση το μόνο λοιπόν που σε ενδιαφέρει είναι να φύγεις ιανουάριο, αν φύγεις τώρα που μιλάμε δεν θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο κέρδος επίσης αν το πιάσουμε πολύ τυπικά, οφείλεις να δώσεις notice πριν φύγεις (δες το νόμο και τα χρονικά διαστήματα ανάλογα την προϋπηρεσία σου) , διαφορετικά μπορεί ο εργοδότης να διεκδικήσει αποζημίωση από σένα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις