venuets Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ανοίγω αυτό το θέμα για να αναφέρω κάποια θέματα που μου παρουσιάζει η σύνδεση μου μπας και έχει κάνεις να μου προτείνει κάποια λύση. 1) η γραμμή μαζεύει λάθη (https://prnt.sc/q8oe3x) 2) στο gaming έχω lag αλλά όχι ms 3) το wifi δεν αποδίδει 4) πολλές φορές εκεί που πατάω ένα βίντεο στο youtube μπορεί να κάνει buffering για κανένα λεπτό speedtest https://prnt.sc/q8ofkw rooter https://prnt.sc/q8odrt να σημειώσω επίσης ότι το συμβόλαιο αναγράφει ftth/fttb και μου έχουν fttc εάν υπάρχει κάτι ακόμη που θα βοηθούσε πείτε μ! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από tsoubas
zx1234r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον εννοείς fttg/fttb και fttc. Όπως τα περιγράφεις, μάλλον έχεις vdsl με vectoring. Όπως και να έχει το Ping είναι φυσιολογικό όπως και η ταχύτητα. Τα λάθη δεν είναι. Πάρε τηλ και δώσε βλάβη.
venuets Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, zx1234r είπε Μάλλον εννοείς fttg/fttb και fttc. Όπως τα περιγράφεις, μάλλον έχεις vdsl με vectoring. Όπως και να έχει το Ping είναι φυσιολογικό όπως και η ταχύτητα. Τα λάθη δεν είναι. Πάρε τηλ και δώσε βλάβη. ftth/fttb kai fttc έχεις δίκιο κεκτημένη ταχύτητα λένε ότι τα λάθη είναι φυσιολογικά και ότι διορθώνονται αυτόματα από το rooter
zx1234r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, tsoubas είπε ftth/fttb kai fttc έχεις δίκιο κεκτημένη ταχύτητα λένε ότι τα λάθη είναι φυσιολογικά και ότι διορθώνονται αυτόματα από το rooter Ναι ενδεχομένως να γίνεται αυτό. Παρακολούθησε το όμως. Τώρα για το wifi που σου κάνει νερά, δες λίγο το σήμα του.
venuets Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ναι ενδεχομένως να γίνεται αυτό. Παρακολούθησε το όμως. Τώρα για το wifi που σου κάνει νερά, δες λίγο το σήμα του. στο 5g ειμαι πενα αλλα στο 2.4 με το ζορι 17mbps
zx1234r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Εννοείς 5ghz και 2.4ghz? Αν καθυστερούν να ανοίξουν οι σελίδες ενδεχομένως να φταίνε δύο πράγματα. Ο εξοπλισμός, ειδικά αν χρησιμοποιείς repeater, extender κτλ και η εμβέλεια. Αν στο σημείο που είσαι έχεις σήμα -80dBm τότε είναι φυσιολογικό να έχεις αστάθεια.
venuets Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, zx1234r είπε Εννοείς 5ghz και 2.4ghz? Αν καθυστερούν να ανοίξουν οι σελίδες ενδεχομένως να φταίνε δύο πράγματα. Ο εξοπλισμός, ειδικά αν χρησιμοποιείς repeater, extender κτλ και η εμβέλεια. Αν στο σημείο που είσαι έχεις σήμα -80dBm τότε είναι φυσιολογικό να έχεις αστάθεια. απευθειας απο το ροοτερ με κινητο και λαπτοπ στο 5g δεν εχω προβλημα αλλα στο 2.4 εχω αργο νετ ! πολυ αργο και ειμαι διπλα στο ροοτερ ακριβως ! αλλαξα και καναλι και εφτιαξε καπως αλλα τα ιδια πανω κατω με πριν κανει !
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, tsoubas είπε να σημειώσω επίσης ότι το συμβόλαιο αναγράφει ftth/fttb και μου έχουν fttc Αυτο νομιζω σηκώνει και καταγγελία της σύμβασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα