Προς το περιεχόμενο

COSMOTE TV OVER THE TOP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα , ξεκινάω αυτό το θέμα γιατί είναι επίκαιρο , για ερωτήσεις πάσης φύσεως , γιατί κ έμενα με προβληματιζουν διάφορα , εγώ δεν έχω κεραία , εάν χρειάζεται κεραία για επίγεια , εάν μπορεί να παίξει σε android box , πέρα από αυτό που δίνει η cosmote  , όσοι έχουμε cosmote tv go τι γίνεται κ.α ...

Δημοσ.

Φίλε μου και μένα με βασανίζουν αυτά τα ερωτήματα επίσης .Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως δεν θέλεις κεραία θα υπάρχουν και θα παίζουν κανονικά μέσω ιντερνετ,η κοσμοτε πληρώνει για αυτά τα κανάλια,σε αντίθεση με wind vodafone .

Επίσης απο οσο ξέρω δεν θα παίζουν σε android box αλλά δεν ξέρω πως θα το μπλοκάρουν διότι θα παίζει σε PC (που είναι επίσης rooted συσκευή) .Αργότερα θα παίζει σε android tv και ήδη παίζει σε smart tv (πρόσφατα μοντέλα)

Όσο για το cosmote tv go έχω ακούσει πως θα κλείσει και θα υπάρξει κάποια μεταφορά στη νέα πλατφόρμα.Το πως και το  πότε δε το ξέρω...

Επιπλέον δε ξέρω αν κάποιος που έχει δορυφορική θέλει και το android box της κοσμοτε (με κάποιο μικρό επιπλέον κόστος ανα μήνα) τι μπορεί να κάνει...

Οι τιμές είναι αδικαιολόγητα υψηλές πάντως... Στη καλύτερη ίσες με τη δορυφορική, ενώ το κόστος εγκατάστασης του είναι μικρότερο σε σχέση με τη δορυφορική...

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, aek21.23 είπε

Φίλε μου και μένα με βασανίζουν αυτά τα ερωτήματα επίσης .Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως δεν θέλεις κεραία θα υπάρχουν και θα παίζουν κανονικά μέσω ιντερνετ,η κοσμοτε πληρώνει για αυτά τα κανάλια,σε αντίθεση με wind vodafone .

Επίσης απο οσο ξέρω δεν θα παίζουν σε android box αλλά δεν ξέρω πως θα το μπλοκάρουν διότι θα παίζει σε PC (που είναι επίσης rooted συσκευή) .Αργότερα θα παίζει σε android tv και ήδη παίζει σε smart tv (πρόσφατα μοντέλα)

Όσο για το cosmote tv go έχω ακούσει πως θα κλείσει και θα υπάρξει κάποια μεταφορά στη νέα πλατφόρμα.Το πως και το  πότε δε το ξέρω...

Επιπλέον δε ξέρω αν κάποιος που έχει δορυφορική θέλει και το android box της κοσμοτε (με κάποιο μικρό επιπλέον κόστος ανα μήνα) τι μπορεί να κάνει...

Οι τιμές είναι αδικαιολόγητα υψηλές πάντως... Στη καλύτερη ίσες με τη δορυφορική, ενώ το κόστος εγκατάστασης του είναι μικρότερο σε σχέση με τη δορυφορική...

Συμφωνώ οι τιμές είναι απίστευτα υψηλές , δεν γίνεται να πληρώνεις για cosmote tv ott cinema pack 19 ευρώ , ενώ έχεις netflix με τα μισά λεφτά , θα έπρεπε εκεί να είναι το full pack εάν κ πιστεύω το ιδανικότερο είναι στα 15 για να χτυπήσεις και τα παράνομα site , που ναι μεν τα έχουν όλα , άλλα δεν σου προσφέρουν αξιοπιστία .  

Δημοσ.

ελπίζω στους ήδη συνδρομητές να κάνουν καμιά καλύτερη προσφορά απο αυτές που βλέπουμε στο σαιτ..

Αν το έχει πάρει κανείς ας δώσει καμιά πληροφορία

• Like 1
Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι υπηρεσία τύπου Netflix και δουλεύει σε app για smartphone/tablet. Σε λίγο έγραψαν θα βγει και app για smart tv. Έχω Android tv η οποία στο Google play έχει ένα app που λέγεται "premium ott tv" και αναρωτιέμαι εάν θα έπαιζε σε αυτό μέχρι να βγει το app της cosmote για smart τηλεοράσεις...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, islas canarias είπε

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι υπηρεσία τύπου Netflix και δουλεύει σε app για smartphone/tablet. Σε λίγο έγραψαν θα βγει και app για smart tv. Έχω Android tv η οποία στο Google play έχει ένα app που λέγεται "premium ott tv" και αναρωτιέμαι εάν θα έπαιζε σε αυτό μέχρι να βγει το app της cosmote για smart τηλεοράσεις...

Όχι,αυτή είναι άλλη υπηρεσία,άσχετη με τη κοσμοτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aek21.23 είπε

Όχι,αυτή είναι άλλη υπηρεσία,άσχετη με τη κοσμοτέ.

Κρίμα. Δοκίμασα να κάνω sideload το apk της cosmote tv στην τηλεόραση, φορτώνει μεν αλλά δε παίζει σωστά δυστυχώς. Άρα περιμένουμε.

Επεξ/σία από islas canarias
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα με χαλάει το γεγονός που στο Cosmote tv box κατά την αρχική εγκατάσταση, πρέπει να έχεις ή να κάνεις gmail account.

Το ότι πρέπει να συμφωνήσω σε όρους χρήσης τρίτου, για μια υπηρεσία την οποία θα την πληρώνω, το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω, θα μείνω με το πιάτο μου. Ασε που δεν τρώει bandwidth και δεν ρουφιανεύει τι βλέπω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ παιδιά δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω προσφέρει από τους ήδη υπάρχοντες αποκωδικοποιητές, πέρα του φρέσκου UI. Δηλαδή εγώ που έχω τον κλασικό αποκωδικοποιητή της cosmote και βλέπω δορυφαρορικά, τι θα μου προσφέρει; Πέρα απ'ότι θα μου τρώει resources από το ίντερνετ που ήδη είναι σκατένιο. 24αρα σύνδεση που πιάνει 9...

Παίζει με κεραία δορυφορικά αυτό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thodoris20s είπε

Εγώ παιδιά δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω προσφέρει από τους ήδη υπάρχοντες αποκωδικοποιητές, πέρα του φρέσκου UI. Δηλαδή εγώ που έχω τον κλασικό αποκωδικοποιητή της cosmote και βλέπω δορυφαρορικά, τι θα μου προσφέρει; Πέρα απ'ότι θα μου τρώει resources από το ίντερνετ που ήδη είναι σκατένιο. 24αρα σύνδεση που πιάνει 9...

Παίζει με κεραία δορυφορικά αυτό;

Από οτι κατάλαβα ειναι σαν netflix. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απορία γιατί δεν μπορώ να βρω απάντηση. Γίνεται δύο χρήστες σε δύο διαφορετικές συσκευές(πχ εγω στη τηλεόραση στο σπίτι μου και ο πατέρας μου στη τηλεόραση στο σπίτι του-ίδιο account) να παρακολουθήσουν το ίδιο ματς από το sports pack και αν ναι πόσο κοστίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...