SkiLopSaRo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Έχω μία τηλεόραση η οποία δεν είναι smart και θα ήθελα να μπορώ να βλέπω ταινίες (netflix, media player κλπ), youtube και streams από browser είτε μέσω κινητού είτε από το PC. Προβλήματα, βέβαια, όπως το παρακάτω με ανησυχούν είναι η αλήθεια. Η τηλεόραση είναι αρκετά μακριά από το PC, οπότε απευθείας σύνδεση μέσω HDMI δεν γίνεται. Υπάρχει κάποια εναλλακτική ή είναι όντως το Chromecast η λύση που ψάχνω;
papp0us Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα Mi TV Box https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB.html . Και κάνει Playback αυτόνομα, και έχει ενσωματωμένο Chromecast αν θες να κάνεις Cast κάτι απο κινητό και PC.
valkon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχώς τα γύρισα πίσω. Είχα πάρει και το 4Κ και της τρίτης γενιάς (70€ και 40€ αντίστοιχα) . Και τα δύο είχαν delay στους υπότιτλους στο Netflix. Και σκέψου δοκίμασα και ethernet, και wifi και 4 διαφορετικά smartphone (μέσα σε αυτά και iphone), μέχρι και σε hotspot τα έβαλα χρησιμοποιώντας τα data του κινητού. Επίσης και διαφορετικά monitors και οθόνες. Στα υπόλοιπα, plex, youtube και γενικό casting ήταν οκ, απλά οκ δυστυχώς και ειδικά η 4Κ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Μέχρι και στο ρούτερ έκανα αλλαγές, αλλά δεν επεκτάθηκα όταν είδα ότι γίνεται και σε άλλα δίκτυα πέρα από το δικό μου. Πολύ χρήσιμη συσκευή για 40€ μέχρι εκεί, για 70€ με τίποτα. Να μην ξεχάσω, και στο spotify έβγαζε κολλήματα όταν άκουγες τραγούδια από εξωτερικές playlist και όχι από liked songs. Έκανα ότι μπορούσα, ξεσκόνισα τα φόρουμς και ρώτησα και στο reddit και δεν βρήκα λύση, μέχρι και στο support του netflix μίλησα και τους έστειλα video με το κόλλημα για να το...εξετάσουν. Αλλά αν ψάξεις λίγο παραπάνω, θα δεις ότι έχει τέτοια θέματα από την πρώτη γενιά κιόλας.
alexb_10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Εγω έχω το chromecast 3 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Με casting και απο κινητό και απο υπολογιστή 1
SkiLopSaRo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, papp0us είπε Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα Mi TV Box https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB.html . Και κάνει Playback αυτόνομα, και έχει ενσωματωμένο Chromecast αν θες να κάνεις Cast κάτι απο κινητό και PC. Casting απο κινητό και pc μπορεί να κάνει ικανοποιητικά σαν την ιδια συσκευή του Chromecast;
papp0us Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, SkiLopSaRo είπε Casting απο κινητό και pc μπορεί να κάνει ικανοποιητικά σαν την ιδια συσκευή του Chromecast; Ναι καμία διαφορά, σαν να έχεις Chromecast κανονικά
SkiLopSaRo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, papp0us είπε Ναι καμία διαφορά, σαν να έχεις Chromecast κανονικά Νομίζω πείστηκα να το αγοράσω. Από ότι είδα, μπορείς να βάλεις και διάφορα άλλα καλούδια με λίγο πείραγμα μέσω sideload και να γίνει ακόμα πιο αποδοτικό, νομίζω πως θα με βολέψει.
mchrisober Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 οπως προειπαν οι παραπανω, δεν αξιζει το Chromecast.
SkiLopSaRo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Πήρα το Mi Box S τελικά, πάλι καλά, γιατί δεν μπορώ να κάνω cast κανένα αρχείο, ούτε από τον υπολογιστή, ούτε από το κινητό, είτε θα κολλάει είτε δεν θα παίζει καθόλου, μόνο από κανα Youtube λειτουργεί το casting. Οπότε αν έπαιρνα το Chromecast θα έκλαιγα τα λεφτά μου ήδη. Τουλάχιστον αυτό, δεν είναι τελείως άχρηστο, μπορώ να δω Netflix ή Youtube ή να συνδέσω εξωτερικό σκληρό.
satsok2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Να ρωτήσω. Για Netflix τελικά κάνει; Με τους υπότιτλους; Πρέπει οπωσδήποτε να το προβάλω από κινητό; Kodi?
gippas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Στις 21/4/2020 στις 8:28 ΜΜ, satsok2 είπε Να ρωτήσω. Για Netflix τελικά κάνει; Με τους υπότιτλους; Πρέπει οπωσδήποτε να το προβάλω από κινητό; Kodi? Έχω Chromecast δεύτερης γενιάς (απλό, όχι Ultra) και δεν έχω κανένα θέμα με τους υπότιτλους του Netflix. Όχι, δεν χρειάζεται να το προβάλεις από το κινητό, απλά ξεκινάς να παίζεις αυτό που θες από κινητό/PC/Google Home και μετά κάνεις ότι θες από την συσκευή, εκτός και αν φυσικά θέλεις να κάνεις mirror την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή.
nhn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Στο casting χρειάζεται Ίντερνετ το tv box για να παιξει? Ξέρει κάνεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) εγώ τα έχω όλα τα Google Chromecast 2 - Ultra 4k - 3gen σε γραμμή (Cosmote FTTH 100/10)κανένα πρόβλημα με Netflix ή Spotify Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από ikorolis
vargas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Στις 5/1/2021 στις 12:58 ΠΜ, ikorolis είπε εγώ τα έχω όλα τα Google Chromecast 2 - Ultra 4k - 3gen σε γραμμή (Cosmote FTTH 100/10)κανένα πρόβλημα με Netflix ή Spotify Κ γω τα ίδια μία χαρά λειτουργεί, το 3 όμως .
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το Google Chromecast 3ης γενιάς παίζει απροβλημάτιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα