GrecoPrimo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια , αρχες του χρονου ταξιδευω στην ελβετια και δεν ξερω τι να κανω με τα λεφτα. Αξιζει να μετατρεψω τα ευρω στο ελβετικο νομισμα ? Εναν γνωστος μου προτεινε να τα βαλω σε μια προπληρωμενη καρτα (prepaid). Τι θα με συμφερε περισσοτερο ?
GrecoPrimo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Revolut? Με prepaid card αν πληρωνω θα ''χανω χρηματα'' επειδη θα μετατρεπει το νομισμα και θα μου κραταει η τραπεζα ?
basilis_k6 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε Με prepaid card αν πληρωνω θα ''χανω χρηματα'' επειδη θα μετατρεπει το νομισμα και θα μου κραταει η τραπεζα ? εχοντας παρει την αποφαση να πας σε μια τοσο εξωφρενικα ακριβη χωρα, τα fees δεν νομιζω να σε πειράξουν και πολύ. 1 2
Mar. T. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Πέρσυ πήγα για επαγγελματικό ταξίδι στη Ζυρίχη 3 φορές σε ένα χειμώνα και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δε δέχονται κάρτες παντού, όπως στην Ελλάδα. Έτυχε πολλές φορές να θέλουμε να πάρουμε φαγητό και να χρειαζόμαστε μετρητά, οπότε μη βασιστείς μόνο σε Revolut κλπ και να πληρώνεις επιτόπου. Καλύτερα να κάνεις ανάληψη απο atm εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις