LIGHT1NG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, panteraGGR είπε ναι παιδια το cx 500 της corsair εχω μιας και ξεχασα να παρεθεσω εχω και 3 δισκους πανω εναν ssd toshiba tr 250gb για windows και 2 WD 2 και 4 TR.σε power consumption test που εκανα expert μου βγαζε καταναλωση καπου στα 450 με 470 watt.Γ αυτο λεω κ γω να ανεβω στα 650 τουλαχιστον.το θεμα ειναι εχετε κανα app σαν αυτα πανω για να μ παρει τα δεδομενα απο το pc και να μου βγαλει benchmark?γτ στa watt usage sites τα μοντελα πχ απο τον ssd και τους HDD Δεν μου τους ειχε.για να μπορω και γω να ξερω ακριβως τι καιει και τι θα χρειαζομαι να δωσω στο ρευμα μην γινει καμια εμπλοκη EDIT:επισης να παρεθεσω μια εικονα στο περιπου ενος power consumption test που εκανα τωρα.(δε θυμαμαι ακριβως τους σκληρους δισκους και επισης δεν εχω βαλει pump ψυξης γτ δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι...PLUS απο υδροψυξη εχει τον 280 masterliquid ενω εγω εχω τον 340 και δεν μου τον βγαζει...παραθετω εικονα απο κατω με το power usage μου Στον επεξεργαστή έχεις 1.1volt δηλαδή κυριολεκτικά σε αυτό το load δουλεύει χωρίς καν το boost σου προτείνω να βάλεις 1.4 για να είσαι μέσα (όταν θα το πειράζεις στο bios το πας και 1.30,1.32) επίσης ποσότητες στα υπόλοιπα κομμάτια καλύτερα να βάλεις. Επίσης για κάρτα γραφικών έχεις βάλει την 1060 με την αλλαγή σε 5700ΧΤ πάει 530 το watt load.
panteraGGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Έχω βάλει ποσότητες απλά δεν φαίνεται στο screenshot.νομιζω με 650 θ ναι καλυμμένος έτσι?θέλουμε κάποια πιστοποίηση συγκεκριμένα γ να ξέρω ότι δε θα μου το φάει η μαρμάγκα?
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, panteraGGR είπε Έχω βάλει ποσότητες απλά δεν φαίνεται στο screenshot.νομιζω με 650 θ ναι καλυμμένος έτσι?θέλουμε κάποια πιστοποίηση συγκεκριμένα γ να ξέρω ότι δε θα μου το φάει η μαρμάγκα? Πάρε το tx/rmx από corsair που είναι gold https://www.skroutz.gr/s/15098381/Corsair-RMx-Series-RM650x-140mm.html 10 χρονάκια εγγύηση και είσαι κομπλέ εγώ το 750 θα πάρω σύντομα.
panteraGGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Πάρε το tx/rmx από corsair που είναι gold https://www.skroutz.gr/s/15098381/Corsair-RMx-Series-RM650x-140mm.html 10 χρονάκια εγγύηση και είσαι κομπλέ εγώ το 750 θα πάρω σύντομα. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου θα ακολουθησω τη συμβουλη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα