Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα με το πρωτο μου ποστ εδω στο φορουμ.αν και παρακολουθω αρκετες συνομιλιες ηρθε η ωρα να θεσω στο τραπεζι με τη σειρα μου , το μεγαλο ερωτημα:η πιο καλη σε(λεφτα , αποδοση , υλοποιηση) gpu για 1440p gaming.

Προσφατα σαν παιδι κ εγω εχτισα ενα πολυ ομορφο πυργακι me lian li o-11 dynamic white tower gigabyte x570 mobo και ryzen 3600 cpu.Για ram εβαλα 2 x16 GSkillz Ripjaws στα 3600hz χρονισμο.εβαλα την masterliquid ML360R RGB για ψυξη και fps boost (κανω πλακα εννοειται) και δυστυχως επειδη το budget ηταν περιορισμενο στα 700 κατοσταρικα κρατησα την 1060 3gb μου x gaming (η οποια εδω και 3 χρονακια εχει βγαλει τα ψωμακια της καθαρα) και το τροφοδοτικο που μαλλον θα χρειαστει αλλαγη σε παραπανω watt σιγα σιγα στο 500w.Η νουμπια μου λοιπον ηταν οτι λεφτα που μαζεψα τα ειξα σε ενα acer nitro vg270up IPS panel 144hz 1440p 1-4 ms responce time (γτ 1 ms δεν βλεπω πουθενα σε σωστα reviews)  , 27''.Το σωστο play οντως θα ταν να αλαξω καρτα γραφικων και μετα μονιτορ απλα με το LG 24 1080p 60hz TN κλαιει η μανα του πελε οταν λιωνω στα games Μου και τα ματια μου με πεθαινουν.(Θα ηθελα αφου ουφ, μπω στο ψητο να δεχτω σχολια και για το build μου να δω πως θα παντρεψει κιολας τη νεα gpu).

Παμε τωρα στο κυριως πιατο που ειναι η GPU.Ψαχνοντας λοιπον κανα 2 μηνο παντου και τα παντα ημουν αναμεσα σε 2060 σουπερ 2070 σουπερ και αλλαξοπιστησα και κοιτα ξα και προς AMD.Ημουν αναμεσα σε 580 και μετα κοιταξα 5700 και το xt μοντελο για 10% παραπανω performance.Το θεμα μου εμενα ειναι ενα.δεν θελω να δωσω 500+ ευρω για 2070 οταν η 5700xt φτανει στις ιδιες επειδοσεις με την 2070 σουπερ το ray tracing το γραφω στα παλια μου τα παπουτσια καθως ελαχιστα games το χρησιμοποιουν απο οτι εχω ψαξει.αρα μαλλον μου μενει η AMD οπου και θα κοιταξω προς τα εκει.η ερωτηση ειναι.5700 απλη?xt?και αν ναι ποια ειναι η καλυτερη υλοποιηση της?αν οχι η καλυτερη που ΙΣΩΣ ειναι η redcolour , προς τα που κοιτας μετα?saphire radeon?ιδου η απορια

Για να συνοψισω και να μην ζαλιζω αλλο ψαχνω μια καλη καρτα γραφικων να κανει ομορφα τη δουλεια της χωρις ζορια κτλ με προσιτη τιμη ναι 400 θα τα δωσω αλλα οχι για 2060 η 6gb vram θελω 8 τουλαχιστον.πας στην AMD η ακομα καλυτερα περιμενεις τα καινουργια μοντελα της και αναβαθμιζεις τοτε?

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου...εχω σταμπαρει κ γω την της Gigabyte αν και ακουω διαφορα για τη συγκεκριμενη υλοποιηση σε θεμα drivers optimisation black screens κτλ.οπως επισης και η x570 που ειναι της gigabyte mobo επρεπε να κανω πολλα bios updates μεχρι να στρωσει οπως και να κλεισω το ultra booting  γτ ειχα bcod.γενικα ειμαι λιγο καχυποπτος με αυτη την εταιρια.αλλα ναι νομιζω σαν υλοιποιηση ειναι η πιο VFM

Δημοσ.
4 ώρες πριν, john9 είπε

Για μένα πας σε sapphire pulse 5700 xt τρελό value και πολύ καλή ψύξη η κάρτα

https://www.skroutz.gr/s/19852712/Sapphire-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Pulse-11293-01-20G.html?keyphrase=pulse+5700+xt

Θα την τσεκαρω εξονυχιστικά.αν κ λένε για θερμοκρασίες η νίτρο είναι η καλυτερη.μπορειτε λοιπόν να μου προτείνετε κ ένα σωστό τροφοδοτικό?αμφιβάλλω αν τα 500w θα τα σηκώσει όλα αν κ θ μπορούσα ν τ ρισκαρω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, panteraGGR είπε

Καλησπερα φιλε μου...εχω σταμπαρει κ γω την της Gigabyte αν και ακουω διαφορα για τη συγκεκριμενη υλοποιηση σε θεμα drivers optimisation black screens κτλ.οπως επισης και η x570 που ειναι της gigabyte mobo επρεπε να κανω πολλα bios updates μεχρι να στρωσει οπως και να κλεισω το ultra booting  γτ ειχα bcod.γενικα ειμαι λιγο καχυποπτος με αυτη την εταιρια.αλλα ναι νομιζω σαν υλοιποιηση ειναι η πιο VFM

Σε όλες τις εταιρίες θα αντιμετωπίσεις παιδικές ασθένειες και για όλες υπάρχει λύση. Το vfm σου είπα ποιο είναι αν θες πιο ακριβή, ξεχνάς pulse και πας σε nitro+ ή powercolor όπως δηλαδή το σκεφτόσουν. Αυτά αρκούν με το παραπάνω https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=11452924,15098381,14754080,16369647

Εννοείται ότι θα τα σηκώσει ολα το 500αρι σου αν είναι ποιοτικό και δεν το έχεις δεκαετιες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τροφοδοτικο οποιοδήποτε corsair με πιστοποίηση gold απο 600w και πανω είσαι πολύ καλά. Το 500αρι είναι οριακο. Επιμενω ασε τις νιτρο και λοιπά αν θες value πας σε pulse η gigabyte

Powecolor μακριά υπάρχει παρτιδα με προβληματικά bios.   Ειμαι παθών για αυτό στο λεω με red dragon 5700 xt που εγινε refund

Επεξ/σία από john9
Δημοσ.

Για εμένα οποία από τις προαναφερθείσες pulse , nitro , msi , gigabyte και να διαλέξεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος σε 1440p. Προσωπικά θα πήγαινα σε νίτρο 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panteraGGR είπε

Αν θυμάμαι καλά έχω corsair 500 bronze πιστοποιηση

Με το 500αρι θα το σηκώσει απλά πρέπει να την κάνεις undervolt ώστε να μην ξεπερνάει τα 200watt γιατί θα στα τινάξει το psu και φυσικά θα πρέπει να δρομολογήσεις και ένα 650 psu για να την αξιοποιήσεις φουλ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...