Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Metaksas είπε Άμα βάλουν και τον γίγαντα μισελεν εγω θα πάω να το δω O Marshmallow man είναι.
xaerialtwistx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, The_Prodigy είπε Μην ξεχνας και το Ghostbusters για PS360! Ο,τι κοντινότερο σε GB3. Α με προλαβες! Δεν το έχω δει καν αλλά κάτι παρόμοιο που θυμάμαι είναι το Ghosthunter στο PlayStation 2 που ήταν πολύ καλό (και πλήρως εξελληνισμένο).
Ntinaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 btw, την ταινια του 2016 την περιμενα ΠΟΛΥ χειροτερη απ οσο ηταν, (της εβαλα 5 στο imdb δηλαδη) ως ταινια ηταν κακη, ειχε ωραια εφε, αλλα τραγικα απαραδεκτο ηταν το σεναριο, οι ηθοποιοι και η υπερπροσπαθεια για "strong female" χαρακτηρες, που ηταν ακρως σεξιστικο κατα των ανδρων, σε βαθμο που νομιζες οτι το κανανε επιτηδες
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Δεν το έχω δει καν αλλά κάτι παρόμοιο που θυμάμαι είναι το Ghosthunter στο PlayStation 2 που ήταν πολύ καλό (και πλήρως εξελληνισμένο). Το ιδιο λεμε! Ειχε βγει και για τις, τοτε, next gen κονσόλες.
Regulus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2019 στις 9:52 ΜΜ, xaerialtwistx είπε Επειδή οι 2 πρώτες ταινίες είναι απο εκείνες που βλέπω τουλάχιστον μια φορά ανά διετία τα τελευταία 25 χρόνια, πολύ φοβάμαι για το τι θα δω. Από την άλλη, μιας και δεν είδα την ταινία που βγηκε πριν λίγα χρόνια, το πιο σύγχρονο μέρος του franchise που έχω στο μυαλό μου είναι αυτό. Απόκρυψη περιεχομένων Πόσο πιο εκτός προσδοκιών να βγει; Μην δεις την τρίτη, μείνε καλύτερα με τις δύο παλιότερες. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις το συναίσθημα. Ελπίζω πάντως κι εγώ σε μια σωστή συνέχεια που θα πάει λίγο παραπέρα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Regulus
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Regulus είπε Μην την δεις μείνε καλύτερα με τις δύο παλιότερες. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις το συναίσθημα. Θυμήθηκα και το άλλο Ghostbusters. Spoiler 22 ώρες πριν, The_Prodigy είπε Το ιδιο λεμε! Ειχε βγει και για τις, τοτε, next gen κονσόλες. Πως λέμε το ίδιο αφου αυτο που λεω εγω υπαρχει μονο στο PS2 και δεν ειναι Ghostbusters. :ρ Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από xaerialtwistx
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Θυμήθηκα και το άλλο Ghostbusters. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πως λέμε το ίδιο αφου αυτο που λεω εγω υπαρχει μονο στο PS2 και δεν ειναι Ghostbusters. :ρ To διάβασα ως "ghostbusters", που υπαρχει και αυτο στο PS2. Πολυ ωραιο και το Ghosthunter. Με ελληνική μεταγλώττιση (Λορεντζο/Γιώργος και άλλοι ) before it was cool. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα