Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να ξαναρχίσω να χρησιμοποιώ μία φρυγανιέρα που έχω παροπλισμένη εδώ και κανά 2 χρόνια, οπότε έχει μαζέψει αρκετή βρωμιά οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε καθάρισμα. Για το εξωτερικό οκ, αλλά το εσωτερικό που έχει την συρμάτινη θήκη για τις φέτες και τις επιφάνειες γενικά δεν ξέρω με τι είναι καλό να τα καθαρίσω για να μην πάθει καμία ζημιά το εσωτερικό (πχ κανά βραχυκύκλωμα αν χρησιμοποιήσω σαπουνάδες κλπ) ή οι αντιστάσεις κλπ.

Σκέφτηκα κάποια παλιά οδοντόβουρτσα (ή τέλος πάντως κάποια οδοντόβουρτσα που θα αχρηστεύσω μετά) αλλά με τι υλικό ως καθαριστικό; Φαγητό θα βάλω μέσα, αν ο,τιδήποτε βάλω δεν φύγει τελείως μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Δημοσ.

Αν δεν έχει σκουριές είσαι καλά... Αν είναι μονο σκόνη με ένα καλό βούρτσισμα θα φύγει. Βάλε την να κάψει και 4-5 φορές μόνη της χωρίς ψωμί μέσα... Η θερμοκρασία που βγάζει θα καθαρίσει κάθε μικροοργανισμό καλύτερα από την σαπουνάδα... 

Δημοσ.

Την λύση του αέρα ομολογώ δεν την είχα σκεφτεί. Απλά μετά από τόσο καιρό δεν έχει μόνο σκόνη, αλλά έχει μαζέψει και κάτι σαν γλίτσα, προφανώς σκόνη μαζί με υδρατμούς, την είχαν οι γονείς μου αρκετό καιρό έξω στον πάγκο της κουζίνας και κοντά στις εστίες που μαγείρευε η μάνα μου. Δηλαδή σκέτο βούρτσισμα χωρίς κάτι άλλο και θα είναι οκ; Ίσως έστω βουτηγμένη οδοντόβουρτσα σε λίγο νερό που θα φύγει αν την βάλω σε λειτουργία λόγω υψηλών θερμοκρασιών; 'Η μήπως σε κάτι άλλο όπως ξύδι που είναι και φυσικό αντιβακτηριακό;

Δημοσ.

αν έχει και τέτοια πράγματα την πετάς, μην βγει τίποτα από μέσα και σ'αρπάξει κανένα χέρι... 

για 15 ευρώ δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία... 

• Like 1
Δημοσ.

Ριξε αφρο ξυρισματος η σαπουναδα πηχτη η καθαριστικο φουρνου θα εχει η μανα.. γεμισε τιγκα ομως. . Αναψε τη στο φουλ 5 λεπτα. Λαμπικο θα γινει.  

Δημοσ.

Ο αερας οντως κανει πολυ καλη δουλεια. Οσο για το καθαρισμα καλυτερα καθαρο οινοπνευμα παρα κατι αλλο χημικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...