Sadako Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Θέλω να ξαναρχίσω να χρησιμοποιώ μία φρυγανιέρα που έχω παροπλισμένη εδώ και κανά 2 χρόνια, οπότε έχει μαζέψει αρκετή βρωμιά οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε καθάρισμα. Για το εξωτερικό οκ, αλλά το εσωτερικό που έχει την συρμάτινη θήκη για τις φέτες και τις επιφάνειες γενικά δεν ξέρω με τι είναι καλό να τα καθαρίσω για να μην πάθει καμία ζημιά το εσωτερικό (πχ κανά βραχυκύκλωμα αν χρησιμοποιήσω σαπουνάδες κλπ) ή οι αντιστάσεις κλπ. Σκέφτηκα κάποια παλιά οδοντόβουρτσα (ή τέλος πάντως κάποια οδοντόβουρτσα που θα αχρηστεύσω μετά) αλλά με τι υλικό ως καθαριστικό; Φαγητό θα βάλω μέσα, αν ο,τιδήποτε βάλω δεν φύγει τελείως μπορεί να είναι επικίνδυνο.
madnifestah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν έχει σκουριές είσαι καλά... Αν είναι μονο σκόνη με ένα καλό βούρτσισμα θα φύγει. Βάλε την να κάψει και 4-5 φορές μόνη της χωρίς ψωμί μέσα... Η θερμοκρασία που βγάζει θα καθαρίσει κάθε μικροοργανισμό καλύτερα από την σαπουνάδα...
Sadako Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Την λύση του αέρα ομολογώ δεν την είχα σκεφτεί. Απλά μετά από τόσο καιρό δεν έχει μόνο σκόνη, αλλά έχει μαζέψει και κάτι σαν γλίτσα, προφανώς σκόνη μαζί με υδρατμούς, την είχαν οι γονείς μου αρκετό καιρό έξω στον πάγκο της κουζίνας και κοντά στις εστίες που μαγείρευε η μάνα μου. Δηλαδή σκέτο βούρτσισμα χωρίς κάτι άλλο και θα είναι οκ; Ίσως έστω βουτηγμένη οδοντόβουρτσα σε λίγο νερό που θα φύγει αν την βάλω σε λειτουργία λόγω υψηλών θερμοκρασιών; 'Η μήπως σε κάτι άλλο όπως ξύδι που είναι και φυσικό αντιβακτηριακό;
Sadako Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Κι έλεγα πότε θα το πετάξει κάποιος...
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Πόσο κάνει μια φρυγανιερα ; Από το να παλεύεις να την καθαρίσεις από την γλίτσα και την βρώμα πιο φτηνά θα σου βγει .
madnifestah Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 αν έχει και τέτοια πράγματα την πετάς, μην βγει τίποτα από μέσα και σ'αρπάξει κανένα χέρι... για 15 ευρώ δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία... 1
ELTASSOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ριξε αφρο ξυρισματος η σαπουναδα πηχτη η καθαριστικο φουρνου θα εχει η μανα.. γεμισε τιγκα ομως. . Αναψε τη στο φουλ 5 λεπτα. Λαμπικο θα γινει.
Irene.j Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ο αερας οντως κανει πολυ καλη δουλεια. Οσο για το καθαρισμα καλυτερα καθαρο οινοπνευμα παρα κατι αλλο χημικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα