thanasiskg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 γεια σας όπως γράφω και στον τίτλο θέλω ένα smartwatch κυρίως για καταγραφή του ύπνου .Αυτό που έχω βρει είναι το huawei watch gt 2. Επίσης θα ήθελα να έχει δερμάτινο λουράκι η να μπορώ να του βάλω εγώ ένα δερμάτινο εξτρά. Το huawei με ικανοποιεί και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι ποιο οικονομικό?
solution1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Νομίζω ένα activity tracker, θα είναι πολύ οικονομικότερο για τη δουλειά που το θέλεις. Αλλά επειδή δεν έχω γνώσεις επί του θέματος, καλύτερα να μιλήσει κάποιος ειδικός.
thanasiskg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Ναι συμφωνώ απλα θα ηθελα κατι ποιο ωραιο στο χερι σαν κανονικο ρολοι
solution1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Από τη στιγμή που το θέλεις για καταγραφή ύπνου, δε χρειάζεται να το φοράς την ημέρα. Το πρωί που θα ξυπνήσεις, απλά το βγάζεις.
stark Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, thanasiskg είπε γεια σας όπως γράφω και στον τίτλο θέλω ένα smartwatch κυρίως για καταγραφή του ύπνου .Αυτό που έχω βρει είναι το huawei watch gt 2. Επίσης θα ήθελα να έχει δερμάτινο λουράκι η να μπορώ να του βάλω εγώ ένα δερμάτινο εξτρά. Το huawei με ικανοποιεί και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι ποιο οικονομικό? Για καταγραφή ύπνου τα smartwatches όντως δεν πολυ-προτεινονται, καθότι κάποιους τους ενοχλούν λόγω όγκου στον ύπνο. Από κει και πέρα, σε ότι αφορά την αξιοπιστία στο συγκεκριμένο κομμάτι, η σειρά είναι 1) Fitbit (π.χ. Inspire HR), 2) Huawei (να επιβεβαιώσεις ότι είναι μοντέλο που υποστηρίζει το "Huawei TruSleep 2.0"). Μακριά από Garmin, καθότι όσο δυνατή είναι στο fitness / sport tracking τόσο αστεία κι αναξιόπιστη είναι στο sleep tracking. Επίσης μακριά από οποιοδήποτε band / watch δεν έχει καν HR sensor. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από stark 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα