Green Dragon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Abudi είπε Σήμερα παραλάβαμε από κατάστημα στον Ν. Κόσμο το Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) στα 265 ευρώ. Πάνω στην κλειστή ζελατίνα του κουτιού, υπήρχε κολλημένο αυτοκολλητάκι της Infoquest καθώς και βιβλιαράκι οδηγιών. Το IMEI ελέγχθηκε τόσο στο https://www.mi.com/global/shield#imei_en (με αποτέλεσμα delivery address Greece) όσο και τηλεφωνικά με την Infoquest με τον υπάλληλο να λέει κατά λέξη "ναι, είναι δικό μας το τηλέφωνο". Σημειώνω οτι η τιμή για το ίδιο τηλέφωνο στις μεγάλες αλυσίδες - "επίσημους συνεργάτες" (κατά το site της infoquest) είναι 319 ευρώ. Αυτά! Καλά Χριστούγεννα! Καλορίζικο το τηλέφωνο και εύχομαι να το χαρείς. Αποδεικνύεται και με τη δική σου αγορά, ότι αρκετά σκρουτζομάγαζα αγοράζουν χονδρική από Infoquest και πουλάνε τη συσκευή με την εγγύηση του προμηθευτή τους, δηλαδή της Infoquest. Δεν υπάρχει πλέον καμμία αμφιβολία και καμμία αμφισβήτηση σε αυτό. Και ένα τελευταίο. Πιστεύω ότι όταν αναφερόμαστε σε μία αγορά μας ή όταν προτείνουμε μια συσκευή, από ένα σκρουτζομάγαζο που διαθέτει συσκευές με εγγύηση Infoquest, δικαιούμαστε να δίνουμε και το link. Δεν καταλαβαίνω γιατί διστάζουμε ( και εγώ μαζί, δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω ). Σε όλο το forum υπάρχουν links στις προτάσεις για laptops, τηλεοράσεις, κινητά από Γερμανό, πλυντήρια από mediamarkt, Κοτσώβολο κ.λ.π. Όταν βάζουμε το link, επιβραβεύουμε τον έμπορο που αγοράζει επίσημη εισαγωγή και προσφέρει την ίδια συσκευή 50 και 100 ευρώ κάτω από τους "επίσημους συνεργάτες". Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 1
Abudi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Green Dragon είπε [...............]. Όταν βάζουμε το link, επιβραβεύουμε τον έμπορο που αγοράζει επίσημη εισαγωγή και προσφέρει την ίδια συσκευή 50 και 100 ευρώ κάτω από τους "επίσημους συνεργάτες". Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Σε αυτό το τελευταίο είναι που στέκομαι κι εγώ και σ'ευχαριστώ που έθεσες το θέμα υπόψιν μας. Εμείς πηγαίναμε κατευθείαν για αγορά από αλυσίδα, να μην υπάρχει πιθανότητα να μπλέξουμε με περιέργα σκρουτζομάγαζα κλπ. Και θα πληρώναμε λοιπόν σαν μ@@@κες αυτό το καπέλο. 1
elpenor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Abudi είπε Σε αυτό το τελευταίο είναι που στέκομαι κι εγώ και σ'ευχαριστώ που έθεσες το θέμα υπόψιν μας. Εμείς πηγαίναμε κατευθείαν για αγορά από αλυσίδα, να μην υπάρχει πιθανότητα να μπλέξουμε με περιέργα σκρουτζομάγαζα κλπ. Και θα πληρώναμε λοιπόν σαν μ@@@κες αυτό το καπέλο. Επειδή το έχω προτείνει σε ένα φίλο μου μπορείς να αναφέρεις το μαγαζί για να τον στείλω εκεί; Εγώ που το πήρα από ένα τυχαίο μεγάλο μαγαζί του skroutz μου βγήκε "Indonesia".
Green Dragon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, elpenor είπε Επειδή το έχω προτείνει σε ένα φίλο μου μπορείς να αναφέρεις το μαγαζί για να τον στείλω εκεί; Εγώ που το πήρα από ένα τυχαίο μεγάλο μαγαζί του skroutz μου βγήκε "Indonesia". Αν μιλάς για το Redmi Note 8 Pro 128gb, το αγόρασε ο γιος μου από cosmodata. Ο φίλος @Abudi προφανώς το αγόρασε από άλλο κατάστημα. Θα μας πει ο ίδιος. Όπως και να έχει το πράγμα, καλό θα είναι να προηγηθεί ένα τηλεφώνημα στα καταστήματα για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και εγγύησης. 1
elpenor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε Αν μιλάς για το Redmi Note 8 Pro 128gb, το αγόρασε ο γιος μου από cosmodata. Ο φίλος @Abudi προφανώς το αγόρασε από άλλο κατάστημα. Θα μας πει ο ίδιος. Όπως και να έχει το πράγμα, καλό θα είναι να προηγηθεί ένα τηλεφώνημα στα καταστήματα για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και εγγύησης. Ναι για αυτό μιλάω, ευχαριστώ! 1
Abudi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το τηλέφωνο αγοράστηκε από το MSystems στην Αμβ. Φραντζή @elpenor Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Abudi 1 1
HERTHAN Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Εγω παντως ακομα δεν εχω βρει καποιο καταστημα και ψαχνω εναν μηνα που να συνδυαζει εγγυηση απο info και να κοβει και τιμολογιο χωρις φπα. Και δεν νομιζω να βρω κιολας γιατι εχω ασχοληθει υπερβολικα κι εχω κουραστει και με βλεπω να παιρνω απο amazon μαλλον κανενα realme. Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην προτεινουμε καταστηματα. Βαλτε ρε παιδια οσοι ξερουν ποια καταστηματα εχουν επισημη εγγυηση γιατι ειναι πολλοι που ψαχνουν.Για ποιο λογο το κραταμε μυστικο δεν εχω καταλαβει. Δηλαδη αν ειναι καμια 15αρια καταστηματα μαζι με τους μεγαλους θα θεωρηθει διαφημιση? Βαλτε με αλφαβητικη σειρα οσοι γνωριζουν για να ξερουν οσοι ψαχνουν να παρουν κινητο. 1
Abudi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @HERTHAN Τα παρακάτω είναι καταστήματα με εγγύηση infoquest (δε γνωρίζω για τιμολόγιο όμως) Cosmodata - αγόρασε ο @Green Dragon FoxBox - ρώτησε ο παραπάνω MSystems - αγόρασα εγώ Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Abudi 2
elio_1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Αγόρασα από FoxBox το mi A3 στα 157€ (χωρίς τιμολόγιο, με απόδειξη) στις 23/12 και στο εξωτερικά στο κουτί υπήρχε αυτοκόλλητο της infoquest 1
Natha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχει κανείς καμιά πληροφορία για το αν θα εισαχθούν επίσημα από infoquest τα mi 9 lite και mi 9 se? πολύ ευχαριστημένος από τη σειρά redmi, αλλά νομίζω ένα από τα δύο μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν βλέπω όμως κάτι για επίσημη εισαγωγή τους. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από Natha
panosk0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Natha είπε Παιδιά έχει κανείς καμιά πληροφορία για το αν θα εισαχθούν επίσημα από infoquest τα mi 9 lite και mi 9 se? πολύ ευχαριστημένος από τη σειρά redmi, αλλά νομίζω ένα από τα δύο μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν βλέπω όμως κάτι για επίσημη εισαγωγή τους. Δεν φέρνει αυτήν τη σειρά η infoquest, συνεπώς δεν μπορείς να έχεις δύο χρόνια εγγύηση Εδώ όμως μπορείς να δεις ποια κινητά φέρνει η εταιρία και να αναζητήσεις τ προαναφερόμενα μαγαζιά αν υπάρχουν για πώληση https://www.xiaomi-greece.gr/Smartphones Επίσης κάποια μαγαζιά ( vivacom) δίνουν δύο χρόνια δικιά τους εγγύηση ( συνεργάζονται με επισκευαστικά Κέντρα ) Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από panosk0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα