Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, giantzeron είπε

γιατι τοσος πανικος για αυτον τον 1+ χρονο εγγυησης.... ?

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος πανικός. Ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών  κάνουμε.  Όταν μία αλυσίδα πουλάει ένα κινητό π.χ. το Mi a3 στα 279 ευρώ, αυτό το κάνει επειδή ουσιαστικά πουλάει την εγγύηση που συνοδεύει τη συσκευή. Αν κάποιος βρει την ίδια συσκευή με την ίδια εγγύηση στα 150-160 ευρώ σε ένα μικρότερο κατάστημα και αυτό επιβεβαιωθεί, δεν είναι φυσικό να το μοιραστεί στο forum;;

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Κανονικά σφραγισμένες. Με το λεπτό σελοφάν που έχουν οι σφραγισμένες συσκευές. Όταν το αφαιρέσεις βλέπει στο κάτω μέρος του κουτιού το αυτοκόλλητο της info και μέσα στο κουτί ένα μικρό φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης και εγγύηση καλής λειτουργίας στα Ελληνικά.

IMG-20191210-171037.jpg

IMG-20191210-171046.jpg

Μπορείς να κάνεις και ένα τηλεφώνημα στην info με το Imei για επιβεβαίωση και είσαι κομπλέ.

Να διευκρινίσω ότι αυτά ισχύουν για συσκευές που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από την Info. Γιατί εγώ έψαχνα και για το Mi 9 lite, το οποίο δεν έχει γίνει επίσημη εισαγωγή. Οπότε πήρα από Σκρουτζομάγαζο παραεισαγωγή. Ξέρω σίγουρα για Mi a3 και Redmi note 8 pro. Και φυσικά ισχύει για redmi note 7, redmi note 8 και άλλα.

Δρακε, επειδη ειμαι αναμεσα σε mi a3 και mi 9 lite, πες τη γνωμη σου μιας κ εχεις εμπειρια κι απ τα δυο.

Σε οθονη ειναι τοσο καλυτερο το mi 9 lite;

Επισης σε λογισμικο πως τα βλεπεις; Ειναι απροβληματιστο το α3;

Το α3 160 ευρω απο Ελλαδα και το 9 lite 180 ευρω απο Κινα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Δρακε, επειδη ειμαι αναμεσα σε mi a3 και mi 9 lite, πες τη γνωμη σου μιας κ εχεις εμπειρια κι απ τα δυο.

Σε οθονη ειναι τοσο καλυτερο το mi 9 lite;

Επισης σε λογισμικο πως τα βλεπεις; Ειναι απροβληματιστο το α3;

Το α3 160 ευρω απο Ελλαδα και το 9 lite 180 ευρω απο Κινα.

Κινητάρες και τα δύο. Vfm και τα δύο. Για 20 ευρώ διαφορά πας με κλειστά μάτια για Mi 9 lite. Ανάλυση οθόνης, Snapdragon 710, 6gb ram κάνουν τη διαφορά.

Εγώ που είμαι του Android one, στο Mi 9 lite βρήκα συμπαθητικό το miui. Γρήγορο, smooth με πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.

Αν δεν σε νοιάζει η εγγύηση, πάρτο χτες. Γιατί υπάρχει περίπτωση στα 160 να βρεις Mi a3 info με 2ετη εγγύηση. Ανεξάρτητα από αυτά το mi 9 lite θα το αγαπήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι παρα πολυ απλα τα πραγματα.

Πας και μπαινεις στην επισημη σελιδα της Xiaomi στην Ελλαδα

https://www.xiaomi-greece.gr/

και μετα πατας πανω πανω στα...σημεια πωλησης.

Εκει λοιπον σου βγαζει τους παντες https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Το redmi note 8 pro το εχουν στο skroutz κοντα 80καταστηματα. Ποιος θα κατσει να χαλασει ολη την ημερα για να παρει τηλεφωνο το καθενα να ρωτησει τι εγγυηση εχει?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρω πολύ μάστορα, αλλά στο site που παρέθεσες αναγράφει όσους έχουν την υψηλότερη τιμη (320 για το 128άρι note 8 pro), είναι δηλαδή γνωστό αυτό. Εγώ προσωπικά αν μπορούσα να εξασφαλήσω εγγύηση Infoquest με 50 ευρώ λιγότερα, ε θα καθόμουν να κάνω και κανένα τηλέφωνο, δε χάθηκε ο κόσμος. Δηλαδή κατά τη γνώμη μου, το όφελος της πληροφορίας που μας έδωσε ο @Green Dragon είναι αρκετά μεγαλύτερο του "μπελά" να πάρεις μερικά σύντομα τηλέφωνα

Επεξ/σία από Abudi
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Abudi είπε

Χαίρω πολύ μάστορα, αλλά στο site που παρέθεσες αναγράφει όσους έχουν την υψηλότερη τιμη (320 για το 128άρι note 8 pro), είναι δηλαδή γνωστό αυτό. Εγώ προσωπικά αν μπορούσα να εξασφαλήσω εγγύηση Infoquest με 50 ευρώ λιγότερα, ε θα καθόμουν να κάνω και κανένα τηλέφωνο, δε χάθηκε ο κόσμος. Δηλαδή κατά τη γνώμη μου, το όφελος της πληροφορίας που μας έδωσε ο @Green Dragon είναι αρκετά μεγαλύτερο του "μπελά" να πάρεις μερικά σύντομα τηλέφωνα

Υπαρχει και η περιοδος των εκπτωσεων ''μαστορα'',δεν σε αναγκαζει καποιος νομιζω να πας να παρεις το νεο κινητο day one απο την αλυσιδα :)

Καθε 3 και λιγο οι μεγαλες αλυσιδες ολο προγραμματα με επιστροφη με ποντους με καρτες βγαζουν και τωρα στο black Friday ειδαμε επισης πολλες τιμες χωμα απο τις αλυσιδες στα xiaomi κινητα+οτι στις αλυσιδες μπορεις να εξαργυρωσεις και ποντους/επιταγες.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Confused 1
Δημοσ.

Αλήθεια δεν καταλαβαίνω την αντίρρησή σου με το θέμα που ετέθη από τον TS. Αν θες να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο μοντέλο, όχι δεν κατέβηκε καθόλου στο black friday. Ο μόνος λόγος να αγοράσεις από τις αλυσίδες είναι η σιγουριά της εγγύησης infoquest. Αν αυτήν μπορείς να τη βρεις και αλλού, όπως μας λέει εδώ το thread, ποίος ο λόγος να αγοράσεις από την αλυσίδα; (είτε περιμένοντας να πέσει, είτε πληρώνοντας με πόντους και ξερω γω τι άλλο κλπ)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσική περίπτωση υπερβολικής κερδοσκοπίας, από τις μεγάλες αλυσίδες το Mi a3. Η τιμή του στο Θεό - 279 ευρώ.

Μοναδική αιτιολογία η εγγύηση της Infoquest. Ε λοιπόν υπήρχε μαγαζάκι που το πουλούσε στα 160 ευρώ - αγορά και εγγύηση από Infoquest. Για ποιο λόγο να πας στην αλυσίδα;

Επίσης έχω παρατηρήσει, ότι οι προσφορές με σημαντική μείωση τιμής από τις αλυσίδες στα κινητά, αφορούν κυρίως ξεστοκάρισμα και εκθεσιακά.

Τέλος να πω ότι κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα και ανταλλάσσουμε πληροφορίες που μπορεί να έχουν κάποιο όφελος για όλους μας.

• Like 1
Δημοσ.

Cosmodata εχει 4 καταστηματα στην αθηνα νομιζω,  απο εκει πηρα και εγω το 8 pro στα 249, οταν public εκανε γυρω στα 300. Το γραφει και στο skroutz οτι εχει δυο χρονια εγγύηση δε χρειαζεται να παιρνεις τηλέφωνα. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, redhotstef είπε

Cosmodata εχει 4 καταστηματα στην αθηνα νομιζω,  απο εκει πηρα και εγω το 8 pro στα 249, οταν public εκανε γυρω στα 300. Το γραφει και στο skroutz οτι εχει δυο χρονια εγγύηση δε χρειαζεται να παιρνεις τηλέφωνα. 

Το θέμα μας όμως είναι ποιός είναι ο πάροχος της εγγύησης αυτής. Εν προκειμένω μιας νοιάζει η εγγύηση infoquest. Τα 2 χρόνια είναι industry standard και αν δεν απατώμαι είναι υποχρέωση από ευρωπαϊκή νομοθεσία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Abudi είπε

Ο μόνος λόγος να αγοράσεις από τις αλυσίδες είναι η σιγουριά της εγγύησης infoquest. 

Προφανως και δεν ισχυει αυτο.

Ξεχνας μηπως οτι οι αλυσιδες εχουν υπο καταστηματα σε ολη την Ελλαδα,και αρα βολευουν πολυ τα ατομα απο επαρχια(και οχι μονο βεβαια)?

Επισης εγραψα πιο πισω ενα αλλο σημαντικο λογο και τον προσπερασες. Στις αλυσιδες υπαρχει η δυνατοτητα εξοφλισης ποντων απο τις προωθητικες ενεργειες των Τραπεζων.

Αλλο σημαντικο για μερικους και το οτι δεν σου βγαζουν το λαδι αν θες τιμολογιο ή πχ η δυνατοτητα των δοσεων(στα πιο ακριβα μοντελα)και παει λεγοντας.

Κατα τα αλλα εννοειται οτι δεν αναγκαζει κανεις κανενα να αγορασει απο αυτες. Και ασε που υπαρχει και το amazon .

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fulgore είπε

Προφανως και δεν ισχυει αυτο.

Ξεχνας μηπως οτι οι αλυσιδες εχουν υπο καταστηματα σε ολη την Ελλαδα,και αρα βολευουν πολυ τα ατομα απο επαρχια(και οχι μονο βεβαια)?

Επισης εγραψα πιο πισω ενα αλλο σημαντικο λογο και τον προσπερασες. Στις αλυσιδες υπαρχει η δυνατοτητα εξοφλισης ποντων απο τις προωθητικες ενεργειες των Τραπεζων.

Αλλο σημαντικο για μερικους και το οτι δεν σου βγαζουν το λαδι αν θες τιμολογιο ή πχ η δυνατοτητα των δοσεων(στα πιο ακριβα μοντελα)και παει λεγοντας.

Κατα τα αλλα εννοειται οτι δεν αναγκαζει κανεις κανενα να αγορασει απο αυτες. Και ασε που υπαρχει και το amazon .

Σύμφωνοι σε όσα λες. Αλλά αν υπάρχει το δίπολο "αγοράζω στα 320 με εγγύηση infoquest ή στα 260 χωρίς", εδώ ο ts μας λέει "why not both". Την διαφωνία σου ή τέλος πάντων τί διαφορετικό προτείνεις ακόμη δεν το έχω καταλάβει

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...