Green Dragon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum! Πριν από ένα μήνα χρειάστηκε να αγοράσω το Mi a3 για τη σύζυγο. Επειδή δεν ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω τα χρήματα που ζήταγαν οι μεγάλες αλυσίδες για να έχω την 2ετή εγγύηση της Infoquest, διάλεξα ένα σκρουτζομάγαζο που ήταν κοντά στο σπίτι μου και είχε την καλύτερη τιμή και πήγα να αγοράσω. Εκεί η πωλήτρια με διαβεβαίωσε ότι το κινητό είναι εισαγωγής Infoquest και καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση. Δυσκολευόμουνα να το πιστέψω. Στο κουτί είχε αυτοκόλλητο της Infoquest και μέσα στη συσκευασία υπήρχε καρτελάκι με σφραγίδα και ένα μικρό φυλλάδιο παρομοίως με ένδειξη Infoquest. Το αγόρασα, αλλά διατήρησα την αμφιβολία. Τις επόμενες μέρες πήρα τηλέφωνο την Infoquest, έδωσα το IMEI της συσκευής και μου επιβεβαίωσαν ότι καλύπτεται η συσκευή με 2ετή εγγύηση. Χτες χρειάστηκα για τον γιο μου το Xiaomi Redmi Note 8 pro, 128 gb. Μπήκα στο skroutz έψαξα τα μαγαζιά με βάση την χαμηλότερη τιμή. Άρχισα να παίρνω τηλέφωνο ένα-ένα, αν οι συσκευές καλύπτονται από εγγύηση καταστήματος ή Infoquest. Στο τέταρτο-πέμπτο τηλέφωνο πέτυχα κατάστημα με την εγγύηση που ζήταγα και τιμή 269 ευρώ, πολύ χαμηλότερη από τα 319 που ζητάνε οι μεγάλες αλυσίδες. Με το IMEI της συσκευής επιβεβαίωσα και πάλι την εγγύηση. Από ότι έχω καταλάβει και μου εξήγησαν, η Infoquest είναι ο μεγαλύτερος επίσημος εισαγωγέας της Xiaomi στην Ελλάδα. Δεν πουλάει συσκευές στη λιανική, παρά μόνο σε καταστήματα χονδρική. Μέχρι πριν λίγο καιρό φαίνεται ότι έδινε στις γνωστές μεγάλες αλυσίδες. Τώρα φαίνεται ότι ψωνίζουν και κάποια σκρουτζομάγαζα από αυτήν. Συνεπώς όσοι ενδιαφέρονται για αγορά smartphone Xiaomi, πριν αγοράσετε, ψάξτε το λίγο. Δεν αναφέρω τα ονόματα των καταστημάτων, για ευνόητους λόγους. Ελπίζω αυτή η ενημέρωση να βοηθήσει κάποιους από τους συμφορουμίτες😀😀 Υ.Γ. Δεν θα απαντήσω σε p.m. γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να γίνει ένας μικρός χαμός, Όπως την προηγούμενη φορά, που το είχα γράψει σε ΄ένα post. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 2
Greektrooper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Από ότι έχω καταλάβει και μου εξήγησαν, η Infoquest είναι ο μεγαλύτερος επίσημος εισαγωγέας της Xiaomi στην Ελλάδα. Δεν πουλάει συσκευές στη λιανική, παρά μόνο σε καταστήματα χονδρική. Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί κινητό μεμονωμένα μπορούσες και μπορείς να πάρεις από το You.gr το οποίο είναι θυγατρική του ομίλου Infoquest. Κανονικά με εγγύηση Infoquest και φυσικά τιμές μεγάλων αλυσίδων, καμία σχέση με των σκρουτζομαγαζων.
Green Dragon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί κινητό μεμονωμένα μπορούσες και μπορείς να πάρεις από το You.gr το οποίο είναι θυγατρική του ομίλου Infoquest. Κανονικά με εγγύηση Infoquest και φυσικά τιμές μεγάλων αλυσίδων, καμία σχέση με των σκρουτζομαγαζων. Έγραψα την εμπειρία μου, με βάση 2 πρόσφατα αγορασμένες συσκευές από σκρούτζ και επιβεβαιωμένες με τα IMEI τους από την Infoquest. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να νομίσει ότι θέλει. Κάποιοι μπορεί να θελήσουν να το ψάξουν και να βρουν τα καταστήματα. 2 1
Greektrooper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλά εννοείται, δεν το συζητώ ότι από την στιγμή πλέον που υπάρχουν σκρουτζομάγαζα που προσφέρουν την εγγύηση και σε (έστω και ελάχιστα) φθηνότερη τιμή από τα πολυκαταστήματα, το ψάχνεις και τελείωσες.
bill27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι, έτσι είναι όπως τά λέει ό δράκος,μερικά σκρουτζομαγαζα έχουν όντος τηλέφωνα από ινφο με 2ετη εγγύηση και φυσικά είναι πολύ πιο φθηνά απ'αλλά καταστήματα.Ετσι ακριβώς έκανα όταν βοήθησα τόν ξάδερφο μου νά αγοράσει νέο τηλέφωνο.(σε xiaomi αναφέρομαι) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από bill27 3
Green Dragon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Αναφέρω τις 2 συσκευές Xiaomi που αγόρασα: Mi a3 στα 160 ευρώ ( πριν ένα μήνα ), όταν στα καταστήματα-αλυσίδες έχει σήμερα: 279 ευρώ. Redmi Note 8 pro 128gb στα 269 ευρώ ( χτες ), όταν στα καταστήματα-αλυσίδες έχει σήμερα: 319 ευρώ.
Abudi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 @Green Dragon οι συσκευές ήταν σφραγισμένες κανονικά;
Green Dragon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Abudi είπε @Green Dragon οι συσκευές ήταν σφραγισμένες κανονικά; Κανονικά σφραγισμένες. Με το λεπτό σελοφάν που έχουν οι σφραγισμένες συσκευές. Όταν το αφαιρέσεις βλέπει στο κάτω μέρος του κουτιού το αυτοκόλλητο της info και μέσα στο κουτί ένα μικρό φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης και εγγύηση καλής λειτουργίας στα Ελληνικά. Μπορείς να κάνεις και ένα τηλεφώνημα στην info με το Imei για επιβεβαίωση και είσαι κομπλέ. Να διευκρινίσω ότι αυτά ισχύουν για συσκευές που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από την Info. Γιατί εγώ έψαχνα και για το Mi 9 lite, το οποίο δεν έχει γίνει επίσημη εισαγωγή. Οπότε πήρα από Σκρουτζομάγαζο παραεισαγωγή. Ξέρω σίγουρα για Mi a3 και Redmi note 8 pro. Και φυσικά ισχύει για redmi note 7, redmi note 8 και άλλα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon
Abudi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Ψάχνουμε Redmi Note 8 Pro αλλά όλο περιμέναμε κάποια προωθητική στα μεγάλα καταστήματα (θέλουμε απροβλημάτιστη εγγύηση). Καμιά συμβουλή για το τί να ψάχνουμε στην ονομασία προϊόντος ή έτσι γενικότερα tips;
Green Dragon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Redmi note 8 pro στα 128gb, πήρε χτες ο γιος μου, όπως είπαμε παραπάνω, στα 269 ευρώ. Με την εγγύηση κανονικά, όταν στα μεγάλα έχει 319. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon
Abudi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Στα listings πρέπει να ψάχνουμε να γράφουν την ένδειξη GR ή ακόμη και αυτά που λένε EU παίρνουμε και ρωτάμε;
Green Dragon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Abudi είπε Στα listings πρέπει να ψάχνουμε να γράφουν την ένδειξη GR ή ακόμη και αυτά που λένε EU παίρνουμε και ρωτάμε; Αυτό δεν το ξέρω, θα σε γελάσω. Αν θέλεις να σου δώσω το κατάστημα που αγόρασα, το Redmi note 8 pro, να πάρεις να ρωτήσεις ότι θέλεις. Σε p.m. μόνο.
vargas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά τι p.m κλπ. Το κατάστημα είναι είναι το fox bot η κάπως έτσι . Το θέμα είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που η info το δέχτηκε κ άλλες όχι 1
Green Dragon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vargas είπε Ρε παιδιά τι p.m κλπ. Το κατάστημα είναι είναι το fox bot η κάπως έτσι . Το θέμα είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που η info το δέχτηκε κ άλλες όχι Foxbox και cosmodata, ξέρω εγώ. Πιθανό να υπάρχουν και άλλα. Από τη στιγμή που έχουν αγοράσει χονδρική από info, δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα η info. Λέμε όμως ΠΑΝΤΑ να επιβεβαιώνετε το IMEI της συσκευής στην info ( πριν ολοκληρωθεί η αγορά ). Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εμένα 2 στα 2 που πήρα τα επιβεβαίωσε. Ειδικά το mi a3 στα 158 με εγγύηση, είναι χάρισμα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 1 1
giantzeron Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 γιατι τοσος πανικος για αυτον τον 1+ χρονο εγγυησης.... ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα